עבור לתוכן

מבקש מפרט גיימינג כבד עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, מעוניין לקנות יחד עם המחשב מסך חדש שכנראה יהיה 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מעוניין במסך איכותי (כמה שאפשר כמובן :ם) עם תקציב נפרד של עד 900 ש"ח

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7~8, אם זה קריטי אפשר להביא את שתי האופציות ולהסביר את ההבדל מבחינת רעש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מאמין שלא אבל אם חלק מהרכיבים יגיעו עם OC יציב אין לי בעיה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הרכבה כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא

כמו שאתם רואים רק הצטרפתי אל הקהילה לאחר המלצה, לפני קניית מחשב.

מקווה להשתלב בהמשך :ם

פורסם

זה הכיוון, אולי עם קצת השקעה יתרה בשקט:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG SATA x 24 Black

Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata3

Sandisk SSDExtreme 120GB 550/510

GeForce GTX670 2GB GDDR5 256Bit

8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz

ASROCK B75M

Intel Ivy Bridge Core i5 3450 6MB 3.1Ghz Tray

Cooler Master Silencio 450

Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus

120mm 1200rpm FAN

קירור Cooler Master Hyper TX 3 Evo

סה"כ מחיר כ6000 ש"ח

מסך בתקציב:

מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A05 VGA+DVI 23" IPS Panel

מערכת חזקה מאד לגיימינג ושקטה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה קודם כל, וכל מה שאני שואל הוא התעניינות מחוסר ידע ולא זלזול או ספק במה שאתה אומר

וסליחה על הטרחה :ם

הממ,

יכול להיות שקצת הגזמתי בחשיבות השקט, אם פחות תתחשב בשקט המערכת אפשר להוציא מערכת יותר חזקה?

דיסק הSSD באמת נחוץ? אשמח מאוד אם תוכל להסביר בקצרה במה הוא תורם באופן משמעותי להצדיק את המחיר.

למה GTX670 ולא HD7970? לא התעיינתי בחומרה כבר כמה שנים אז אני לא יודע ממש מה הולך עכשיו בין ATI וNVIDIA אבל מהשוואה כללית בHWCOMPARE למשל נראה ש- HD7970 הוא העליון.

8GB זכרון יספיק? לא עדיף 16? או שכרגע אין צורך ובעתיד אני אוכל פשוט לצרף עוד 8?

ואחרון חביב. כמה שזה שטחי, המראה הוא חלק מהחבילה, יש אופציה אחרת למארז שגם נראה יותר מרשים? :ס

פורסם

לגבי כרטיס המסך, גרסאות הGHZ EDITION שךל ה7970 עולות בביצועים על אלו של GTX670, אבל הן גם יקרות יותר (לא בהרבה) צורכות יותר חשמל (בהרבה), בהתאם לצריכת החשמל הגבוהה יותר בהרבה. לגבי הפרשי הביצועים, אם לא מצדיקים את זה.

לגבי RAM, אין טעם במעל ל8GB לשימושים שצויינו.

לגבי מארז, זה פונקציה של שקט ועלות.

פורסם
  • מחבר

צריכת החשמל הגבוהה עד כדי כך קריטית שעדיף ללכת על ביצועים פחות טובים?

איזה מארז אתה ממליץ לי אם מתאפשרת חריגה קלה?

ולגבי הSSD? כי ללא שימוש משמעותי לא עדיף לי להשקיע את זה בתחומים אחרים?

ומאיזו חנות אתה ממליץ לקנות מבחינת מחיר ואמינות?

פורסם
  • מחבר

הקפצה :(

פורסם
  • מחבר

הקפצה :-X

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪937

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2243

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪831

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5582

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5471 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/k71mxycd

-מיהרתי קצת אז שכחתי לשים לך דיסק קשיח..זה הדיסק קשיח :

http://www.tms.co.il/product/8969

-אתה מעדיף מארז לבן?שחור?שמתי לך באנדל של מארז וספק מצויין,אומנם הספק חזק יותר ממה ש אתה צריך אבל הבאנדל משתלם.תוכל להסתכל במלאי מארזים של החנות ולראות מה מוצא חן בעיניך ולשאול אם הוא איכותי פה.

-כונן SSD :

אם תרצה תוכל להוסיף כונן

,זה לא חובה..זה פשוט יקצר את זמני ההמתנה ויזרז את התהליכים של כל התוכנות עליו.בדרך כלל מומלץ להתקין עליו את מערכת ההפעלה כדי שתעלה מהר יותר ועוד 2 משחקים ו2 תוכנות שאתה משתמש בהם הכי הרבה על מנת שיעבדו יותר מהר.אם אתה מאלה שכל 10 שניות המתנה מפריעות להם אז מומלץ לך לקחת.[זה לקוח מדיון אחר שהגבתי בו לפני כמה דקות]

עלות הכונן היא 500-600 שקל ל120GB.

-בעיקרון אתה לא צריך יותר מהמערכת הזאתי,היא תספק אותך כמו שצריך במשך השנים הבאות.

-אם תרצה תוכל לקחת את ה7970..אבל קח בחשבון שהוא צורך הרבה יותר חשמל.גם ה670 יספק אותך בלי בעיות.http://www.tms.co.il/product/11192 הוא עדיף מה670 ב5-10% מבחינת ביצועים,אבל מבחינת חשמל הוא צורך משהו כמו 50%יותר..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה Linga, אשמח אם תוכל להסביר לי את ההבדלים בין המפרט שלך לבין זה של yz101 (שוב סליחה על הטרחה :ם)

לגבי הכרטיס, ההפרש בין 2GB ל3GB של ה7970 באמת לא גורם להפרש משמעותי?

ועוד דבר אחד, ציינתי שהמסך הוא בעל תקציב נפרד, כלומר 6000 ש"ח למפרט ובנוסף עוד 900 ש"ח למסך :ס

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

פורסם

הכל רשום בתגובה..

המפרטים די דומים..מארז וקירור שונים,אתה מוזמן לעשות גוגל ולראות.

אני יודע וגם רשמתי בתגובה שהתקציב הוא בנפרד-אתה לא צריך להוציא יותר מזה..

פורסם
  • מחבר

בסה"כ אחרי הוספת דיסק קשיח וSSD נשאר משהו כמו 400 ש"ח ספייר, לא כדי להשקיע אותם במעבד מעט חזק יותר \ לוח אם \ מארז קצת יפה יותר או משהו? :ס

ולגבי SSD, המליצו לי כבר על 3 SSD שונים של 120G ואמרו שכל אחד מהם "הכי טוב", זה באמת משנה?

פורסם

בסה"כ אחרי הוספת דיסק קשיח וSSD נשאר משהו כמו 400 ש"ח ספייר, לא כדי להשקיע אותם במעבד מעט חזק יותר \ לוח אם \ מארז קצת יפה יותר או משהו? :ס

ולגבי SSD, המליצו לי כבר על 3 SSD שונים של 120G ואמרו שכל אחד מהם "הכי טוב", זה באמת משנה?

מעבד יותר חזק אתה לא צריך..

מארז -לבחירתך

SSD - קח את הM4 ב540 שקל ואם תרצה תוכל להוסיף אחרי הקנייה SSD במקום עכשיו.

פורסם
  • מחבר

מצטער על כל השאלות, עדיף לשאול לפני מאשר להתחרט אחרי :ס

הקנייה כנראה מחר אז אני מקווה שאני אקבל תשובה היום...

יתאפשר SLI בעתיד עם הלוח אם שהבאת?

אם לא, איזה לוח אם יתאים בהתאם לשאר המפרט?

פורסם

הלוח תומך בCF, מתי אתה מתכנן לקנות עוד כרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים