עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים)

גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת

משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג

האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

ESATA HDMI וכו) HDMI

בלוטות? לא

גודל מינימלי של

כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ?

כונן CD/DVD? צורב? לא

כונן Bluray? לא

האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שהשירות אחריות של דל טוובים אבל בכללי אין העדפה, עדיף שיהיה מהאחת החברות המובילות.

זמן אחריות ? 3 שנים

עקרונית אני מתכנן לרכוש את המחשב באילת, ובנוסף לקנות גם מסך שולחני לבית בגודל של 22' ושאני יהיה בבית אני יעבוד מולו.

התקציב הוא בערך 3K (כלומר 3600 במחיר כולל מע"מ) ואפשר קצת לחרוג כלפי מעלה.

המחשב יהיה בשימוש יום יומי באוניברסיטה ובערב יהיה בשימוש בבית מול המסך הגדול.

יש עוד אופציה לקנות עכשיו HD רגיל ובעתיד להוסיף עוד כונן SSD במקום היציאה של הCD או משהו (השאלה האם זה יפגע באחריות ?)

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

אל תקפיץ אם לא עברו 24 שעות ! :nono:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

בתקציב נמוך לא יהיה הבדל מבחינת העבודה בין 13.3 \ 14 \ 15.6, כי הרזולוציה תהיי זהה בכולם.

אם היה מדובר בתקציב גבוה יותר שמאפשר לקנות מחשב עם מסך 14\15.6 בעל רזולוציה גבוהה יותר, אז הייתי תומך במהלך.

כיוון שלא ציינת כלל משחקים, אז אני מניח שזה עניין זניח ולא חשוב.

אם אתה מתכנן לקנות באילת אני מניח שאתה "מגביל את עצמך" לחנות מסויימת, כלומר - KSP ? או אחרת...

מ-SSD אני לא יודע אם תרוויח לשימושים שלך, מה שכן - יש נניח את סדרת ה-Vostro החדשה שמאפשרת לשלב כונן SSD בחיבור mSATA בנוסף לדיסק קשיח שקיים במחשב, בלי צורך לפרק את כונן הדיסקים ולהחליפו.

משהו כזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20478

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים