עבור לתוכן

המלצה למחשב לסטודנט - מחיר 5000-7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אז אני מתחיל ללמוד שנה הבא ואני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש. אני מוכרח לציין מראש שכרגע ממה שאני ראיתי באינטרנט אהבתי במיוחד שני דגמים, אולי תוכלו לעזור לי להחליט בין השניים\לתת משהו יותר טוב באותו אזור מחיר.

הראשון הוא סדרה 9 של סמסונג (Ivy bridge כמובן) שהוא בהחלט עונה על ניידות וזמן סוללה ארוך

השני הוא הZenbook Prime Z31E או משהו כזה (גם Ivy bridge)

שניהם נראים לי מצויין, השאלה היא (במקרה ומדובר בשני אלה) האם קריטי לעבור לI7 או שI5 יספיק לי?

מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים + כתיבת קוד + כנראה תוכנות גראפיות לאיטים נדירות יותר (מה שאני באמת אצטרך מכונה יש לי בבית מחשב נייח ששום דבר לא מזיז לו..)

* גודל המסך? אני תוהה בין ה13.3 לבין ה15.. אני עדיין לא בטוח מה יותר כדאי..

* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן יותר טוב, מתכונן להסתובב איתו הרבה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב.. אני כנראה אקלע להרבה מצבים בלי שקע לטעון וכו'

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך בשום דבר מיוחד

* בלוטות? ממש לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף באזור ה256GB ומעלה.. האומנם זה בסופו של דבר כנראה יהיה יותר מסוף ממש מחשב בחלק מהמקרים, אבל אני אוהב שיש לי מקום לשים בו דברים

* כונן CD/DVD? צורב? אין צורך

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שרשמתי למעלה בגדול, פתוח להצעות

אני אוסיף ואומר שנכנסתי למספר חנוית וראיתי מספר דגמים של עוד חברות וקראתי ביקורות באינטרנט פה ובעוד אתרים, והכי אהבתי זה את שני הדגמים למעלה, אבל אני באמת פתוח להצעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים