עבור לתוכן

שאלה לגבי רשת באג

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכל חברי הפורום,

לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי.

כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו).

אציין שיכול להיות מצב בו הנגזל הוא העובד בחנות,לדוג' אם ישנו 'קנס' על העובד אם יש הפסד שנגרם באופן ישיר או עקיף בגללו (בנידון דידן הוא בהחלט יכל לשמור על החנות טוב יותר אם כי זו לא עבודתו.. ואני האשם הבלעדי אבל אולי הממונים עליו חושבים אחרת) או ציור אחר שלא מסתבר כ"כ בו צרכן קנה את המוצר וגילה שהחבילה ריקה.. אבל שוב זה לא נראה שיכול לקרות כיוון שהיו סימנים לכך שהיא ריקה.

במידה ולא אקבל כאן תשובה אצטרך לברר אולי דרך החנות עצמה מה עלה בגורל רשת עתיד מחשבים (הדבר מביך ואני לא יודע בדיוק כיצד לפנות אליהם, אתם יכולים להבין מדוע קודם פירסמתי הודעה כאן בפורום).

העניין חשוב לי מאוד, אודה לכל מי שיכול לעזור.

הדבר חשוב לי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור.

תודה מראש :) .

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני כמה שנים זה קרה?

המשחק עדיין ברשותך?

פורסם
  • מחבר

בס"ד

לפני 7-8 שנים.. המשחק לא ברשותי אבל כנראה שזה לא משנה כי בלאו הכי הוא לא שווה כמעט דבר.

כמו שכתבתי קודם לכן אני רוצה להשיב את סכום הגניבה כמובן השווי דאז (אני מעריך שבסביבות 200 ש"ח).

פורסם

ממליץ לך לכתוב את השאלה שלך לבאג:

הם יוכלו לענות לך האם נגרם נזק למוכר/לחנות וכד'

]בהצלחה!!

פורסם
  • מחבר

בס"ד

אני חושש שפנייה רשמית כמו שהצעת יכולה לגרום לסיבוך אולי התערבות משטרתית וכד', אני סה"כ רוצה להעביר את הפרק הזה בשלום ולא להגרר לכל מיני הליכים ארוכים.. מה אתה חושב?

תודה בכל מקרה.

פורסם

תכתוב מייל אנונימי

פורסם
  • מחבר

בס"ד

איך אשלח מייל אנונימי באופן שאוכל לקבל מהם תשובה?

אם אשלח דרך האתרים דרכם אפשר לשלוח מייל אנונימי לא אוכל לקבל מהם תשובה, ואם אשלח דרך המייל שלי הם יוכלו לדעת מי השולח לא?

פורסם

תפתח תיבה בג'ימייל או באתר דומה ותשתמש דרכו.

ובכל מקרה אני בספק אם הם יערבו משטרה במקרה כזה..

פורסם

אם זה כל כך מטריד אותך תתרום את הכסף, חבל על המאמץ "להחזיר" אותו

בטח לאור העובדה שהחברה כבר לא קיימת

פורסם

לא תהיה שום התערבות משטרתית על דבר מה שנגנב לפני 8 שנים

פורסם

תתרום את הסכום המהוון (כ 260 שקל) למטרה חשובה כלשהי (בית יתומים, בית חולים, איזי שפירא וכדומה).

מי שיקבל את הכסף כיום הוא רחוק מאוד מלהיות מי שגנבת ממנו אז, זה חסר טעם לחלוטין. עם מה שעשית - תצטרך לחיות. זוהי מהותן של טעויות.

פורסם

what the fuck

:((

פורסם

הכל טוב ויפה - מה הקשר לכך שאתה חוזר בתשובה?

פורסם

מה זאת אומרת?!

אתה לא יודע שכל הדתיים הם צדיקים וכל החילונים הם פושעים חסרי מוסר?

פורסם

העיקר שיש כפרת עוונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים