עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-3500 ש"ח למשחקים כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח, לא יותר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בייחוד, שיהיה בנוי להריץ משחקים שייצאו גם עוד שנתיים, גם אם לא על ההגדול הכי גבוהות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

BF3, MW3, SC2, WOW וכאלה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, כך שזה בהחלטתכם.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר להוציא בתקציב הזה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שהלוח אם יתמוך בSLI \ CF.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מעוניין בכך שכאשר ארצה לשדרג את המחשב כל שעליי יהיה לעשות הוא לקנות עוד כ.מ.

התשלום יתבצע באשראי, עם משלוח, אין צורך בהרכבה.

פורסם

1. להוציא כסף על תמיכה בSLI/CF בתקציב שלך זו שטות גמורה.

2. קח בחשבון ש: אתה מבקש מערכת גיימינג לטווח ארוך בתקציב מקסימלי כולל חריגה ב3900 ש"ח. איכותי יעלה 850-950 ש"ח שמותירים אותך עם כ3000 ש"ח בלבד למערכת:

מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A05 VGA+DVI 23" IPS Panel

Hitachi DeskStar 7K1000.D 500GB 7200RPM 32MB

צורב LG SATA x 24 Black

4GB DDR3 1333Mhz 1.5v CL9

Hec CompuCase 6C28 Black

Enermax NAXN TomaHawk II 450W

ASROCK H71M-DGS

Silent fan for Socket 1155

Intel Sandy Bridge Core i3 2120 3MB 3.3Ghz 65W Tray

ATI Radeon 6870 1GB GDDR5

סה"כ מחיר כ3900 ש"ח.

אופציה נוספת ביודעין שאתה מתכנן להחליף כ.מסך בעתיד הלא רחוק היא לוותר כרגע על ביצועים, בירידה לכ.מסך חלש יותר במידה לא מבוטלת כמו HD6770, בהפרש תוכל לעלות למעבד I5 2320 ול8GB זיכרון ובהמשך להחליף את כרטיס המסך. כמובן שאם הייעוד הוא מקסימום גיימינג, זו לא בחירה חכמה.

פורסם
  • מחבר

תמיכה בCF\SLI בסך הכל אומרת שאני צריך לוח אם תומך, שיש בשפע וספק כוח חזק לא?

אני לא כל כך מבין, אבל היסתכלתי במה שהציעו פה, ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

אני חושב שאם אני אחליף מ1TB ל500GB אני אחסוך 150 ש"ח, ואם נוריד את הכ.מ ל6850HD אני אוריד עוד 150 ש"ח, עכשיו רק צריך למצוא מסך ב500 ש"ח ואני אקבל מחשב מצויין, גם אם המסך קצת פחות. לא צריך FULL HD 24 אינצ', אני אסתפק גם ב 21.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים