עבור לתוכן

תסבירו לי משהו שקשור לתרנגולות

Featured Replies

פורסם

חוץ מזה, אתה בטח יודע מהי המשאלה האחרונה של התרנגולות לפני שמבשלים אותם?

- שירמטו להם את הנוצות.

אממ.. למה?

• תגובות 97
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכדי שלא יהפכו לעופות.

פורסם

^^ גם זה.

אממ.. למה?

אבל בעיקר כדי שהנוצות לא יכנסו לי לשיניים! מי רוצה נוצות בצלחת שלו :kopfpatsch:

תוספת: התרנגול החבר שלך בטח היה יודע הזה. זה חלק מהאתיקה שלהם

פורסם

הכי קל בעולם זה לקחת את שם המשתמש והפרסונה הדיגיטלית של משתמש פורומי תמים כמוני ולהתחיל להטפל אליה כשאין לך משהו חכם לומר

"עוף טעים, נוצות מרוטות, אני אוכל אותך יאם יאם יאם, תחזור לפריזר עוף" קטעים לא נורמליים אתך.

צנזרתי את מה שצנזרתי כי אני יותר בן אדם מעוף וממך זה הכל.

Kalen אתה אדיוט ואני מהדיון הזה עפתי (ךםך)

פורסם

אין לתרנגול הזה חוש הומור.

כנראה שטעים ומצחיק לא הולכים ביחד.

פורסם

כמה לא צפוי ששוב תקרא לי טעים

תקשיב לי טוב טוב טוב טוב טוב טוב יא חתיכת וואחש דגנרט פלצן

מתחיל להמאס עלי הקטע הזה שלך להתעלל ברגשות של פרגית צעירה ורכה בשנים שכמוני

בנוסף הרמיזות שלך שאני ה"תרנגול שלו" "שלהם" "שלנו" עברו את גבול הטעם הטוב (וכן יש לי גבול כזה, תשאל במאסטר שף ילדים)

אני לא תרנגולו של אף אחד כאן, אני יישות אינטרנטית עצמאית לחלוטין שלא שייכת בצורה זו או אחרת לנותני החסות ובעלי הלול כאן או בשום מקום אחר.

אי לכך ובהתאם לזאת אודה לך אם תתחיל להתייחס אלי כשווה ערך או שאדאג שהיוזר שלך ייחסם כאן לאלתר (ויש לי אפשרות כזאת!)

בתודה מראש ועד להודעה חדשה,

signing עוף,

קפוא.

פורסם

אני שאלתי אותך שאלה לגיטימית, בהתחשב בכך שבני מינך נאכלים ע"י בני האדם.

וכן, מעט התלוצצתי קצת על הדרך ונראה שפגעתי ברגשותך העדינים, ובכלל מסתבר שאת פרגית זכה ועדינה, ולא תרנגול קשוח כפי שחשבתי, ואני מצר אם נפגעת.

אבל הנה, לבסוף קיבלנו תשובה. כי נראה שיש מנהיגה למרד התרנגולים.

תוספת: אחרי הכל, את גם נציגת חברת פרוסט-פוד כאן.

ניתן לעשות את ההשתדלות לענות יפה גם ללקוח לא רגיש ומעצבן כמוני, בלי לאיים. זה לא טוב לעסקים :nono:

נ.ב. המוצרים של החברה שאת מייצגת מאוד טעימים., אני קונה אותם קבוע.

פורסם

אני פשוט חוזר על עצמי... אנחנו לא מנותקים מהטבע, תפיסתך את הטבע היא מוגבלת, אם אתה חושב שמדובר רק בירוק (וסביבות אחרות בטבע) ולא את ניו-יורק לדוגמה. זה מצחיק שאתה חושב שהאדם ומעשיו וגם המוסר שלו הם "מחוץ לטבע". דתי משהו ?

נו-יורק היא יצירה מלאכותית מעשה ידי אדם, מכאן שהיא מחוץ לטבע כי בטבע תמצא מקסימום מערת נטיפים שמזכירה בניינים וגורדי שחקים. כל דבר שלא גדל, צומח או נוצר ע"י הכוחות הגיאופיזיים (לא סגור על מודג המדוייק, לא להילחץ) ותהליך הברירה הטבעית הוא לא טבעי. יש מעט מאוד בע"ח חוץ מהאדם שמסוגלים ליצור מבנים מלאכותיים, אם אתה רוצה ממש להתחכם אז כן גם קן של ציפור זה משהו לא טבעי אבל ההבדל הוא כמה קל לדבר כזה להתפרק ולחזור לאיזון בטבע. אם ניקח את זווית הראייה שלך גם פלסטיק זה משוה טבעי אז אין בעייה אם נזרוק את הכל לים, זה כבר יתפרק מעצמו מתישהו כן?

.

ואין שום קשר בין הסבל המאוד מוחשי, נראה ושמיע שכל היצורים שהם חלק מהתעשייה השיטתית והמאוד מחושבת הזאת חווים מבחינה פיזית נטו הזו לבין אמונה בחברים דימיוניים, לא רוצה להתחיל עם זה אפילו אז בוא נחתוך פה את הבולשיט...

.

'קיצר אם אין לך בעייה מוסרית עם הבשר שלך אז גם לא תהיה לך שום בעייה לראות איך עושים מעילי פרווה לצורך העניין, זה מאוד טבעי הרי, קורה בטבע כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים