עבור לתוכן

נעה מחשבים נעלמה סופית מהמפה

Featured Replies

פורסם

החנות נעה מחשבים או ג'יטק או איך שלא קראו לה נעלמה סופית ממפת החנויות בארץ.

האתר לא פעיל והטלפונים לא זמינים כבר מספר ימים.

עוד אחת בשורה ארוכה של חנויות מחשבים שפשטו רגל בשנים האחרונות, בסוף נשאר עם 2 הרשתות הגדולות בלבד ...

• תגובות 36
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בהחלט סגור !

הלכתי לשם (לחנות בעפולה) כדי לראות במו עיני - ואכן אין זכר לחנות שרק שופצה לפני מספר שבועות - כל השלטים הוסרו - החנות ריקקה , ויש שלט - "להשכרה"..

עצוב >:(

נקווה שכל מי שצריך לממש אחריות יוכל למצוא דרך לעשות זאת...

פורסם

האמת שזה היה דיי צפוי

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לצערי גיליתי עכשיו שהם כנראה פשטו אחרי שהאתר לא עבד, ניסיתי גם להתקשר והמספר מנותק. רק במרץ השנה קניתי משם חצי מהחלקים מהמחשב החדש שלי.

השאלה שלי היא אם הלכה לי האחריות על החלקים האלה או שאפשר לנסות אצל איזה יבואן או משווק שהם עבדו תחתם?

נכון לעכשיו אין לי בעיות אני רק רוצה לברר למקרה ויהיו בעיות עתידיות.

תודה

פורסם

פתחתי ת'רד זהה כבר לפני חודשיים.

פורסם

ראיתי, רק עכשיו שגיליתי את זה בעצמי, חיפשתי לוודא את זה והגעתי לפה

פורסם

לאורך השנים נסגרות אין ספור חנויות. זה עצוב וזה רע לנו, הצרכנים.

אבל מכנה אחד הוא משותף לכל אלו - כולן התאימו לאחד משלוש התיאורים הבאים:

• חנות גרועה (עליה לרוב לא ידברו פה בכלל)
  • חנות טובה ש"עלה לה השתן לראש", ניסתה להתרחב ללא בקרה וסדר ונפלה.
  • חנות טובה שפשוט הפסיקה להתאמץ והפכה לגרועה.

רוב מי שמקים חנויות מחשבים בישראל הם כל מני ערסים או טמבלים שחושבים שאם הם יודעים איך לתקוע כרטיס מסך בסלוט הם יצליחו להרוויח כסף מחנות שקשורה לזה. ואין קשר.

פורסם

שמישהו יסביר לי רגע איך איבורי שהתחילה מסניף קטן ברמת גן, פתחה סניפים בכל הארץ?

פורסם

^

ksp התחילה בסניף קטן ברוממה (חיפה)

פורסם

אני קניתי שם מחשב באמצע שנות ה90

הסניף בגעש נפתח ב2003

פורסם

באייבורי אני לא סובל לקנות. הקטע של התור הזה שם, כמו באיזה מכולת, ממש מרגיז אותי. אבל אני כן יכול להבין למה הם מצליחים. הם פשוט יעילים. הם מציעים מגוון יחסית רחב של סחורה במחירים סבירים. אין שם מליון מוכרים מיותרים, אין יותר מדי "סחבת" ושטויות. הסניפים שלהם פשוטים ולרוב במיקומים זולים יחסית. נכון, השירות לא אדיב במיוחד. נכון, צריך לחכות בתור. אבל בסך הכל אתה מקבל את המוצר ובזול. יש אנשים שזה מספיק בשבילם. את רוב האנשים זה לא מעניין אם המוכר הוא מקצוען. מבחינת אחריות, בפעמים המעטות שבהם הם עמדו אצלי במבחן, הם עשו את העבודה (החליפו לי כונן קשיח בלי זיוני שכל מיותרים תוך יומיים).

KSP, עם כל החסרונות שלה, עושה עבודה מעולה לטעמי. לרוב המוכרים דיי אדיבים. לרוב המוכרים הם דיי מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים. המוכרים שלהם לא דוחפים שטויות ללקוחות ומשתדלים למכור ללקוח מה שמתאים לו, בלי זיוני שכל. נכון, צריך לחכות קצת בתור. אין מה לעשות. גם הם מבחינת אחריות לרוב עושים מה שצריך לעשות. מה גם שיש להם אתר אינטרנט מעולה שכל חנות בישראל יכולה רק ללמוד ממנו.

אני לא מכיר עוד חנות אחת בישראל עם זמינות של 80% מהמלאי (כל המוצרים שאינם "אקזוטים" או יצאו מהמחזור ומוכרים מה שנשאר במלאי) בכל חנות, כמעט כל הזמן, מתוך מגוון לא קטן. כשאתה מוצא מוצר שמתאים לך ב KSP, אתה יכול להניח שהוא יהיה בסניף. אבל זה לא משנה - כי אתה פשוט יכול לבדוק האם הוא קיים במלאי. כל כך פשוט - וכל כך חשוב.

שוב, גם KSP מתמקדים במה שהם טובים. חנות פשוטה, בלי כסאות מפוארים, בלי תצוגה מרהיבה ובלי מליון ואחת שטויות אחרות שלא מעניינות. אתה נכנס לחנות, מבקש את המוצר ויוצא בזול. בלי חוכמות ובלי שטויות. זה עובד. חלק גדול מהלקוחות לא רוצים יותר מזה.

אני עברתי לקנות ב KSP בגלל השילוב של המלאי עם המחיר. לפני כמה שנים נמאס לי להתעסק עם הקטע הזה של להזמין מאיזה חנות בחיפה, לשלם משלוח וגם להתמודד עם הקטע הזה שבחצי מהמקרים החנות מתקשרת אליך ואומרת שהם בכלל לא מוכרים את המוצר הזה. לפחות בסניף רעננה - הצוות נהדר (בעבר היה שם איזה חמור שהתחלף).

עבור קהל היעד ההדיוט / עשיר, שאיננו קונה בחנויות הללו, נותרה חנות אחת - באג. באג מציעה הרבה דברים שכל החנויות דוגמת נעה לא הציעו: תצוגה נוחה, זמינות גבוהה, מיקום קרוב, אחריות טובה. נכון, המוכרים שם דבילים רצח. אבל רוב האנשים לא יודעים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים