עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום פורום יקר:)

ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם.

אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו.

המפרט של המחשב שלי כרגע הוא:

Intel Core i5

12GB of Ram

התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת.

איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות?

תודה רבה מראש!:)

פורסם
  • מחבר

מה דגם ספק הכח במערכת המחשב?

אני לא בדיוק זוכר גם אני לא בבית.. המחשב הוא יחסית חדש מלפני שנתיים וחצי אך איני זוכר את דגם הספק

פורסם
  • מחבר

אני לא בדיוק זוכר גם אני לא בבית.. המחשב הוא יחסית חדש מלפני שנתיים וחצי אך איני זוכר את דגם הספק

בין 500 ל 600 ואט אם אני זוכר

פורסם

העיקר שיהיה מבית מותג איכותי, וזה מה שחשוב. בתקציב הזה נכנסים כרטיסי מסך כמו HD7850. ה-GTX660TI וה-HD7950 כמובן חזקים ממנו אך יקרים משמעותית וחורגים מהתקציב שלך. אני חושב שנכון להיום אין אפשרות טובה יותר מאשר HD7850. אלטרנטיבה ירוקה תהיה GTX570 אך אני מאמין שהוא צפוי להיות מוחלף במהלך השבועות הקרובים בכרטיס מסך בעל ביצועים דומים אך צריכת חשמל נמוכה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

העיקר שיהיה מבית מותג איכותי, וזה מה שחשוב. בתקציב הזה נכנסים כרטיסי מסך כמו HD7850. ה-GTX660TI וה-HD7950 כמובן חזקים ממנו אך יקרים משמעותית וחורגים מהתקציב שלך. אני חושב שנכון להיום אין אפשרות טובה יותר מאשר HD7850. אלטרנטיבה ירוקה תהיה GTX570 אך אני מאמין שהוא צפוי להיות מוחלף במהלך השבועות הקרובים בכרטיס מסך בעל ביצועים דומים אך צריכת חשמל נמוכה משמעותית.

הבנתי. אז הביצועים שלו טובים בהגדרות גבוהות אל מול המשחקים החדשים? והאם צריכה להיות בעיה עם העובדה שיש לי מעבד של אינטל?

פורסם

שום בעיה. לגבי הגדרות. תלוי במשחק תלוי ברזולוציה. זה לא משהו שאפשר להגיד באופן כולל

פורסם
  • מחבר

שום בעיה. לגבי הגדרות. תלוי במשחק תלוי ברזולוציה. זה לא משהו שאפשר להגיד באופן כולל

אוקי ממש תודה!

פורסם

הבנתי. אז הביצועים שלו טובים בהגדרות גבוהות אל מול המשחקים החדשים? והאם צריכה להיות בעיה עם העובדה שיש לי מעבד של אינטל?

בקשר ל7850 ורזולוציה במשחקים:

Cilvilization V- עובד בהגדרות הכי גבוהות

MAX PAYNE 3- עובד בהגדרות הכי גבוהות

The elder scrolls V SKYRIM- עובד בהגדרות הכי גבוהות

שלושת המשחקים עבדו אצלי על רזולוציה 1920X1080(מסך 23 אינץ')

ממליץ בחום על הכרטיס

לא חושב שקיים משחק שלא יעבוד על הגדרות גבוהות-אולטרא גבוהות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים