עבור לתוכן

בקשה לייעוץ למחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא,

:) אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד

הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על.

גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין

משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים

האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא

*כונן CD/DVD שצורב - צריך

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא

תודה רבה רבה מראש

פורסם

יש סיבה שאת חושבת דווקא על מחשב נייד?

בתקציב הזה מחשב נייח יהיה עדיף בהרבה לדרישות שלך.

הסיבה שאני שואל היא, למנוע ממך להתפשר על ביצועים של נייד, במידה ואת לא באמת צריכה ניידות.

פורסם
  • מחבר

יש כבר נייח, חייבת נייד:)

ויש אפשרות גם להזמין את המחשב מחו"ל

פורסם

זה אומר שאת צריכה לוותר על משהו מהדרישות שלך, כי הם אין ניידים שיענו עליהן :

גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין

משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים

בתקציב שלך, נייד 15 או 17 אינצ' עם מפרט מספיק חזק להריץ את התוכנות עליהן דברת (ואני לא מדבר פה על מחשב חזק כמו נייח) ישקול לפחות כ-2.8-3 ק"ג.

הדרישות שלך מהמחשב גבוהות, התקציב לא גבוה במיוחד, ואת עוד רוצה מחשב קל וגדול. זה לא יקרה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז המשקל לא באמת חשוב, זו רק העדפה

מה שחשוב זה החומרה

אחרי זה המסך, אבל גם בזה אני מוכנה להתפשר

והמחיר יכול לנוע בסביבות ה5000 עם חריגות

תודה מחכה להמלצתך:)

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, אתה אומר שהמחשב הנייד לעולם לא יהיה חזק כמו הנייח, האם הניידים של מק יוצאי דופן מהבחינה הזאת, עדיף? כי אני רואה הרבה כאלה מסביב

פורסם

עוד שאלה, אתה אומר שהמחשב הנייד לעולם לא יהיה חזק כמו הנייח, האם הניידים של מק יוצאי דופן מהבחינה הזאת, עדיף? כי אני רואה הרבה כאלה מסביב

לא, הם פשוט מאוד יקרים ולכן הם חזקים יותר.. וגם מערכת הפעלה שונה.

פורסם

לא, הם פשוט מאוד יקרים ולכן הם חזקים יותר.. וגם מערכת הפעלה שונה.

לא, הם יקרים מאוד כי הם פשוט יקרים מאוד כמו כל מוצר של אפל. והעובדה שהם מריצים מערכת הפעלה יעודית עוזרת במספר דברים, אבל לא ברמה שאתה מתאר.

הם ניידים רגילים מכל בחינה שהיא, סתם לצורך העניין - הדגם הבסיסי של ה-macbook pro עם מעבד i7 החדש מגיע עם intel i7 3615qm.

זה אפילו לא הדגם הכי חזק בסדרה, ועדיין הנייד הזה עולה קרוב ל-11, אלף שח.

אוקיי אז המשקל לא באמת חשוב, זו רק העדפה

מה שחשוב זה החומרה

אחרי זה המסך, אבל גם בזה אני מוכנה להתפשר

והמחיר יכול לנוע בסביבות ה5000 עם חריגות

על המסך אין מה לדבר. ניידים עם מסך איכותי יעלו הרבה מעבר לתקציב שאת מציגה - עד כדי פי 2 ויותר.

אם לא דרוש לך נייד קל, או עם זמן סוללה טוב - לא ברורה לי הסיבה שאת מתעקשת על מחשב נייד

הנה מספר אופציות לניידים עם חומרה חזקה (אחת מהארץ, ו-2 בהזמנה מחו"ל), קחי בחשבון שהם לא קלים בכלל.

http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20saleout/saleout-7720-bn3610qm.htm

http://www.adorama.com/ASN56VZDS71.html?utm_term=Other&utm_medium=Shopping%20Site&utm_campaign=Other&utm_source=gbase

http://www.adorama.com/ASN76VZDS71.html?utm_term=Other&utm_medium=Shopping%20Site&utm_campaign=Other&utm_source=gbase

רצוי לשדרג אחריות ל-3 שנים גם אם זה חורג מהתקציב שלך.

אני עדיין בדעה, שאם המחשב לא צריך להתנייד, נייד זה לא הפתרון הטוב ביותר בשבילך.

פורסם

במיוחד אם זה מחשב ללימודים - לא לקחת 17" בגלל:

משקל, שביחד עם המטען יכול להגיע בקלות לכ-4 ק"ג, שזה מאד כבד על הגב וזה עוד ללא ציוד נוסף שלוקחים ליום לימודים (אוכל, שתיה, ספר)

סוללה, מחשב כזה לא יחזיק מעל שעתיים לעבודה ואם את תעמיסי עליו אז תקבלי שעה בודדת של עבודה - לא פרקטי אלא אם כן את מחוברת כל הזמן לחשמל.

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל - ה-ASUS N56VZ שהומלץ פה והוא 15.6" יהיה בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

הי תודה על ההמלצות מאוד מועילות, בינתיים האסוס 15 נראה לי המועמד המוביל

רק עוד שתי שאלות למי שיש עוד סבלנות:

1. חייבת חייבת חייבת נייד אין שאלה בכלל, יש לי נייח שעובד מצויין אם לא הייתי צריכה ניידות לא הייתי חושבת לקנות בכלל. יש לי אפשרות לקנייה מסין, אבל הבנתי שיש שם בעיה של זיופים או משהו, יש המלצות בנושא? חנות אמינה שמוכרת מחשבים מקוריים של אסוס?

2. האם התוכנות שציינתי בטוח יעבדו בצורה טובה במחשב?

3. חשבתי על זה, ואם אני אלך על משך קטן יותר מ15, זה יאפשר לי חומרה חזקה יותר?

תודה רבה רבה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

up

פורסם

שאלת תם : את תשתמשי ביכולות הגבוהות שלו מחוץ לבית ?

פורסם
  • מחבר

כלומר בנסיעות וכאלה..? לא הכוונה לנייד אותו מבית לבית וללימודים - בכיתה, איפה שתמיד יהיו לי נקודות חשמל ואולי אפילו חיבור למסכים גדולים יותר

פורסם

2. תלוי מה הדרישות של התוכנות האלה ( תבדקי באתר החברה )

3.יש מחשבים עם מסך קטן וחומרה חזקה אבל זה יקר יותר ..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום! קיבלתי פה המלצות מעולות והחלטתי לקנות מחשב asus

אני נוסעת לבייג'ינג בקרוב, מישהו מכיר חנות אמינה שאפשר לקנות שם?

או שעדיף לקנות בארץ?

ניסיתי לבדוק באתר של אסוס ללא הצלחה...

תודה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים