עבור לתוכן

רשימת שחקנים - TEAM FORTRESS 2

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה...

כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות.

כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה.

אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY.

נ.ב.

הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.

פורסם

יש לך אותי בסטים עדיין אני מניח. תזמין אותי כשיתחשק לך לשחק. D:

פורסם
  • מחבר

תכתוב שגם שחקנים אחרים יוסיפו אותך, כמה שיהיה לנו יותר אנשים ברשימה שמשחקים TF2 ככה יהיה יותר קל.

פורסם

מופיע בחתימה

פורסם

מחפשים שחקנים ל MvM.

AddFriend.png

פורסם

חתימה

פורסם

אנחנו מרכיבים קבוצה עכשיו, אתה רוצה אילן?

פורסם
  • מחבר

אחרי הבעיות שהיו לנו אתמול עם פתיחת שרת ישבנו היום לבדוק את הנושא וסדרנו הכל בשביל שנוכל לפתוח שרתים משלנו :)

למדנו גם איך לשנות את הרמת קושי כי הרמה הרגילה קלה מידי לחלק מהאנשים :P

עכשיו נגיד יש שרת שפתוח על המחשב שלי, HWzone.co.il, אבל הוא עם סיסמה אז רק מי שזוכר את הסיסמה מאתמול יכול להיכנס :P

פורסם

ה E4/6xxx שלך בקושי החזיק אותך ואותי :-\

פורסם

אתה מפעיל dedicated? או שמצאתם איך מסדרים את הפתיחת שרת במשחק?

אגב היום ומחר אני כנראה שלא אצטרף אליכם. אולי בסוף שבוע

פורסם

כן הוא הפעיל Dedicated, וגם אני הצלחתי. בזב"ל חוסמים את פורט 27015.

פורסם

היתי גם מנסה להריץ dedicated, אבל הלפטופ שלי יקרוס הרבה לפני שנמלא את השרת :P

פורסם

יש מצב אני אוכל לארגן בשבוע הבא Dedicated קבוע על G630, יש היענות?

פורסם
  • מחבר

E8XXX יכול בקלות להחזיק שרתים כאלה (ה 3800 הכפול ליבה של AMD יכול להחזיק שרת עם 24 שחקנים בלי בעיה), הבעיה לא הייתה מהחומרה שלי. לא בדיוק בדקתי מה השארתי ברקע, בניסיון הראשון שלא הצליח בכלל היה לי 2 תוכנות TORRENT פתוחות ברקע (סיימון היה אומר "כרגיל") :lol: בכל מקרה הבעיה או הייתה מזבל שפתוח ברקע או מציוד אחר (ראוטר/מודם/הספקית עצמה).

חוץ מזה כששיחקנו MVM עם YNON זה עבד מצויין והיינו 3 שחקנים + הרובוטים.

אתה אומר שהמחשב שלי לא הצליח להחזיק את זה ואתה מציע מחשב עם מעבד חלש יותר :P בכל מקרה נשמע מצויין, עדיף שהשרת יעבוד על מחשב שלא משחקים בו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מעוניין לארגן משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים