עבור לתוכן

zeekrewards התגלתה כהונאה ונסגרה

Featured Replies

פורסם

זה לא תרמית פירמידה רגילה?

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאיפה נעלם ram4000 ? :behead:

פורסם
  • מחבר

^בהחלט, אני כבר חשבתי לנסות את "מזלי" ולהצטרף. (לא תכננתי להשקיע בזה יותר מ- 50-100 ש"ח מכספי האישי)

יש לי מזל שכל העסק הזה קרס ונפל לפני שנכנסתי לשם. (מילא אני אבל יש אנשים שהשקיעו שם מאות אם לא אלפי דולרים)

גם אני שמתי לב שהייתה גישה חופשית לפורומים, ופתאום צריך להרשם לפורומים בשביל לראות את ההודעות שיש שם. (בהנחה שהן עדיין קיימות)

עריכה: נרשמתי בשביל הקטע, הכל מחוק...

כנראה שזה המקור:

http://www.forbes.com/sites/halahtouryalai/2012/08/17/sec-shuts-down-600-million-internet-ponzi-scheme/

פורסם

באמת אחלה תזמון. תזכרו את הסיסמה הבאה וככה לא תפלו למלכודות כאלו:

אין ארוחות חינם

זה פשוט עד כדי כך.

פורסם

מדהים לראות שהונאות שעבדו לפני מאה שנה עובדות גם היום

פורסם

מדהים לראות שהונאות שעבדו לפני מאה שנה עובדות גם היום

לגמרי. הפונזי הזה ידע מה הוא עושה.

תמשיכו להיות סקפטיים... :)

אני גם חשבתי כמוכם..תפסתי ביצים ונכנסתי.ובינתיים אני רק מרוויח למרות כל הקלישאות פה..רק לפני שבועיים הייתי בכנס הדרכה של זיקריוורדס...ויש עוד אחד ומי שרציני..שידבר איתי בפרטי.. :)

לילה טוב לכולם

כמה טיפש אתה מרגיש עכשיו?

פורסם
  • מחבר

http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400782

תראו את ה- 10 דקות הראשונות.

לדעתי, מי שהשקיע שם 30 אלף שקלים הוא מאוד תמים... אף אחד לא הבטיח לו שהעסק הזה ישרוד לנצח. (למרות שיש אנשים שכן הצליחו למשוך ולהרוויח משם כסף).

פורסם

אם מישהו ראה את הסרטונים האלה וזה שכנע אותו, אז באמת מגיע לו, הרי הבחור שמוביל את זה בארץ מדבר כמו גדולי התחמנים

ובקשר לבחור שהפסיד שלושים אלף שקל, אני מניח שזה שיעור טוב בשבילו לחיים, שווה יותר מכל התואר שהוא עושה עכשיו

פורסם
  • מחבר

^אכן. עדיף שזה יקרה לו עכשיו עם 30 אלף, ולא עם 100-200 אלף.

פורסם

הרבה יותר משמטריד אותי קיומם של מטומטמים שעדיין נופלים בפח כזה, מטריד אותי שרוב האנשים לא מבינים שהמערכת הבנקאית המודרנית מבוססת בדיוק על אותו עקרון, רק הרבה יותר לאט ובהקפים הרבה יותר גדולים - העסק עובד כל עוד רק מעט מהאנשים רוצים לקחת את כספם ולצאת בכל יום נתון, ויותר אנשים רוצים להצטרף מאלה המבקשים לצאת.

פורסם

טוב אני חייב כמה מילים למען הצעירים שכאן.

לפני בערך חודשיים אני מדבר עם חבר מארה"ב והוא מספר לי על הזיקראפ הזה.

החבר הזה שלא תבינו לא נכון, הוא הבן אדם האחרון שהייתי מאמין שנופל לדברים האלה- בן אדם רציני, מיושב בדעתו, ועם המון נסיון בחיים.

כמו כן, כמוני הוא צפה לפני שנים בחבר אחר שנפל והפיל עוד אנשים בתרמית של הרבלייף.

הוא מספר ומסביר,ואני משיב לו שהוא מתאר לי פרמידה.

הוא טוען שיש כאן עבודת פרסום ושכר בצידה, משום שצריך לשבת ולהדביק מודעה ביום, והמצחיק הוא שיש חברות שתמורת כמה דולרים בודדים עושים את זה בשבילך כל החודש, ככה שדפקת את כולם ואתה לא צריך בעצם לעשות כלום.

אני שואל- אם זה כך מדוע שהחברה לא תשתמש במדביק המודעות האוטומטי הזה? למה היא צריכה אותך? ומקבל תשובות לא מספקות.

ואני רואה איך הוא נפל שבוי בתרמית, ולא ניתן לשנות את דעתו משום שכל החברים שלו מרוויחים כסף מזה.

משפטי מפתח שתשמעו מאנשים כאלה:

"זה הדבר הבא ברשת"

"כולם נכנסים לזה עכשיו"

אין לי כרגע עוד משפטים, אתם מוזמנים להוסיף

חשוב לציין שבתרמיות האלה תמיד נותנים לך את התחושה שאכן צריך לעבוד אבל לא הרבה, או מעט מאוד עד כדי גיחוך

יש גם הגבלות משונות- כמו למשל, אינך יכול להכנס ביותר מ10,000 דולר, מה שנותן לזה מראה אמין מאוד.

האמת, הדבר שהכי מגעיל בזה הוא הנסיון להכניס את החברים והמשפחה גם בפנים.

פורסם

הרבה יותר משמטריד אותי קיומם של מטומטמים שעדיין נופלים בפח כזה, מטריד אותי שרוב האנשים לא מבינים שהמערכת הבנקאית המודרנית מבוססת בדיוק על אותו עקרון, רק הרבה יותר לאט ובהקפים הרבה יותר גדולים - העסק עובד כל עוד רק מעט מהאנשים רוצים לקחת את כספם ולצאת בכל יום נתון, ויותר אנשים רוצים להצטרף מאלה המבקשים לצאת.

קשה מאוד על בתי אפשרי להתקיים בעולם המודרני ללא גישה לבנק..

פורסם

במצב התקין, אין שום דמיון בין הבנקים למקרה הנוכחי, כי הם לא מבוססים על פירמידה. הבנקים לא מבטיחים לך רווחים גדולים וקבועים יחסית להשקעה שלך, אלא רק את הכסף שהכנסת, לפעמים בתוספת ריבית (במקרה של פיקדון וכדומה) שמתאזנת עם ריבית הפוכה במקרה של הלוואות. באופן כזה - כל עוד לא קורה משהו בלתי צפוי - המודל של הבנקים יכול להתקיים גם אלפי שנים, להבדיל ממודל הפירמידה שבאיזשהו שלב יגיע לשיא ויתפרק כי היא לא יכול להחזיק את עצמו.

מה שכן, גם הבנקים יכולים לבחור להתנהל במודל פירמידה, כמו שאכן קרה בפועל בפרשת ויסות מניות הבנקים בשנות ה80, מה שהוביל בסופו של דבר לקריסה כללית. גם במקרה הזה, לציבור לא נגרם נזק ישיר כי המדינה התערבה ומנעה את קריסת הבנקים, ומן הסתם גם יש כיום פיקוח כדי שמקרה כזה לא יחזור, כך שאין סיבה אמיתית לדאגה.

פורסם

הבנקים ממש, אבל ממש לא מאוזנים. עד כמה שאני זוכר מותר להם חוקית להשקיע עד פי 6 ממה שיש להם באותו רגע. ההבדל בינם לבין החברות האלו שעליהם יש פיקוח קפדני וכי ככה המדינה מרוויחה כסף. זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים