עבור לתוכן

התייעצות: מחשב נייד לסטודנט - תקציב פתוח

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מחפש מחשב נייד שאוכל ללמוד בעזרתו מחוץ לבית.

תפקידו היחיד של המחשב יהיה להציג מסמכים (וורד, פופאר פויינט, אקרובט רידר וכו) כך שהדרישות שלו צריכות להיות דיי מינימאליות, בעצםם הדרישה היחידה היא מסך גדול שיוכל להציג שניים\שלושה דפים במקביל, המשקל וזמן הסוללה פחות קריטים.

אני לא מבין בניידים כך שאין לי ממש תקציב סגור, רק אציין שכבר יש לי נייח מצ'וכלל ומאובזר כך שבנייד אני מעדיף לחסוך.

תודה רבה מראש :)

פורסם

בכל זאת, תענה על זה קודם ונמשיך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

14" בעל רזולוציה 1600x900 יספיק? בהינתן משקל נמוך יותר ממחשב 15.6" סטנדרטי וזמן עבודה טוב יותר.

או שאתה רוצה 15.6" ברזולוציית FHD ?

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הצגת מסמכים בלבד

* גודל המסך? 15.6

* משקל רצוי? לא רלוונטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך ביציאות מיוחדות (למעט USB כמובן)

* בלוטות? רצוי שיהיה בלוטות' אבל לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) SSD

* כונן CD/DVD? צורב? חייב כונן DVD, עדיף שיהיה צורב אבל שוב, לא קריטי

* כונן Bluray? לא חייב

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

*** לא בדיוק הבנתי למה הכוונה - בהנחה שהכוונה ב'אחריות בינלאומית' היא אחריות נוספת של היבואן ולא של החנות ממנה רכשתי בלבד אז ישנו צורך באחריות בינ"ל

תודה רבה :)

פורסם

אם אתה גר במרכז, יש בחנות בפ"ת תצוגה של מחשבים מחברת DELL.

לדעתי כדאי לך להגיע ולראות את המחשבים בתצוגה, עם דגש על ההבדל ברזולוציות של מסכים ובגודל המסך.

אם אתה מתכוון לקחת את המחשב ולהתיינד איתו, אז למשקל יש חשיבות וכך גם לזמן סוללה ארוך, הרי אתה לא רוצה לשבת בבית קפה שעה ואז להתחיל לחפש שקע (סתם דוגמא).

ניתן ללכת פה על המינימום ולקחת מחשב פשוט עם מסך 15.6" כמו שאתה מחפש.

באותו גודל מסך אפשר להשקיע ולבחור מחשב עם רזולוציית מסך FHD גבוהה שתאפשר להציג לדוגמא שני מסמכים באיכות טובה במקביל בשני חצאי המסך.

ניתן להשקיע על מחשב לדוגמא 14" שיאפשר לך להתנייד בצורה נוחה יותר בחוץ, זה גודל מסך שנוח לעבוד איתו.

ובאותו גודל גם, אפשר לקחת מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר מה"סטנדרט".

הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע.

כי להצגת מסמכים אתה לא צריך מחשב חזק בכלל בכלל בכלל. אבל ככל שהתקציב עולה, כך גם ביצועי המחשב (לא שזה ישנה לך).

לגבי SSD, אתה מעוניין שיהיה במחשב SSD או אפילו שילוב של SSD+דיסק קשיח סטנדרטי גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים