עבור לתוכן

(Winamp 5 or Media Player 9(what better?

Featured Replies

פורסם

נראה לי שגם אתה טועה.

בבילון לא מזהה את המילה הזאת.

ואני לא חושב שיש בעיה בתוכנה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שגם אתה טועה.

בבילון לא מזהה את המילה הזאת.

ואני לא חושב שיש בעיה בתוכנה.

יש הרבה מילים לועזיות שזה לא מזהה, ארגונומי זאת אחת מהן כנראה

פורסם

צודק כנראה.

ראיתי שבכל מקום משתמשים במילה הזאת ככה.

תודה.

פורסם

ווינאמפ!!! ללא ספק

התוכנה הכי נוחה בעולם!

ובגירסה 5, בכלל אין מה לדבר. יש שם סקינים כל כך נוחים ויפים. תראו את זה (תמונה)

החץ הכחול זה המצב הרגיל של הסקין , ובמסך הקטן שהחץ מצביע עליו, יש כל מני אנימציות , יעני מסך LCD זה ממש יפה!!

החץ האדום זה המצב המוקטן, אצלי הוא נמצא במצב של 'אולוויז און טופ' ואז אני תמיד רואה מה קורה בוינאמפ, ואתם יכולים לראות שבמקום שהוא נמצא הוא לא ממש מפריע לשום דבר, במצב הזה כמו במצב הרגיל יש כל מיני 'מגירות', של האקולייזר, ורשימת שירים וכל מיני כאלה

החץ הירוק מצביע על הרשימה של כל העיצובים של הסקין (צבעים) ויש הרבה!

לאלה ממכם ששמו לב, אז כן! יש שם כפתורים של טרייבל ובאס (אם תשחקו איתם בזמן שאתם רואים את האקולייזר, תוכלו לראות שם הכל זז)

ויש עו מלא פיצ'רים מגניבים, אחד שאני מאוד אהבתי זה האפשרות של לכבות ולהדליק את האורות של הכפתורים של הווליום טרייבל ושל הבאס, אצלי כרגע הם במצב דולק (זה לא ממש בולט בגלל הצבע שבחרתי לסקין אבל עם צבע כמו כחול או אדום זה ממש בולט ויפה)

פורסם

אבל זה לא בא סטנדרטי בוויאנמפ, זה פלאג אין/סקין....

פורסם

רק אני שמתי לב שביין WINAMP ל MP9 יש הבדל בסאונד והבדל ממש ניכר

ואני מדבר במצב שבו כל הPLUGINS מכובים בשתי התוכנות יש לי סט 5.1 עם FORTISIMO 7.1 וSTEREO EXPANED על ON

ואני ממש שומע שונה בשתי התוכנות למשל בMP9 הVOCAL נשמע בעיקר מהרמקול סנטר וקצת מהפרונט ובאחוריים לא שומעים בכלל VOCAL ואילו הWINAMP משמיע בכל הרמקולים את אותו ערוץ בדיוק!

זה כאילו איזה אפקט SURROND פועל בMP9 והוא פועל נחמד מאוד בסטריאו.

עוד פרט ששמתי לב בWINAMP בכל הגירסאות נדמה לי יש לפעמים קפיצות בעיקר בMP3 והצליל לא נק יכול להיות שהMP3 פגומים קצת

וזה קורה אז אייך תסבירו שבMEDIA PLAYER הוא משמיע אותם נקי ללא הקפיצות הללו וזה קורה בהרבה שירים יחסית.

פורסם

שמעו, הוא צודק!

אני לא יודע אם לזה הוא התכוון, אבל שמתי שירים שממשיכים את עצמם, יעני שיר מחולק

בווינאמפ שומעים הפסקה של איזה חצי שנייה, וWMP9 גם יש איזושהיא הפסקה אבל כמעט לא מורגשת.

אהה ועוד שבר לטובת הוינאמפ, אפשר להעביר קדימה כמה שניות או אחורה ע"י החיצים, בMP9 אי אפשר

ואיך בודקים כמה משאבים כל תוכנה לוקחת מהמערכת?

פורסם

אפשר לבטל את ההשהיה שיש בWINAMP, אפשר גם לשנות את הזמן עם MP9 (גם באמצעות פס בתחתית המסך)

בשביל לבדוק כמה משאבים התוכנה לוקחת אתה מפעיל אותה עם קובץ מסויים ובודק כמה היא לוקחת.

WINAMP היא תוכנה גרועה, פשוט ככה. הגרסאות הראשונות שלה היו מצויינות, עכשיו לא כדאי להתקרב אליה עם לייזר.

פורסם

צודק.

ואני לא יודע מה קורה בגירסא 5 אבל בגירסא 3 הסקינים דרשו המון משאבים.

פורסם

מי דיבר על השהיות בכלל??

פורסם

בווינאמפ שומעים הפסקה של איזה חצי שנייה, וWMP9 גם יש איזושהיא הפסקה אבל כמעט לא מורגשת.

אם לא התכוונת להשהיות, אז סאדם חוסיין חתיך.

פורסם

הגרסא החדשה של ווינאמפ הרבה יותר טובה מ winamp 3. היא תופסת גם הרבה פחות משאבי מערכת.

nullsoft עצמה הודתה שגירסא 3 הייתה חרא. בגלל זה הם הוציאו את 5.

בקשר להשעיות אפשר לבטל את זה, זה די פשוט....

הפרעות בשמיעה? לא שמתי לב לשום דבר כזה. wmp9 אולי תומכת בסוראונד יותר טוב, אבל יש לי סך הכל שני רמקולים מסכנים אז מה אכפת לי מזה?

פורסם

וואו גמדון אתה סתום רציני! :o

זה LAZY אמר את זה קראת בכלל את מה שאני אמרתי?

פורסם

זה ציטוט מההודעה שלך, אתה אומר שלא כתבת את זה?

זה לא מה שהבסיס נתונים כאן אומר.

פורסם

אני אמרתי את זה

ועכשיו שהבנתי למה הוא התכוון, אז אני לא מבין על מה הוא דיבר...

לוד, אני לא שומע שום הפרעות בזמן שמיעה...

ואיך אני יכול לשנות את זמן ההפסקות בין שיר לשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים