פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים שלוםיש לי כונן קשיח סמסונג 640GB S2. לאחרונה עשיתי כמה בדיקות מהירות והעברות שביטלתי באמצע, והשטח הזה נעלם לי. כלומר ביטלתי העברות והקבצים לא נמצאים על הכונן אבל השטח נעלם. בנוסף יש לי עוד כמה גיבויים שעשיתי מהוינדוס שגם לא ברור לי מה כל דבר לוקח. אם אני מסמן את כל התוכן של הכונן ורואה מאפיינים זה מראה לי 424GB אבל אם אני בודק את מאפייני הכונן רשום שתפוס 587GBבנוסף שמתי לב שגם כשאני מוחק קבצים, עדיין לא מתפנה מקוםמה הסיבה שנעלם לי מקום מהכונן? ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד, מעבר לפירמוט שעשיתי בהתחלה כבר שקניתי אותו?תודה
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים כנראה שהוא סימן את חלק מהשטח של הכונן כ "תפוס" ולא שיחרר אותו כשביטלת את ההעברהניתן לנסות לסדר את זה על ידיי כלי סריקת דיסק של מערכת ההפעלה (שונה בכל מערכת הפעלה)
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים מחבר כנראה שהוא סימן את חלק מהשטח של הכונן כ "תפוס" ולא שיחרר אותו כשביטלת את ההעברהניתן לנסות לסדר את זה על ידיי כלי סריקת דיסק של מערכת ההפעלה (שונה בכל מערכת הפעלה)תודהשכחתי לציין שזה וינדוס 7. איך נקרא שם כלי סריקת הדיסק? ומה לגבי זה שאני מוחק קבצים ולא מתפנה מקום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.