עבור לתוכן

מסך NIXUES 27" SIPS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות הכתבה שהתפרסמה בעמוד הראשי על מסך S-IPS מחברה בשם NIXUES שמתחרה יפה מאוד בחברות הגדולות והמוכרות יותר אך במחיר אטרקטיבי מאוד... יצרתי קשר עם החברה ואני בודק אופציה לקנייה קבוצתית חד פעמית (מקווה במחיר אטרקטיבי)

http://hwzone.co.il/hardware/news/138961

האם יש פה אנשים שיהיו מעוניינים במסך שכזה ?

• תגובות 32
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, שמתי לב שהם עושים משלוח חינם עם UPS\FEDEX שזה בעצם משלוח EMS עם עמלות שקר. כלומר בחישוב הסופי של המוצר צריך לשקלל מע"מ + 100-200 שקל עמלות. :(

פורסם

חברים.... קניה קבוצתית של מסך אפשרית רק מהארץ

הראשון שינסה להזמין במאורגן מסכים מחול ירגיש את נחת זרועה של המדינה שתחסל אותו על יבוא מסחרי של מסכים

המסכים הקוראניים האלו גם ככה זולים בצורה מצחיקה יחסית למסכים רגילים מהארץ, שכל אחד יזמין לבד וזהו

פורסם
  • מחבר

השאלה מה ההבדל...

כשאתה מזמין לבד אתה לא משלם את אותם המסים והעלויות של הזמנה קבוצתית?

אני פשוט חושב שקבוצתית תוכל להוזיל משמעותית...

פורסם

חברים.... קניה קבוצתית של מסך אפשרית רק מהארץ

הראשון שינסה להזמין במאורגן מסכים מחול ירגיש את נחת זרועה של המדינה שתחסל אותו על יבוא מסחרי של מסכים

המסכים הקוראניים האלו גם ככה זולים בצורה מצחיקה יחסית למסכים רגילים מהארץ, שכל אחד יזמין לבד וזהו

איך הגעת לזה בכלל? אנחנו לא מזמינים 30 מסכים על אותו שם ואותה כתובת. אפשר להגיע להסכם עם החברה שאנחנו רוכשים 30 מסכים (נניח) וכל אחד מאיתנו ישלם בנפרד והמסך ישלח לכתובתו הפרטית.

פורסם

שעושים מו"מ עם החברה ואז מקבלים(לפחות מקווים :) ) מחיר זול יותר כקבוצת רוכשים..

פורסם

ההנחה העיקרית תהיה במשלוח... אין משלוח משותף? אז אין פה גם שום קניה קבוצתית אם כל אחד משלם לבד וכל משלוח בנפרד

פורסם

במקרה הטוב הוא יוריד לך 5$.

גם ככה אני מניח שהרווח שלהם מספיק קטן.

פורסם

זה לא השוק הישראלי, ואני מניח שגם לא חסרים להם קונים (עכשיו עם הפרסום ב-anandtech זה עוד יגדל)

פורסם

ואז מה קבוצתי פה בדיוק?

בקנייה קבוצתית של משחק אנחנו מעבירים רשימה של 100 אנשים לחנות, החנות יוצרת קשר עם כל אחד ומקבלת ממנו פרטי תשלום וכתובת. על אותו עיקרון אפשר לארגן קנייה קבוצתית של מסכים. כמובן שזה לא יעבוד כי 30 מסכים לא מזיזים לאותו יצרן. גם 100 לא.

פורסם

במקרה של המסכים האלו, הפתרון הכי ראלי זה התארגנות של קבוצות רכישה קטנות של 3-5 אנשים שיזמינו ביחד ויחסכו בעיקר על המשלוח עם קצת אולי הנחה על המחיר בסיס עצמו

פורסם

אני חושש שאפילו רכישה של 5 מסכים תדליק נורה אדומה במכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים