עבור לתוכן

מסך מפוצל - תצוגה מקדימה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

מכיוון שה-LCD שלי מחובר למחשב וישב בחדר אחר,

שאלתי היא - האם יש תוכנה המציגה את מסך מס' 2 (ה-LCD לצורך העניין) בחלון 1(מסך המחשב)?

מן חלון תצוגה קטן הממחיש מה מופיע על השני.

תודה ושבוע טוב!

תומתום

פורסם

שום תוכנה ושום בטיח, אתה יכול לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה שלך...

http://support.microsoft.com/kb/976064

בפעם הבאה נסה בבקשה להקדיש 2 דקות מזמנך היקר לניסיון חיפוש בגוגל.

פורסם

בבקשה נא קרא את מה שפותח הדיון כתב ורק לאחר מכן תציע הצעות - כל שכן תשתמש בשפה שיכולה להעליב.

אם אני מבין נכון פותח הדיון ביקש מהשהו שיתן לו מן חלונית תצוגה מקדימה של מה שקורה בצד השני - ולא לבטל את הרחבת המסך כפי שאתה מציע.

פורסם
  • מחבר

בבקשה נא קרא את מה שפותח הדיון כתב ורק לאחר מכן תציע הצעות - כל שכן תשתמש בשפה שיכולה להעליב.

אם אני מבין נכון פותח הדיון ביקש מהשהו שיתן לו מן חלונית תצוגה מקדימה של מה שקורה בצד השני - ולא לבטל את הרחבת המסך כפי שאתה מציע.

כנראה שסבלנות לקרוא משפט מתחילתו עד סופו זה כבר יותר מידי לבקש.... :)

בכל אופן תודה על ההבנה, האם ידוע לך על פתרון לסוגיה?

תודה

פורסם

לי אישית לא ידוע (וזאת גם אחת הסיבות שהעבתי את הדיון שלך לפה - כי אתה מבקש תוכנה מסוימת...) - מה שכן - כמי שמשתמש ביותר ממחשב אחד בריבוי מסכים אני משתמש בתוכנה הזו

http://www.realtimesoft.com/ultramon/

שמאוד מפשטת ומרחיבה את השימוש בריבוי מסכים (העברה מהירה של אפליקציות בין מסכים, טפט נפרד, הגדרות שונות לכל מסך, שורת משימות נפרדת ועוד)

באם תמצא דרך להשיג את מה שביקשת - נא עדכן אותי.

במחשב שלי בבית ה-TV בסלון (שמרוחקת מאוד מהמחשב ואין LINE OF SIGHT) אני כל הזמן פותח את האפליקציה על המסך הראשי מעביר אותה למסך השני.

רעיון נוסף שעולה לי בראש - למרות שלא ניסיתי - זה להפעיל על המחשב שלך מכונה וירטואלית שתנתב את פלט המסך שלה באופן אקסלוסיבי למסך השני - לאחר מכן תתחבר אליה בתוכנת צפיית מסך - זה רעיון שלא בדקתי - וכדאי לבדוק - רק קח בחשבון שביצועי מכונה וירטואלית לעולם יהיו פחותים מזה של המחשב המארח.

כל טוב - בהצלחה,

גבריאל

פורסם

סורי גבר, טעות שלי. :facepalm:

פורסם

מדובר על שני מחשבים שונים שלכל אחד מסך נפרד או שאיכשהו שני המסכים מחוברים לאותו מחשב?

פורסם

תודה רבה על העזרה

gabriel6, התוכנה שהמלצת עליה משפרת את היעילות לחלוטין!

אני מתכנן לרכוש קומבו מקלדת ועכבר אלחוטיים עם משדר חזר ביותר, שבהחלט יעזרו לי עם הבעיה.

אין בעד מה. שמחתי לעזור

יש לי סט של לוג'יטק - עושה עבודה מצויינת - וקולטים בערך מ-5 מטר ללא - LINE OF SIGHT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים