עבור לתוכן

האם יש אפשרות לבטל את דמי ההתקנה בבזק?

Featured Replies

פורסם

היה לי קו בזק בדירה ניתקתי אותו לפני שנה. עכשיו הם אומרים שאם אני עושה בחזרה רק אינטרנט אז זה 99 שקלים דמי התקנה. אבל אם אני עושה אינטרנט + קו טלפון, אז אין בעיה וזה לא דורש דמי התקנה.

דרך אגב, בלי קשר, מצחיק היום לראות שמציעים לך קו טלפון עם 100 דקות במחיר של 64 שקל לחודש, כשב-99 שקל הסלולריות מציעות לך ללא הגבלה.

פורסם

אולי תעשה קו טלפון רגיל בלבד (או "קו קל", כל עוד לא יהיו דמי התקנה), אחרי שבוע תתקשר ותהפוך אותו לקו אינטרנט בלבד.

לא נראה לי שיש בעיה עם זה. :P

יש תשלום חודשי על אחזקת קו טלפוני וזה ככל הנראה יהיה חלקי ביחס לתשלום על חודש שלם. אחרי שתהפוך אותו לאינטרנט בלבד.

זה עדיין ייצא לך זול יותר.

פורסם

בדיוק.

תשתמש בשטויות שלהם נגדם.

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה לא חשבתי על זה בכלל...! :bash:

רק לידיעה, קו קל עולה 25 שקלים לחודש, והתעריף שיחה הוא די יקר. ועכשיו יש להם מבצע של קו טלפון עם 1000 דקות ב 20 שקלים לחודש, אבל זה לשלושה חודשים. יכול להיות שעדיין שווה אפילו לעשות את זה, ואחרי חודש לבטל את הקו. השאלה אם הם לא ינפיצו דמי ניתוק קו.

פורסם

ניסית פשוט להתווכח? תגיד להם שזה נשמע לך מגוחך ואתה לא מוכן לשלם פשוט.

לך איתם קצת ראש בקיר והם יתקפלו.

מהניסיון שלי, דמי התקנה זה תמיד דבר שאפשר להעלים, לפעמים בלי וויכוחים ולפעמים עם, אבל ב3 המקרים שהיו לי עם חברות תקשורת כן הצלחתי להעלים לחלוטין. אל תוותר פשוט...

פורסם
  • מחבר

עוד לא התחלתי להתווכח, זה כל כך מתסכל ומעייף הויכוחים האלה. על כל דבר צריך להתווכח. מה שנוראי הוא שיש פה שתי חברות תשתית במדינה. אז אם אתה לא מוכן להתחבר להוט, אז הדבר היחיד שנשאר לך זאת החברה השניה.

ברור שאני יכול להתווכח איתם, אבל בכל מקרה, נראה לי שלעשות קו טלפון לחודש, ואחרי זה לנתק זה הרבה יותר פשוט. בסך הכל יוצא 20 שקל.

פורסם

אין דמי ניתוק ואין נעליים!

פשוט תתקין עם אינטרנט 1.5 מגה או משהו הכי זול, תתקשר לוודא שאין עלויות התקנה, ואז תתקשר שוב לבטל את האינטרנט בטענה שאין לך מחשב בכלל כי אתה לא קונה בסוף און איזה שקר אחר.

והנה,

עבדת על המערכת :-)

חוצמזה, שלפי הרגולטר שמגביל את בזק קשה להם מאוד לבטל דמי התקנה.

קצת טרטור אבל חסכת 100 שקל.

תהנה!

פורסם
  • מחבר

התכוונת לבטל את הטלפון. את האינטרנט אני דווקא רוצה להשאיר. אני יודע שעל אינטרנט לא יכולים לקחת דמי ביטול. אבל דרך אגב, אין שום מניעה חוקית לקחת דמי התקנה. פעם זה אפילו היה קיים, אבל עם התגברות התחרות ביטלו את זה.

פורסם

נכון,

אבל משרד התקשורת לא מעוניין שבזק תנגוס בנתח שוק של הוט אז היא שמה עליה מגבלות כגון זה.

בכל מקרה תתקין ותנתק את הקו אחרי יום, אין שום בעיה לנתק אין שום דמי ניתוק ואין התחייבות.

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים