פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים באופן מפתיע היום קיבלתי אותועוד שעתיים אני קופץ לסופר פארם לקחת אותו ואחרי זה אפרסם רשמים מהגילוח (זיפים בינוניים, אבל עדיין בדיקה לא רעה) לעומת הgillette fusion שלי
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר אם זה לא קשה, תדווח כמה ראשים מגיעים איתו. (אני מניח שרק ראש אחד)הכי מצחיק אם זה יהיה Trial version (אי אפשר לנתק את הראש מהידית מה שמחייב אותך לקנות...)
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים שים לב שהמימוש הוא רק מה-1.9, אז אני לא יודע אם יתנו לך את הסכין כבר עכשיו.אני מניח לפי התמונה של האריזה שמדובר בסכין אחד.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים תקבלו "ביקורת" מלאה... עוד שעה יוצא לעבודה ואוסף את הסכין בדרך חזרה משםנראה אם יש סיכוי שאני אעזוב את גילט (אין מה לעשות, הרגל ישן)
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אופס.... באתי לסופר פארם, הראו לי שתוקף הקופון הוא מהראשון בספטמבר, הביקורת תחכה כמה ימיםמה שכן, הסכין מגיע עם להב בודדת, המחיר שם היה כמעט 45 אם אני לא טועה
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים תכתוב ביקורת על הסכין יש לי כבר הרבה זמן את הסכין הזו, היא טובה מאוד. היא יותר טובה מה- Gillette MACH3 Turbo razor שאני משתמש במקביל, אך היא לא טובה לעיצוב הזקן (במקרה שלי), היא מסתירה את קווי החיתוך, מה שה- M3T עושה פחות. מה שגם M3T+סבון ידיים נוזלי>H5+ג'ל גילוח בחיתוך קרוב לעור (לגבי H5+סבון נוזלי, אני לא זוכר...). עריכה: אני אסכם את זה שיהיה יותר ברור (מקור להשוואה M3T, פחות טוב<יותר טוב) חיתוך קרוב לעור עם ג'ל גילוח: H5>M3T חיתוך קרוב לעור עם סבון נוזלי: M3T>H5 עיצוב זקן: M3T>H5 גירוי העור בגילוח (לא משנה עם סבון/ג'ל גילוח): H5>M3T באופן כללי: M3T>H5
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר H5 + סבון לדעתי, לא מומלץ. הפס אלוורה יעלם מהר מאוד.אני משתמש בג'ל של Nivea
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.