עבור לתוכן

WINDOWS 8

Featured Replies

פורסם

האם כדאי כבר להוריד ולהתקין את WINDOWS 8 64BIT?

מהם החסרונות העיקריים? אני ממש לא מעוניין להפסיד ביצועים בגיימינג בגלל מעבר ל-WINDOWS 8. האם אמורות להיות בעיות כלשהן שידועות מראש?

מישהו כאן התנסה בווינדוס הזה ומרוצה עד כה? אני חושש שהווינדוס הזה כלל לא יתאים לי, הוא נראה מעט משונה האמת ומיועד למסכי מגע בעיקר.

מה זה ממשק מטרו?

• תגובות 45
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש מדי פעם בוינדוס 8 בשביל להתנסות עם זה לראות מה זה, מתוך USB (WINDOWS TO GO)

האמת שזה לא כ-ז-ה נוראי מכל השמועות ששמעתי על וינדוס 8. בשבילי זה פשוט וינדוס 7 עם תפריט 'התחל' מעצבן במיוחד, וזהו.

חלק מהדברים השתנו, לא הצלחתי להתקין את המסנג'ר גירסת 2011 צריך לחכות לגירסה חדשה ממיקרוסופט (אם תבוא)

האקספלורר החדש נראה מעניין ונוח לשימוש אבל כבר אין לו תמיכה לאחור בדפי אינטרנט שתומכים רק באקספלורר - מה שהורס אפילו את היתרון היחידי שלו על שאר הדפדפנים. אני גם ככה משתמש רק בפיירפוקס והוא נראה אותו דבר בוינדוס 8.

כמעט כל שאר התוכנות לוינדוסים הקודמים עולים גם ב-8.

לגבי האפליקציות, לא הצלחתי להתקין אפילו את החינמיות מביניהן ככה שאני לא יודע איך הן עובדות.

אם אתה רוצה לשאול עוד תרגיש חופשי.

פורסם

האקספלורר החדש נראה מעניין ונוח לשימוש אבל כבר אין לו תמיכה לאחור בדפי אינטרנט שתומכים רק באקספלורר - מה שהורס אפילו את היתרון היחידי שלו על שאר הדפדפנים.

מ-ע-ו-ל-ה!

זה אומר שסוף סוף הדפדפן אולי מתנהג ע"פ התקנים ושאר הדפדפנים.

אני מקווה שזה ידרבן את כל מפתחי האתרים הצולעים, לכתוב אתרים נורמליים לשם שינוי.

פורסם

מדובר עדיין רק על technical preview. המערכת תצא למחירה רק בעוד כחודש.

החסרונות של המערכת הם החסרונות של כל מערכת הפעלה חדשה - חורי אבטחה, תמיכה בחומרה, תאימות לאחורה וכד'.

אין פה שום קשר לביצועים במשחקים - זה נקבע אקסקלוסיבית ע"י הדרייברים שמשוחררים.

לפני שאתה עובר למערכת תנסה אותה בVM ותקרא קצת על החידושים שהולכים להיות שם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות. :)

מה זה VM? ואיך אני יודע שהדרייברים שאני זקוק להם יעבדו ב-WIN 8? מה עושים במקרה שהווינדוס לא תומך בחומרה שלי, חוזרים שוב פעם לווינדוס הקודם (WIN7)?

האמת היא שזאת הפעם הראשונה שאני עובר למערכת הפעלה בעודה חדשה, ל-WIN7 עברתי הרבה אחרי שהיא יצאה רשמית.

פורסם

VM = ראשי תיבות של VIRTUAL MACHINE. הכוונה לתוכנה שמדמה מחשב וירטואלי בתוך המחשב שלך לצורך בדיקת מ. הפעלה מבלי לאבד את המערכת הנוכחית על המחשב שלך. יש תוכנה חינמית בשם VIRTUAL BOX שתוכל לנסות איתה.

בשביל דרייברים אתה צריך לוודא שהם תומכים בוינדוס 8 (ל-NVIDIA למשל יש דרייברים מותאמים לוינדוס 8 )

רוב הסיכויים שהחומרה שתומכת בוינדוס 7 תתמוך גם ב-8.

פורסם
פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין Windows 8 Enterprise N RTM Build 9200 לבין Windows 8 Releas Preview?

שתי הגרסאות האלה זמינות להורדה, החלטתי לעבור ל-WIN8.

פורסם

מה ההבדל בין Windows 8 Enterprise N RTM Build 9200 לבין Windows 8 Releas Preview?

שתי הגרסאות האלה זמינות להורדה, החלטתי לעבור ל-WIN8.

RTM= release to manufacturing

וזו הגרסה ששוחררה ליצרני מחשבים. תוריד אותה. (עדייף שלא את גרסאת ה-N היא באה ללא מדיה פלייר וההדלפה שלה נגועה)

release preview היא עדין גרסאת פיתוח (מועמד להשקה)

פורסם
  • מחבר

Windows 8 Enterprise Evaluation היא למעשה הגרסה הסופית שאמורה להיות זהה ל-Windows 8 Ultimate?

הבנתי שגרסת ה-Enterprise מיועדת לארגונים גדולים ולא לכל אדם. הגרסה הזאת ניתנת לשימוש לאורך 90 ימים, האם ניתן להשתמש בה תמיד באמצעות שימוש בקראק אחרי התקנתה?

אשמח לתשובה,

תודה

פורסם

אתה מדבר על תוכן לא חוקי, מה שאסור על פי כללי הפורום!

פורסם

אפשר עכשיו להוריד את הגרסה הסופית מהאתר של מייקרוסופט לניסיון של 90 יום ככה שטכנית זה חוקי לחלוטין.

פורסם

התקנתי, ניסיתי, וכמה שרציתי לאהוב את המערכת הזאת - לא הצלחתי.

הסקין שמחליף את ה-Aero מאוד חמוד, ושינוי לטובה מהתלת-מימד המעייף. לעומת זאת המטרו פשוט בלתי שמיש - כל הזמן צריך להזיז את העכבר לפינות שונות של המסך כדי לראות דברים שונים, לפעמים צריך גם לחכות כמה שניות, ואין בזה שום הגיון במסכים גדולים כשרוצים את כל המידע פרוס על המסך בו-זמנית.

בנוסף, אני אוהב לסדר את שולחן העבודה שלי כך שהתוכנות שאני משתמש בהן באופן קבוע יהיו בצד ימין, וקבצים לעבודה שוטפת יהיו בצד שמאל. המטרו מאוד מגביל את מה שאפשר להוסיף למסך הלבנים - רק "אפליקציות" - לא תיקיות, לא קיצורי דרך, וגם האפשרות לסדר את הסמלים מאוד מוגבלת. גם להוסיף קיצורי דרך לשולחן העבודה זה סיוט - צריך למצוא את התוכנה ידנית בתיקיה שלה, כשקודם אפשר היה פשוט לגרור את התוכנות שצריך מתפריט "התחל".

בקיצור, אני נשאר עם 7.

פורסם

האם ניתן להשתמש בה תמיד באמצעות שימוש בקראק אחרי התקנתה?

פורסם

אתה לא צריך קראק בשביל להשתמש בגרסה הסופית. כנראה שהוא סתם התבלבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים