עבור לתוכן

HD 6950 2GB DUAL BIOS - צריבת ביוס

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי את גרסת DIRT3 של SAPPHIRE HD 6950 2GB. ניסיתי לפתוח את הכרטיס בעזרת המאמר, הצריבה עצמה הצליחה עם ההודעה שמופיעה לאחר הצריבה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים של הצריבה, המחשב לא עולה.

האם זה אומר חד משמעית שהצריבה לא הצליחה? וכמובן שכדי שהווינדוס יעלה, אני מזיז את המתג למתג עם התדרים המקוריים של HD 6950.

פורסם

כמו שזה נראה - הצריבה לא הצליחה.

אבל אין מה לדאוג,עם OC קל תוכל להגיע לאזור ה6970.

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק זה ממש לא צריבת ביוס, מעבדי זרימה זהים ל-HD 6970 לא יהיו לי גם אחרי אוברקלוק מקסימלי.

ולא הצלחתי בכל מקרה, אחרי 865MHZ בליבה ו-1300MHZ מופיעים ארטיפקטים...

פורסם

לא התכוונתי שהכרטיס יהיה זהה ל6970 אחרי OC.

ניסית לעלות מתח?

פורסם

לפי בדיקה שעשיתי, 6950 בתדר של 6970 (880/1375) חלש יותר ב5% מ6970. עם תוספת מתח, סביר להניח שתצליח לעבור את התדרים האלה ואז יהיו לך ביצועים של 6970 ואולי גם יותר.

פורסם

לי יש את הכרטיס הזזתי את הסוויץ' ונפתחו לי השיידרים על מתח של 1.175 יוצב על 920/1350.

גמני ניסיתי לצרוב ביוס של 6970 ללא הצלחה ...מחשב לא עולה..

פורסם
  • מחבר

לי יש את הכרטיס הזזתי את הסוויץ' ונפתחו לי השיידרים על מתח של 1.175 יוצב על 920/1350.

גמני ניסיתי לצרוב ביוס של 6970 ללא הצלחה ...מחשב לא עולה..

למה ניסית לצרוב ביוס אם הזזת המתג חסכה לך את כל התהליך הזה?

ואפשר לקבל הסבר לגבי העלאת מתח ב-TRIXX? כמה צריך להעלות ואיפה האופציה הזאת נמצאת בדיוק?

פורסם

סתם כי רציתילנסות בקשר לביוס...

יש לך בטריקס כמו גלגלת של אינטרנט אתה תראה vddc (לקח לי שעות למצוא את זנ...יצאתי טמבל:)) יש לך מקסימום(ככה אצלי לפחות) 1175 אז זה המקסימום אגב לא משנה מה לא הצלחתי יותר בשום תוכנה כנראה צרוב על הביוס של הכרטיס הזה כדי לשמור עליו...

בכל אופן אני אישית משחק עם שיידרים פתוחים(תבדוק שגם אצלך) 880/13750 (תדרים של 6970 ) ואני לא עובר את ה - 60 70 מעלות במשחק של שעות ....

אגב בטריקס יש לך לשונית של אוברקלוקינג

אם יש לך בעיה או שאלה אני כאן (לא שאני מומחה גדול םשוט יצא לי לחרוש על הכרטיס:)) מבחינת ביצועים ב3 די מרק אני קצת מעל כולם (עם mvp off( עם אוברקלוק משום מה אני מצליח לעקוף מפרטים דומים...ועם הוירטו mvp אחי הוא עושה פלאים חופשי מורגש שינוי ...בטלפילד עלה לי מ 30-35 ממוצע ל 40-45 שזה יפה מאוד....אני התלבטתי אם להוסיף לו אח (פתחתי תרד לא מזמן) אני עדיין מתלבט פשוט אני לא רואה כרגע צורך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים