עבור לתוכן

עזרה במדעי המחשב לימודים במכללה

Featured Replies

פורסם

מכללות במרכז....

ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל..

לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים...

השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי.

האם שווה ללכת לאקדמית נתניה?

זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.

פורסם

אריאל. חבל על הכסף.

פורסם

נראה לי עדיף "לבזבז" שנה ולהתקבל לאוניברסיטה מאשר לבזבז אחרי זה שנה בחיפוש עבודה.

או לפחות תנסה להתקבל לאקדמית תל אביב יפו.

פורסם
  • מחבר

אריאל. חבל על הכסף.

על סמך מה אתה אומר את זה? שאצלהם זה דגש על מתמטיקה בעיקר.. (בלי קשר לכסף).

פורסם

סתם שתהיה בעניינים, מדעי המחשב הם ענף במתמטיקה.

זה שבוגרי התואר הולכים לתעשייה כדי לפתח בסוף זה עניין לחוד.

למה אתה לא הולך ללמוד הנדסת תוכנה אם המתמטיקה מפריעה לך כל כך (לא ששם אין, אבל היא מקיפה פחות)

פורסם

אם כבר מכללות ולא אוניברסיטה, אז רק האקדמית ת"א-יפו או HIT.

מדעי המחשב זה מתמטיקה.

פורסם
  • מחבר

HIT נחשבת לטובה? אבדוק תאפשרות.

פורסם

מבין המכללות למדעי המחשב, כן.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את זה תודה : ) יש לך מושג לגבי המכללה האקדמית נתניה?

פורסם

אני יודע שהמכללות היחידות שעוד איכשהו מוכרות בתעשייה אלה HIT ות"א-יפו. כדאי תמיד לשקול את הפתוחה.

פורסם

אני אבדוק את זה תודה : ) יש לך מושג לגבי המכללה האקדמית נתניה?

זה לא נחשב מקום טוב. אין שום טעם לשלם את הכסף הזה כשאפשר ללמוד במקומות לא-כל-כך טובים אחרים שלא עולים כל כך הרבה כסף. :nixweiss:

עדיף ללמוד ברופין או אריאל (לדעתי גם נחשבים טובים יותר מבחינה אקדמית).

פורסם
  • מחבר

איכשהו מוכרות? לא ניראה לי שאנשים סתם מבזבזים בכל מקרה כ"כ הרבה כסף על תואר שלא "יוכר" להן ז"א ילך לפח אשפה.

אולי יותר קשה למצוא עבודה פשוט..

אריאל היא על הפנים.. במדעי המחשב, התוכנית למודים זוועה..

פורסם

אריאל ורופין הן מכללות סבירות לחלוטין.

מאיפה הבאת את זה?

תוכנית הלימודים מורכבת מקורסים רציניים:

http://www.ariel.ac.il/cs/courses/3187

הרמה שבה הם נלמדים בה היא משהו אחר. אבל אני מעריך שסה"כ הרמה שם סבירה. בטח שיותר מאשר בנתניה.

פורסם

אני לא אומר שהתואר שווה לכלום ושאפשר לזרוק אותו לפח.

הנתונים שאני מביא מגיעים ממראיינים וראשי צוותים בחברות הייטק. כולם מוכנים לקבל בוגרי העברית, טכניון, ת"א וב"ג. הפתוחה גם נחשבת

ומתחת לאלה בהפרש ניכר האוניברסיטאות האחרות (בר אילן, חיפה) ואז המכללות המובילות (HIT, ת"א יפו).

ככל שהתואר של נחשב יותר, יהיה לך יותר פשוט לא רק להתקבל לעבודה אלא אף להיות מוזמן לראיונות.

גם אם זה יהיה קשה מאוד, גם בוגרי מכללות יכולים להצליח. כשכבר יהיה לך ניסיון של שנים, לתואר כבר יהיה הרבה פחות חשיבות, אם בכלל.

למה לא להציב לעצמך תנאי פתיחה טובים יותר? מראיין יכול לזמן 50 איש לראיונות. למה שיזמין מישהו שסיים עם 90 ממכללה כשיש לו קורות חיים

של בוגרי טכניון ועברית בציונים 85+?

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר שהתואר שווה לכלום ושאפשר לזרוק אותו לפח.

הנתונים שאני מביא מגיעים ממראיינים וראשי צוותים בחברות הייטק. כולם מוכנים לקבל בוגרי העברית, טכניון, ת"א וב"ג. הפתוחה גם נחשבת

ומתחת לאלה בהפרש ניכר האוניברסיטאות האחרות (בר אילן, חיפה) ואז המכללות המובילות (HIT, ת"א יפו).

ככל שהתואר של נחשב יותר, יהיה לך יותר פשוט לא רק להתקבל לעבודה אלא אף להיות מוזמן לראיונות.

גם אם זה יהיה קשה מאוד, גם בוגרי מכללות יכולים להצליח. כשכבר יהיה לך ניסיון של שנים, לתואר כבר יהיה הרבה פחות חשיבות, אם בכלל.

למה לא להציב לעצמך תנאי פתיחה טובים יותר? מראיין יכול לזמן 50 איש לראיונות. למה שיזמין מישהו שסיים עם 90 ממכללה כשיש לו קורות חיים

של בוגרי טכניון ועברית בציונים 85+?

אתה צודק, מן הסתם לבוגרי מכללות יהיה יותר קשה למצוא עבודה, אבל כמו שאמרתי לדעתי אף אחד לא יבזבז כ"כ הרבה כסף על תואר בישביל לא לעשות איתו משהו בסופו של דבר. ז"א יקח לו יותר מאמצים אבל הוא ימצא בסופו של דבר.

אריאל ורופין הן מכללות סבירות לחלוטין.

מאיפה הבאת את זה?

תוכנית הלימודים מורכבת מקורסים רציניים:

http://www.ariel.ac.il/cs/courses/3187

הרמה שבה הם נלמדים בה היא משהו אחר. אבל אני מעריך שסה"כ הרמה שם סבירה. בטח שיותר מאשר בנתניה.

למה אתה חושב יותר מנתניה? מבחינת מדעי המחשב הבנתי שהדגש שם בעיקר על מתמטיקה... זה גם מהבנתי עם סטודנטים שדיברתי מאריאל.. פחות תכנות יותר מתמטיקה.. ז"א צריך יותר ללמוד לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים