עבור לתוכן

תסבירו לי משהו שקשור לתרנגולות

Featured Replies

פורסם

כל יצור חי שיש בתעשייה הזאת הוא לא בצורה הטבעית שלו אלא מעוות למטרה מסויימת. כשהוא מעוות אליה הוא לא מקיים טוב במילא את הדרישות האחרות :

פרה לחלב היא פרה שמגודלת מהתחלה לייצור חלב, מוצצים לה את החלב הזה על הגבול שהיא קורסת מאוסטיאופורוזיס (החישוב הוא כלכלי - כמה פרות קורסות מול כמה חלב ניתן למצוץ מפרה סטנדרטית בממצוע לפניי שמגיעים מילימטר מהשלב הזה)

תרנגולת לביצים היא תרנגולת רזה וחולה, ותקועה ביחד אם עוד 1-3 תרנגולות כאלה בכלוב פיצי. מתעללים בהם שנה ואז או שמחליפים כל שנה או שעושים להם "ריסט" על ידיי זה שלא נותנים להם לאכול 2 שבועות ואז כששוב נותנים להם לאכול יש להם "בום" של "תודה" - מה שמאפשר לסחוט עוד קצת מהיצורים האומללים האלה

מכיוון שאפרוחים נולדים עדיין 50-50 זכרים ונקבות ולא מצאו מה לעשות אם זה, אז את הזכרים (או הנקבות - תלוי למה הגידול הזה הולך) פשוט זורקים לפח טונות של אפרוחים חיים שנמחצים שם

כל דרך שתסחוט עוד כמה שקלים מהיצורים שחיים בשואה הזאת - תהיה בטוח שכבר מיושמת בכל פינה במערכת

תן לי לנחש, צמחוני?

ואני מתפלא - שיחה על עופות ולא רואים את "עוף קפוא" באופק

חכה רגע. תן למילפרוד צ'אנס...

• תגובות 97
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל היצורים בתעשיית האוכל מהחי כבר נמצאים באוברקלוק. בדיוק כמו שעושים אוברקלוק למחשב אז מקררים יותר ובודקים מה הכי הרבה שניתן להגיע בלי מסכים כחולים, אז שם מזריקים יותר כימיקלים (למשל : צפיפות יתר גורמת להפצת מחלות, אז לא מגבילים את הצפיפות אלא מזריקים יותר אנטיביוטיקה כי זה יותר משתלם), ובודקים מה הכי הרבה שניתן להגיע בלי שיותר מידי חיות מתמוטטות (כמה ניתן לסחוט מעל אחת vs כמה הפסדים יש על הכמה שמתו)

היעילות של גידול אוכל מהחי - בכלל זה תנינים על אפרוחים היא אפסית : כל מה שיצור חי אוכל הופך ברובו לחרא ורק חלק קטן ביותר הופך לחומרים בגוף שלו. עכשו כדיי לנצל את הקצת הזה, אתה תצתרך : לגדל תנינים בחוות, לדאוג לכל מה שהם צריכים כולל מים וכל זה - לא נראה משתלם במיוחד. בטח כשאנחנו חיים בישראל 2012, אז גם על התנינים יעשו לך בלאגן במאפייה הדתית אפילו שאתה מוכר אותם רק לחנויות לא כשרות - הם ימצאו דרך לכפות את שלהם

קרוב לזה - טבעוני. אני לא אוכל גם מוצרי חלב וביצים

פורסם

מצוין שהם נמצאים ב OC. כך אני יכול לאכול בשר כל יום.

פורסם

זה נחמד שיש זני בהמות ועופות המיועדים לבשר אבל שיהיה ברור לכם שאנחנו אוכלים הכל.

כל מה שכשר לשחיטה, נשחט. ושלא יחרטטו אתכם.

בקר לחלב נשחט בסוף, נוסף לבקר לבשר. פשוט את הבקר לבשר סביר להניח שלא תמצאו בסופר אלא באטליז, שם תשלמו עליו גם יותר.

פרה הולנדית (שחור לבן) מיועדת לחלב. הנקבות לחליבה והזכרים לשחיטה. זכר שלפי ספר העדר בא מהורים טובים, מגודל להזרעה.

פרה ערבית (חומה) מיועדת לבשר, גם כאן, זכר עם גנים טובים מגודל להזרעה.

בתור אוכל בשר ומושבניק לשעבר, מחליא אותי לראות את תנאי המחיה של העופות שממש סובלים.

אני מקווה שמישהו ייקח את העניין הזה לידיים כי התנאים ממש נוראיים גם היום, בעיקר במשקים הענקיים שם פשוט שמים פס על כולם.

פרה לחלב היא פרה שמגודלת מהתחלה לייצור חלב, מוצצים לה את החלב הזה על הגבול שהיא קורסת מאוסטיאופורוזיס (החישוב הוא כלכלי - כמה פרות קורסות מול כמה חלב ניתן למצוץ מפרה סטנדרטית בממצוע לפניי שמגיעים מילימטר מהשלב הזה)

תרנגולת לביצים היא תרנגולת רזה וחולה, ותקועה ביחד אם עוד 1-3 תרנגולות כאלה בכלוב פיצי. מתעללים בהם שנה ואז או שמחליפים כל שנה או שעושים להם "ריסט" על ידיי זה שלא נותנים להם לאכול 2 שבועות ואז כששוב נותנים להם לאכול יש להם "בום" של "תודה" - מה שמאפשר לסחוט עוד קצת מהיצורים האומללים האלה

תגיד מאיפה אתה מביא את הקישקושים האלו?

פרה...מוצצים לה את החלב...קורסת מאוסטיאופורוזיס, מה זה השטויות האלו? :lol:

פרה לא מוצצים לה את החלב. בשלב מסוים היא מפסיקה להניב אותו ואז היא עוברת תהליך לקראת הזרעה.

אף פרה לא קורסת ואין שום חישוב כלכלי אז אל תדבר שטויות.

תרנגולת לביצים היא תרנגולת רזה וחולה? וואו איזה מזל שלא עשית הכללות :facepalm:

אם היא רזה וחולה אין לה אפשרות לייצר ביצים. זה ידעת לפני שכתבת את את התגובה שלך?

אם יש כבר תרנגולת חולה, תפוקת הביצים מפסיקה ואז מוציאים אותה מהלול.

אם לא יודעים משהו, לא ממציאים, פשוט לא כותבים.

פורסם

הפרה ועוד איך קורסת ממחסור חמור בסידן - בד"כ פשוט נותנים לה תוספי מזון כדי למנוע זאת. הפרות בתעשיית החלב מעוותות גנטית כך שהגוף שלהן מפיק הרבה יותר חלב ממה שהן מסוגלות לעמוד בו, ונוסף על כך הן מוזרעות (שלא להגיד נאנסות) כך שכל חייהן (חוץ מבערך 60 יום בשנה) הן נמצאות בהיריון או בתקופת ייצור חלב (הנקה, רק שאף אחד לא יונק כי העגל נלקח בימים הראשונים לחייו). תגגל milk fever.

אני מקווה שאתה צוחק כשאתה אומר "אין שום חישוב כלכלי" :kopfpatsch:, כל התעשייה הזאת מבוססת על חישוב כלכלי ועל דרכים לסחיטת גופם של בעה"ח עד טיפת הדם האחרונה במחיר הכספי הנמוך ביותר (דוגמה).

ותרנגולות שכלואות בכלוב כל חייהן בלי יכולת לזוז הן ממש לא בריאות (לא יודע אם רזות, אבל בטח לא בריאות)... :nixweiss:

הסיבה היחידה שהן לא מתפגרות היא שמלעיטים אותן בתוספי מזון.

פורסם

החוש המוסרי שלו בסדר גמור. אולי לא מנופח מצדקנות מתנשאת כמו שלך...

פורסם

אולי קצת מנופח אבל לא מעוות כמו שלך, בדיוק כמו התרנגולות שאתה כ"כ נהנה לאכול. אני אגב גם אוכל בשר אבל משתדל כמה שפחות ובטח לא מרגיש טוב עם זה כמוך.

מצוין שהם נמצאאים ב OC. כך אני יכול לאכול בשר כל יום.

אחלה, רק תהיה בריא ותזכה לאריכות ימים...

http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=795504

http://cebp.aacrjournals.org/content/8/1/15.short

פורסם

ממממ.... אתה נראה טעים.

פורסם

בוא תן ביס...

17.jpg

פורסם

גם זאבים הם טעימים. :funn:

פורסם

אולי תעשה אוברקלוק לחוש המוסר שלך אחרי התגובה הדבילית הזו.

ציניות, בנאדם.

פורסם

ששש... אני מנסה לעצבן אותו.

פורסם

כמה פאתטי מצידך

פורסם

כל הכימקלים שדוחפים לעופות, שמגיעים בסופו של דבר אלינו, זה מסרטן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים