פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים שלום,אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'.חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים.האם למישהו יש משהו להציע?תודה.
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים הייתי מציע לך לחשוב גם על דייהטסו שרייד- גם רכב שנחשב לחסכוני ואמין מאוד (יש לי אחד כזה- עושה 1:15 בנסיעה משולבת) רק קח בחשבון שאתה קונה רכב די ישן- תבדוק טוב טוב ותתפלל (לעצמך ) שתמצא איזה יד שניה מזקן יקה שנסע רק בעיר וטיפל רק במוסך מורשה- יש מציאות כאלה. אם אתה הולך על פונטו אז כדאי שתדע שזה היה רכב השכרה מאוד נפוץ
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים ממליץ בחום על פולו/איביזה מהשנים 97-00 עם מנועי 1.4/1.6 האמינים, ידני כמובן.נוחות נסיעה טובה ואיכות חומרים טובה מאוד לאותם שנים. היתה לי איביזה 99 שמכרתי אותה לחבר לפני שנה בדיוק. חוץ מחלון שנפל לו (סביר ביותר עקב גיל הרכב) הרכב נוסע אמין מאוד וחסכוני יחסית בדלק (1 ל13 בעיר).
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים הפולו מאותן השנים זוועה. דשבורדים מתפרקים, חלונות נופלים בקצב, גגות נופלים, ועוד. בנוסף, תחזוקה מאוד יקרה ביחס לאחדות.פותח הת'רד, למקד את החיפושים שלך בשרייד או פונטו דור ראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.