עבור לתוכן

מפרט למשחקים + VMWARE

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים כמו COD,BF,NBA2K,PES ובנוסף ליצירת מכונות וירטואליות של vmware.

הרכבתי את המפרט הנ"ל בהתבססות על המפרטים המומלצים המוצעים באתר.

[table][tr][td]טגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1140

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td]

1

[/td][td]

₪214

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td]

1

[/td][td]

₪546

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪675

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪239

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter[/td][td]

1

[/td][td]

₪495

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪1249

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][td]

1

[/td][td]

₪104

[/td][/tr][tr][td]הרכבה[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

9

[/td][td]

₪4662

[/td][/tr][/table]רציתי לדעת דבר ראשון לגבי הלוח אם. ראיתי שהמחיר שלו שונה בהרבה מהמחיר שהוצע במפרטים היותר יקרים (800 מול 550), ממה ז נובע? למה בחרו לקחת לוח אם במחיר הרבה יותר גבוהה במפרטים השניים (מה ההיתרונות?) ... אני לא מתכנן אוברקלוק...

דבר שני, ה HD הזה נחשב לטוב ? כמה סיבובים לדקה הוא עושה ? ראיתי כל כך הרבה דגמים ולא הצלחתי להבין כל כך מה השוני ?

זיכרונות סבירים ?!

אשמח לתגובות תודה מראש

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד הוא עם מכפלה פתוחה (הסיומת "K" מעידה על כך), כלומר הוא נועד לOC, ולכן נדמה לי שזה בזבוז כסף לבחור אותו ולא מעבד בלי מכפלה פתוחה.

פורסם

קח HD אחר

http://www.tms.co.il/product/11269

הלוח הזה מצויין ללא OC.

אם אתה לא תעשה OC אז תיקח מעבד בגירסה רגילה ולא K. יחסוך עוד קצת.

וזהו השאר מצויין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שניתי לזה :

[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1046

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td]

1

[/td][td]

₪214

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td]

1

[/td][td]

₪546

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪675

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪239

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][td]

1

[/td][td]

₪480

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪1249

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][td]

1

[/td][td]

₪104

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

8

[/td][td]

₪4553

[/td][/tr][/table]

אבל לא נתתם לי תשובות . הלוח אם טוב ? מה ההיתרונות של היקרים יותר (רק יעוד לאוברקלוק?!) ?

הזכרונות טובים ? ובכללי המפרט מספיק חזק לדרישות שלי ?

פורסם

הקירור מוגזם בשביל מעבד בלי OC.

לוח B75 יהיה משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

התכוונת לזה : http://www.tms.co.il/product/11279 ? ? ?

מה ההיתרון של Z77 על H77 ושל שניהם על ה B75 ?

ה H77 טוב לאוברקלוק ? אני רוצה לדעת אם אני משאיר את המפרט כמו שהרכבתי בהתחלה עם המעבד K וכל שאר הרכיבים הוא תואם לאוברקלוק ? ואם כן מה הפרש המחירים בין ההפיכה למפרט שלא מיודע לאוברקלוק אם זה לא כל כך גבוהה יכול להיות שאני ישקול את זה בעתיד (אתה אומר שאפשר להוריד את הקירור + להחליף את הלוח)

copy.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

על ההבדל בין הצ'יפסטים תוכל לקרוא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1155#Ivy_Bridge_chipsets

מפרט עם OC יכלול מעבד עם סיומת K, לוח Z77 וקירור מתאים. סה"כ תוספת של 350 ש"ח.

בתוספת כזו לא עדיף לקנות כבר מעבד יותר חזק ? או שאתה אומר ש OC יהפוך את המעבד ליותר חזק ממעבד מהקופסא שעולה 350 יותר ?!

הקירור מוגזם בשביל מעבד בלי OC.

לוח B75 יהיה משתלם יותר.

מההבתכלות על הלינק של הצ'יפסטים שהאת לא הבנתי למה עדיף לי לקחת את ה B75 . הבנתי שאת ה Z77 צריך בשביל OC אבל לא הבנתי באיזה מקרה אני יקח את H77 ובאיזה מקרה את B75 :s07:

פורסם

אין מעבדים חזקים יותר שתוכל לשדרג אליהם (חוץ מ-I7 רק שלא בטוח שיתנו תוספת ביצועים מספקת ועולים משמעותית יותר).

OC יהיה טוב אם אתה משתמש ביישומים זוללי כח עיבוד. למשחקים למשל, כל I5 יספיק מעל ומעבר.

עניין הצ'יפסטים קצת מבלבל. למשל ה-B75 לא תומך ב-RAID, SRT, RST וכולל פחות חיבורי USB ו-SATA. מצד שני כל יצרנית יכולה להוסיף

בקרים צד ג' שיתמכו למשל ביותר חיבורי SATA או למשל RAID.

לכן כשמשווים 2 לוחות צריך להסתכל על מה כל אחד מציע. הצ'יפסט עצמו יהיה משמעותי למשל לגבי תמיכה ב-OC.

תסתכל על הלוח B75 הזה שראית. האם חסר לך בו משהו?

פורסם

וואו - זיכרון עולה כל כך זול היום

הייתי כבר שם 16 ג"ב (שזה ממש מצוין למי שהולך לעבוד עם מכונות וירטואליות)

פורסם

אם הוא רוצה להוסיף עוד כסף ולשים 16G זה יכול להועיל, אך גם 8G זה מספיק בשביל וירטואליזציה על מחשב כזה,

כמובן שזה תלוי בכמה מכונות הוא מתכוון להריץ וכמה משאבים תצרוך כל מכונה, אבל בגלל שזה על מחשב יחיד ולא על סביבה המיועדת לכך אני חושב ש8G יספיקו בהחלט..

ואם זה לא יספיק לו, הוא תמיד יכול לרכוש עוד 8G (לפחות בזמן הקרוב הם ישארו במחירים נמוכים אם לא פחות).

פורסם
  • מחבר

עניין הצ'יפסטים קצת מבלבל. למשל ה-B75 לא תומך ב-RAID, SRT, RST וכולל פחות חיבורי USB ו-SATA. מצד שני כל יצרנית יכולה להוסיף

בקרים צד ג' שיתמכו למשל ביותר חיבורי SATA או למשל RAID.

לכן כשמשווים 2 לוחות צריך להסתכל על מה כל אחד מציע. הצ'יפסט עצמו יהיה משמעותי למשל לגבי תמיכה ב-OC.

תסתכל על הלוח B75 הזה שראית. האם חסר לך בו משהו?

אין לי מושג מזה RST , ו-SRT . אני לוקח HD אחד ככה שאין לי צורך בתמיכה ב RAID ובמספר גדול של חיבורי SATA . העיניין הוא שהתסכלתי על הלוחות השונים ולא ראיתי משהו שיכול להיות חסר לי ... השוני שראיתי הוא בגדלים של הלוחות ובחריצים שקיימים. העיניין הוא שחוץ מכרטיס מסך, שבכל הלוחות קיים את ה PCI-E x16 בשבילו, אני לא מחבר עוד כרטיסים נוספים. למה יש צורך בכרטיסי PCI מרובים ?!

ד"א הזכרונות שלקחתי נתמכים מבחינת מהירות ע"י הלוח אם שראיתי (Gigabyte GA-B75M-D3H) ?

והגודל שלו מתאים מבחינת האורך של הכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

פתאום הורידו את הזכרונות שלקחתי באתר אבל שמו 1 של 4 GB

http://www.tms.co.il/product/10531

אם אני קונה את זה פעמים זה אותו דבר כמו שהיה רשום אתמול 4GBx2 נכון ?! רק רוצה לוודא שאין איזה משהו שאני לא יודע עליו ...

פורסם

כן, הזיכרון יהיה אותו דבר...

בקשר ללוחות - אם אתה לא יודע מה זה SRT למשל, אתה כנראה לא צריך את זה.

איך קונים לוח? מחפשים את הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות שלך. הלוח הנ"ל של ג'יגהבייט יתאים בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים