פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר מה דגם ספק הכח במערכת המחשב?אני לא בדיוק זוכר גם אני לא בבית.. המחשב הוא יחסית חדש מלפני שנתיים וחצי אך איני זוכר את דגם הספק
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר אני לא בדיוק זוכר גם אני לא בבית.. המחשב הוא יחסית חדש מלפני שנתיים וחצי אך איני זוכר את דגם הספקבין 500 ל 600 ואט אם אני זוכר
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים העיקר שיהיה מבית מותג איכותי, וזה מה שחשוב. בתקציב הזה נכנסים כרטיסי מסך כמו HD7850. ה-GTX660TI וה-HD7950 כמובן חזקים ממנו אך יקרים משמעותית וחורגים מהתקציב שלך. אני חושב שנכון להיום אין אפשרות טובה יותר מאשר HD7850. אלטרנטיבה ירוקה תהיה GTX570 אך אני מאמין שהוא צפוי להיות מוחלף במהלך השבועות הקרובים בכרטיס מסך בעל ביצועים דומים אך צריכת חשמל נמוכה משמעותית.
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר העיקר שיהיה מבית מותג איכותי, וזה מה שחשוב. בתקציב הזה נכנסים כרטיסי מסך כמו HD7850. ה-GTX660TI וה-HD7950 כמובן חזקים ממנו אך יקרים משמעותית וחורגים מהתקציב שלך. אני חושב שנכון להיום אין אפשרות טובה יותר מאשר HD7850. אלטרנטיבה ירוקה תהיה GTX570 אך אני מאמין שהוא צפוי להיות מוחלף במהלך השבועות הקרובים בכרטיס מסך בעל ביצועים דומים אך צריכת חשמל נמוכה משמעותית.הבנתי. אז הביצועים שלו טובים בהגדרות גבוהות אל מול המשחקים החדשים? והאם צריכה להיות בעיה עם העובדה שיש לי מעבד של אינטל?
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים שום בעיה. לגבי הגדרות. תלוי במשחק תלוי ברזולוציה. זה לא משהו שאפשר להגיד באופן כולל
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר שום בעיה. לגבי הגדרות. תלוי במשחק תלוי ברזולוציה. זה לא משהו שאפשר להגיד באופן כוללאוקי ממש תודה!
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים הבנתי. אז הביצועים שלו טובים בהגדרות גבוהות אל מול המשחקים החדשים? והאם צריכה להיות בעיה עם העובדה שיש לי מעבד של אינטל?בקשר ל7850 ורזולוציה במשחקים:Cilvilization V- עובד בהגדרות הכי גבוהותMAX PAYNE 3- עובד בהגדרות הכי גבוהותThe elder scrolls V SKYRIM- עובד בהגדרות הכי גבוהותשלושת המשחקים עבדו אצלי על רזולוציה 1920X1080(מסך 23 אינץ')ממליץ בחום על הכרטיסלא חושב שקיים משחק שלא יעבוד על הגדרות גבוהות-אולטרא גבוהות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.