פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו:פרמוט ידניביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרתביטול page fileהעברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגילועוד הרבה פעולות....מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה?קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולותודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה?קניתי CRUCIAL M4והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מצטרף.גם אני קראתי את הנתונים האלו שנשמעים לי דיי מוזרים.אולי זה הכרחי/ חובה לעשות עם ה-ssd הישנים?באמת שאלה מעניינת.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים ממש לא הכרחי.חלק מהפעולות הללו נועדו לשמור על הדיסק (מכתיבה).השאלה אם אתה רוצה להוריש אותו לנכדים.כדאי להתקין עליו WIN 7 מחדש.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים SSD שנכתב עליו חומר זה דבר רע? הוא נועד "רק לקריאה" ?השאלה הגדולה יותר איך זה משפיע? על המהירות או על אורך החיים של הSSD?
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים אז יש איזה שהוא קשר בין מה שנאמר בהודעה הראשונה למציאות.תוך כמה זמן משתמש ממוצע או כבד יכול להגיע לגבול/סוף הכתיבה של ה-SSD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.