עבור לתוכן

חנות\מעבדה שיכולה לשים מגן מסך על טלפון

Featured Replies

פורסם

היי.

האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון?

אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'.

הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'.

אשמח להמלצות.

פורסם

קשה לי להאמין שיש חנות שתסכים לקחת את האחריות על מגן שלא קנית ממנה.

מה הבעיה לקנות מחנות ולבקש מהם להדביק על הדרך?

או לבקש מחבר שיודע לעשות את זה טוב?

פורסם

היי.

האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון?

אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'.

הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'.

אשמח להמלצות.

בקניון ביג בכרמיאל, בצד השמאלי (בבניין של באג) בקומה השנייה (ליד המדרגות הנעות) יש דוכן קטן לאביזרים. שם קניתי מגן וגם הדביקו לי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים