עבור לתוכן

zeekrewards התגלתה כהונאה ונסגרה

Featured Replies

פורסם

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו?

בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה.

מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית?

עריכה:

http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה זמן הוא מקדיש לזה שהוא מרוויח "מאות שקלים בחודש"?

פורסם
  • מחבר

לא יותר מ- 4 דקות ליום.

פורסם

בא נשחק בחשבון. כמה מאות שקלים בחודש.

כמה מאות אומר לי הבנתי בין 200שח ל 1000שח

חודש מכיל עד 31 יום הוא משקיע בכל יום עד 4 דקות

31*4= עד 124 דקות בחודש. שזה 2.07 שעות נעגל ל 2 שעות אם לא אכפת לך.

זה בין 100 ל 500 שח לשעה.

פורסם

:yelclap: גאון אתה תאמין לי

פורסם

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו?

בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה.

מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית?

לשאלתך אחי כן אני אחד מחברי הפורום שמרוויח מזה..

אם תרצה פרטים..דבר איתי..

וכן זה לפרסם מודעה ביום תהליך שלוקח לא יותר מ 3 דקות ביום..זה נשמע ממש חלטורה חח אבל זה האמת אחי

פורסם

למיטב הבנתי אפשר שלא למשוך את הכמה מאות שקלים בחודש ואז כל חודש מרוויחים יותר ויותר וזה יכול להיפך אפילו לאלפי שקלים אחרי תקופה ארוכה אבל אני לא בטוח(ככה הבנתי ממישהו שהסביר לי בכמה מילים על האתר לא מזמן)

אם זה באמת ככה, זה יכול להיות נחמד מאוד

נ.ב

הוא גם הזכיר שכדי להתחיל להרוויח צריך תחילה להשקיע סכום כסף מסויים שלא יחזור אליך

פורסם

נשמע כמו תרמית , בעולם קפטילסטי כמו שלנו יש חברה שנותנת כסף עבור עבודה של כמה דקות ביום .

ונותנת יותר מחמישים שקלים לשעה ?

פורסם

נשמע מוזר. אם ב4 דקות ביום הוא עושה כמה מאות שקלים בחודש, למה שהוא לא יעבוד בזה במשרה מלאה ויעשה מיליונים?

אנשים חייבים להפסיק להיות תמימים.

עריכה:

קראתי עכשיו קצת באתר שלהם ו... עכשיו אני בטוח שזה רמאות.

ZeekRewards is Zeekler.com's private, invitation-only, affiliate advertising division where Associates can qualify to earn rewards on every Retail bid they sell and every VIP bid they buy and give away as samples!

עמיתים יכולים לקבל פרסים? נו באמת.

חשוב מאוד לציין שכל הלינקים הראשונים בגוגל בנוגע ל"האם זה הונאה" הם בעצם מטעם החברה הזאת בעצמה, שמנסה לשכנע אנשים שחיפשו מידע על החברה שזה לא הונאה. מעין הונאה לגבי ההונאה.

פורסם

תמשיכו להיות סקפטיים... :)

אני גם חשבתי כמוכם..תפסתי ביצים ונכנסתי.ובינתיים אני רק מרוויח למרות כל הקלישאות פה..רק לפני שבועיים הייתי בכנס הדרכה של זיקריוורדס...ויש עוד אחד ומי שרציני..שידבר איתי בפרטי.. :)

לילה טוב לכולם

פורסם

אם אתה מרוויח כל כך יפה אז מה האינטרס למשוך אנשים נוספים?

פורסם

במטרה שאנשים ייפתחו את העיניים שלהם לעוד כיוונים שיכולים להניב פירות מאוד עסיסיים :)

ובמטרה שאנשים יעשו עוד כסף..אני לא בא לשכנע פה אף אחד...רק מי שרוצה לעשות כסף..

וכמובן אני רוצה שהחברה תגדל כי ככה אנחנו רק נרוויח מזה.. :)

רם.

פורסם

כאחד שעשה על זה מחקר רציני מאד בגוגל, מדובר בהונאה לכל דבר.

הוגשו נגדם תביעות בבתי משפט ויש עשרות עדויות ברשת... צריך פשוט לדלג על הדפים שהחברה פותחת שבהם כתוב שלא מדובר בהונאה.

פורסם

עצוב. במיוחד עצוב איך כל פעם מחדש אנשים נופלים לדברים האלה. גם אנשים שאני מכיר, חבר'ה אינטילגנטים מאוד.

אם זה לא היה כ"כ עצוב, זה היה מצחיק - לקרוא את ההודעות בפורומים הרשמיים לפני ההודעה של הSEC ש"חבר'ה, בלי אנרגיות שליליות! אנרגיה חיובית יוצרת מציאות חיובית!" וכל בלבולי השכל של "הסוד"... פשוט עצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים