עבור לתוכן

תסבירו לי משהו שקשור לתרנגולות

Featured Replies

פורסם

אהה :facepalm:

הנושא עצמו, פרט שולי ::)

• תגובות 97
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פשוט חוזר על עצמי... אנחנו לא מנותקים מהטבע, תפיסתך את הטבע היא מוגבלת, אם אתה חושב שמדובר רק בירוק (וסביבות אחרות בטבע) ולא את ניו-יורק לדוגמה. זה מצחיק שאתה חושב שהאדם ומעשיו וגם המוסר שלו הם "מחוץ לטבע". דתי משהו ?

לגבי ההחלטתך להפוך לטבעוני. אין לי שום ספק שאתה מדבר אמת. אני רק אומר שאולי מה שמוביל לזה, אלו תהליכים בתת מודע שרוצה להרגיש טוב עם עצמו ולכן נותן לעצמו סיבות ודרך.

לא ממש אכפת לי מההגדרה של טבעי או לא. בד"כ בדיונים עם אנשים אני כן מתייחס לאותם שטחים שהאדם עוד לא הספיק להחריב כי ככה הרבה אנשים מגדירים "טבעי". אני לגמרי מסכים עם ההגדרה שהכל טבעי ואנחנו לא באמת יכולים להיות "מעבר לטבע".

אתה זה ששאל "האם הם לא סובלים בטבע?" - למה בדיוק התכוונת אם לא לאותם שטחים?

לגבי הטבעונות: נניח שתיתקל ברחוב באדם שבאותו רגע נותן מכות רצח לכלב (או לאדם - זה ממש לא משנה). האם אני צודק בכך שתרצה לעצור את אותו אדם באותו הרגע? אם כן - מה אתה חושב שגורם לרצון הזה? רצון להרגיש טוב עם עצמך, או רחמים/חמלה/אמפתיה?

הרגשות האלה הם בדיוק מה שהובילו אותי לטבעונות, ולא רצון להרגיש טוב עם עצמי.

פורסם

אם מעניין אותך יש הרצאה שעוסקת בהיבט הפסיכולוגי של אכילת בשר:

[אין דרך לבטל את ה-preview בפורום?]

פורסם

זה לא כזה משנה, אבל בגלל הפריוויו אי אפשר לשים קישור לסרטון באמצע הודעה בלי לשבור את הרצף שלה: דוגמה להודעה רציפה.

פורסם

אין יותר טיפשוות מלהאמין שהטבע נוצר מהתחברות חומרים ומפיצוץ

פורסם

שום 'אמונה' לא יכולה להיות טיפשית מעצם היותה אמונה ולא עובדה מדעית.

פורסם

מה אתה אומר

פורסם

אין יותר טיפשוות מלהאמין שהטבע נוצר מהתחברות חומרים ומפיצוץ

אתה כ"כ צודק אחי, אין דבר יותר מטופש מלהאמין בדברים אלה.

אדנוננו רבנו מושיענו הוא יושיענו ישוע הצלוב בן האל שסבל עבור חטאינו, האל המלך האחד והיחיד הוא יוצר העולם.

בשם האב הבן והרוח הקדושה אני מברך אותך על חכמת החיים הנפלאה שלך מי יתן ולעולם תפיץ דעתך החכמה בינות שאר הלא-מיודעים כאן.

פורסם

אההה! הוא שוב ברח מהכלוב.

:mavet: תרנגול טעים

פורסם

תגיד תרנגולצ'יק, מה אתה חושב על כל העניין הזה של הצמחונות/טבעונות אידאולוגית?

אתה לא חושב שזה פשע לא לאכול דבר טעים וחמוד כמוך ?

CVTun.jpg

זה לא מתבקש ?

פורסם

חחח עכשיו הת'רד הזה יכול להתחבר עם הת'רד המקביל על הפייסבוק... התמונה הזאת היתה תמונת הפרופיל שלי במשך כמה שבועות/חודשים :)

פורסם

שאלתי את התרנגול שלך קודם שאלה... אתה יכול לבקש מהוד כרבולתו להגיב ? (הבנתי שהוא חבר של אלוהים)

פורסם

התמונה הזו היא התמונה שלי, מת'רד "תמונות שלכם" שאני התחלתי ואין לאף אחד זכות להשתמש בה מלבדי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521007.msg4451430#msg4451430

כתבתי כאן משהו נוסף אבל החלטתי לצנזר אותו ולכתוב כאן את ההערה העלומה הזו כדי שתתהו על קנקני

פורסם

אופה, אני רואה שדרכתי על נוצות רגישות. לא התכננתי לפגוע בך תרנגלוש.. חוץ מזה, אתה בטח יודע מהי המשאלה האחרונה של התרנגולות לפני שמבשלים אותם?

- שירמטו להם את הנוצות.

אני יודע שאומרים שלתרנגול יש מוח קטן, (לא משהו אישי) אבל בדיוק מהת'רד הזה לקחתי את התמונה. קישרתי ישירות לשם.

אבל עזוב אותך מתומונות... אנו דנים כאן ברומו של עולם. (טפו טפו, בלי לפגוע בחבר שלך)

האם אתה חושב שתפקידך בעולם זה להאכיל אותי, או שלחופש נולדת ?

תוספת: ראיתי בדיוק מה כתבת, למה מחקת? חתיכת chicken שכמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים