פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים שלום לחברים, אני הולך להמיר מספר רב של קלטות וידאו משפחתיות לפורמט דיגיטאלי. האם כדאי לי לצרוב את זה על דיסקים DVD ? האם כדאי לשמור על דיסק קשיח? איזה דיסק קשיח מומלץ ביחס מחיר / איכות? תודה יהודה
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מחבר תודה,על איזה דיסקים קשיחים אתם ממליצים? פנימיים? חיצוניים? כמה סטים כדאי לי לשמור?בברכה, יהודה
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים מבין כל אמצעי האחסון, דיסקים לצריבה הם הכי לא אמינים, והרי הם גם חשופים לגמרי.אף על פי שמחירי הדיסקים הקשיחים, גבוהים מאוד היום, הרי שלקלטות שאתה ממיר יש ערך גבוה(אני מניח) ולכן הייתי מציע לך לקנות שניים לפחות,ולשמור את החומר על שניהם וכל אחד מהם במחשב אחר.כמו כן יש לך מחשב או שניים בבית וגם לפטופ, שמור את החומר גם על הדיסקים הקיימיםשמור את הקלטות בכל מקרהשלח את כל החומר לדודים- הם אמצעי גיבוי ממש לא אמין ;D אבל כמות היא איכותשקול שרת אכסון ברשתוכן בכל אופן צרוב גם על DVD כלל גיבוי בסיסי ביותר הוא אמצעי אחסון שונים במקומות שונים וכמה שיותר יותר טובאני למשל מחזיק הארד דיסקים ישנים של 20 גיגה ו40 ויותר, ממחשבים ישנים ,עליהם יש לי את החומר המשפחתי וגם דאגתי שכל האחים יקבלו את החומר למחשב שלהםדיסק חיצוני הסיכוי שלו להיפגע גדול יותר מאשר דיסק פנימי מאחר והוא נייד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.