עבור לתוכן

המלצה למערכת דיי רצינית למחשב..

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה..

אני כרגע משתמש במערכת Logitech X540, ומכיוון שעברתי חדר לאחרונה ולא היה לי כח לסדר את כל הרמקולים כמו שצריך,

רק הקדמיים הסנטר והסאב, כמובן, מחוברים.

בעבר קניתי את הרמקולים האלה כי הייתי יותר בקטע של משחקי מחשב, אבל היום אני יותר משתמש ברמקולים למוזיקה, ודיי נמאס לי מהם, אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג.

חשבתי כבר על כיוון אבל יש לי התלבטות,

Audioengine A5+, DAC D1, Sub S8

חשבתי שזה יכול להיות שילוב מעניין וטוב,

אך מצד שני קיימת גם האפשרות להרכיב מערכת ממגבר רמקולים וסאב בנפרד.

מכיוון שאין לי כל כך מושג מה קורה היום בשוק מבחינת איכויות רמקולים סאבים וכו', אני יודע / שמעתי שמגברים של החברות Denon, Yamaha, Harman Kardon, Onkyo הם טובים, אני צריך את המלצותיכם בעניין.

התקציב שלי עומד אני מאמין על סביב ה 5 אלף שקל.

המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית, בעיקר דאבסטפ וקצת שחורה מדי פעם.

אשמח אם תתנו לי את ההמלצה הכי טובה לצרכים שלי בתקציב הנ"ל.

תודה, וסליחה על החפירה :) .

• תגובות 43
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אתה מתמקד במוסיקה ויש לך 5 אלפיות בכיס, תמצא את כל מהידע שאתה צריך בשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446603.0

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.

נכנסתי לדיון וקראתי, הבעיה היא שהרצון שלי הוא שונה, אני מעוניין ב 2 רמקולים וסאב.

לכך אצטרך מגבר 5.1 לא?

בנוסף הדיון הזה הוא מ 2010 ואולי השתנו או נוספו מוצרים יותר איכותיים מאז, אשמח לדעת אם כן אילו?

אשמח להצעה שיותר מתאימה לי.

תודה שוב.

פורסם

למה בדיוק אתה חושב שאתה צריך סאב-וופר?

פורסם
  • מחבר

למה בדיוק אתה חושב שאתה צריך סאב-וופר?

כי רמקולים מדפיים לפי מה שהבנתי לא מספקים הרבה באס.

חשבתי להוסיף סאב קטן שישלים לי את העניין הזה..

אני טועה?

פורסם

מגבר אתה צריך בכל מקרה, אין קשר לבאסים.

ואתה טועה.. יש ויש.

מה בדיוק אתה מחפש בבאס?

פורסם
  • מחבר

מגבר אתה צריך בכל מקרה, אין קשר לבאסים.

ואתה טועה.. יש ויש.

מה בדיוק אתה מחפש בבאס?

שיהיה מדוייק ופאנצ'י, חזק, אבל לא משהו שירעיד לי את כל הבניין..

עריכה: דרך אגב, בהודעה הקודמת התכוונתי לסאב לא למגבר, ערכתי, סליחה.

פורסם

אז באמת שאין צורך. תמצא רמקולים מדפיים שנותנים כמות מספקת של באס.

סאב-וופר לדעתי מדובר בהשלמה של מערכת קולנוע, כשלא רוצים באס פאנצ'י, ומדויק, אלא רק "בום בום" בסרטים, וזה לגיטימי.

לצורך הדוגמה, ה L7 שלי שבחתימה עלו "רק" 2000 ש"ח כולל סטנדטים, והם פשוט מצויינים - אני מרבה לשמוע מוסיקה אלקטרונית (למען האמת ממש ברגע זה) ואין לי שום מחסור בבאס, אבל הוא מדויק, נשלט, ופאנצ'י - אין לך מה לדאוג.

עם זאת לא הייתי ממליץ לחפש רמקולים עם וופר של מתחת ל 5.5" או אפילו 6.5".

אל תשכח גם שהמגבר משחק תפקיד לא קטן בנושא.

פורסם
  • מחבר

אז באמת שאין צורך. תמצא רמקולים מדפיים שנותנים כמות מספקת של באס.

סאב-וופר לדעתי מדובר בהשלמה של מערכת קולנוע, כשלא רוצים באס פאנצ'י, ומדויק, אלא רק "בום בום" בסרטים, וזה לגיטימי.

לצורך הדוגמה, ה L7 שלי שבחתימה עלו "רק" 2000 ש"ח כולל סטנדטים, והם פשוט מצויינים - אני מרבה לשמוע מוסיקה אלקטרונית (למען האמת ממש ברגע זה) ואין לי שום מחסור בבאס, אבל הוא מדויק, נשלט, ופאנצ'י - אין לך מה לדאוג.

עם זאת לא הייתי ממליץ לחפש רמקולים עם וופר של מתחת ל 5.5" או אפילו 6.5".

אל תשכח גם שהמגבר משחק תפקיד לא קטן בנושא.

אוקיי אז תוכל לתת לי המלצה למשהו כזה שיתאים לי וייכנס לי בתקציב?

תודה. :)

פורסם

לך לחנויות שהומלצו בשרשור ההוא עם דיסקים שמסתובבים בתוך הנגן שלך הרבה זמן. לך על סטאפ טהור, של מגבר משולב עם זוג רמקולים. בחן מדפיים ורצפתיים בהתאם לגודל החדר והרצונות. לא השתנה דבר מאז 2010 (ולא ישתנה. זה דומה קצת לכך שהמתכון להנאה מנהיגה היה ונותר רודסטר עם הנעה אחורית...).

פורסם
  • מחבר

לך לחנויות שהומלצו בשרשור ההוא עם דיסקים שמסתובבים בתוך הנגן שלך הרבה זמן. לך על סטאפ טהור, של מגבר משולב עם זוג רמקולים. בחן מדפיים ורצפתיים בהתאם לגודל החדר והרצונות. לא השתנה דבר מאז 2010 (ולא ישתנה. זה דומה קצת לכך שהמתכון להנאה מנהיגה היה ונותר רודסטר עם הנעה אחורית...).

אוקיי אני מקבל את דעתך, אבל,

אשמח אם תביאו לי בכל זאת המלצות למה שמתאים, שאני אלך בכל זאת עם קצת ידע מה אני מחפש ומה מתאים לי יותר.

תודה.

פורסם

בכל החנויות שצויינו בשרשור ההוא יש ציוד איכותי. אתה רק צריך להחליט איזה שילוב הוא הכי מוצא חן באוזנייך מבין כל השילובים הנכנסים לתקציב שלך. ככל שתשמע יותר ציוד, כך הבחירה שלך תהיה טובה יותר. תעדכן אותנו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכל החנויות שצויינו בשרשור ההוא יש ציוד איכותי. אתה רק צריך להחליט איזה שילוב הוא הכי מוצא חן באוזנייך מבין כל השילובים הנכנסים לתקציב שלך. ככל שתשמע יותר ציוד, כך הבחירה שלך תהיה טובה יותר. תעדכן אותנו. :xyxthumbs:

אוקיי, זה שאני אעשה אני מאמין.

רק אשמח אם תוכלו לתת לי גם חוות דעת, אם יש לכם, או מה אתם חושבים על האופציה הראשונה שרשמתי?

תודה. :)

פורסם

שמע אם יש לך את הכסף ואתה רוצה להנות מבאסים בשרניים ואיכות בנוניים וגבוהים מושלמים+יש לך מקום לרצפתיים..הייתי ממליץ על אלו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501242

אבל כנראה שתצתרך לחרוג בכמה מאות מהתקציב שלך למען מגבר איכותי עבורם..אבל אתה מקבל פה רמקולים מפלצתיים.

עוד אופצייה אלו הם:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=5528

חיסכון של 200 ש"ח וגם איכות ללא פשרות.

תקרה את הביקורות ביד 2 ותחליט. חוץ מיזה לגבי מגבר..יש מלא טובים וזה הכל תלוי איזה פיצ'רים אתה מחפש ועד כמה תוכל למתוח תקציב.

יצא לי לא מזמן לשמוע מחבר שהזמין מגבר מ- EBAY..בהתחשב בעובדה שאתה לא צריך יותר מידי חיבורים ויציאות HDMI למינהם..אולי תחפש ב- EB מגבר ייעודי לשני ערוצים..אמור לחסוך אם תמצא משו כזה.

פורסם

כל הסרווין וגה למיניהם לטעמי הם שקולים לסאב וופרים, כלומר לא באמת מוציאים באס מדוייק והדוק, אלא בומי, מרוח ומשתלט על שאר התדרים. בקיצור, רמקול שיתאים לחובבי מוסיקה שחורה / באסים ברמות קיצוניות.

מגבר נורמלי מ eBay יהיה קשה למצוא. וגם אז עלות המשלוח היא גבוהה למוצר כבד שכזה, ויש עוד מיסים.

אני הייתי ממליץ לבדוק בחנויות מתמחות בארץ ובשוק היד 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים