פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..)ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת?האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים זה לא תפקיד מנהלי האתר לחלק אזהרות ולהעיף אנשים, בשביל זה יש לך את מנהלי הפורומים הכלליים ומתחתם צוות מנהלי הפורומים הייחודיים לכל פורום.בנוסף, יש צוות תוכן שתפקידו הוא כמובן לכתוב את התוכן לאתר על כל מדוריו, לכל מדור יש מנהל מדור (<<<), לארבעת מנהלי המדורים יש את מנהל התוכן שעובד בצמוד למנהל האתר.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. מעניין. לא ידעתי שלויקיפדיה יש סוכנים סמויים באתר.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים ראשית גם בעבודה המנהל הגדול לא מפטר אנשים הוא אומר למנהלים תחתיו לעשות את העבודה השחורהדבר שני אם משתמש מעצבן את מילפורד הוא עוקץ/ נושך אותו
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מעניין. לא ידעתי שלויקיפדיה יש סוכנים סמויים באתר.יש לי משהו לומר על זה, אבל נראה לי שיותר מתאים לעשות את זה בהודעה פרטית...
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מחבר אתם רוצים להיכנס לכיס של הצוות?רק שאלתי מי מקבל משכורת ומי לא. יש פה אנשים שתורמים מעל ומעבר ואינם מקבלים משכורת. פשוט עניין אותי.למען האמת הרבה יותר עניין אותי מי הבוס הגדול מאשר מי מרוויח ומי לא =Pפשוט חשבתי יש איזה איזה מנהל ראשי שהאתר בבעלותו ועמרי רק מנהל את הפורום או משהו
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים זה הכל עניין של תחביב... לתחזק את האתר עולה כסף. לרכוש חומרה עדכנית לסיקורים עולה גם כסף. בקיצור אני לא חושב שיש פה רווח אישי למישהו
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים לא משהו שיכול לסדר לבנאדם משכורת חודשית...הדבר היחיד שהוא בחינם פה זה מערכת הפורום.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים : אנשים, ברוסית יש כמה פתגמים נחמדים לנושא הזה אחד מהם הוא לא לספור את הכסף של האחר והשני הוא לא להיכנס לכיס של האחר זה באמת משנה לכם מי מרוויח מה ולמה?
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים לי זה בטח לא מזיז.אני (כמו רובנו) נהנה מהשימוש באתר ומהידע שיש בו.אם מישהו מרוויח מזה, זה חיובי כי ככה האתר ממשיך להתקיים.אף אחד לא יחזיק אתר בסדר גודל הזה בחינם על חשבון הברון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.