פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים שלום,לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית.מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים).להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו)אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים 20 מרחק זה דווקא מרחק לא מבוטל והראוטר הזה כן יתאים לךלמרות שבזאפ היית קונה אותו ב-55 שקל פחות
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים מחבר 20 מרחק זה דווקא מרחק לא מבוטל והראוטר הזה כן יתאים לך למרות שבזאפ היית קונה אותו ב-55 שקל פחות אני יודע שהוא מתאים. השאלה שלי האם זה Overkill מה שנקרא? והאם סתם גרמו לי להוציא יותר.
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים מה זה "גרמו לי"? איימו עליך באקדח? כוונתך היא ששכנעו אותך. המוכר אמר לך את דעתו, שאולי נכונה ואולי סתם נובעת מרצון למכור, אבל אתה קיבלת את ההחלטה.למה לא קראת לדיון "האם סתם קניתי ראוטר יקר יותר"?
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים מחבר מה זה "גרמו לי"? איימו עליך באקדח? כוונתך היא ששכנעו אותך. המוכר אמר לך את דעתו, שאולי נכונה ואולי סתם נובעת מרצון למכור, אבל אתה קיבלת את ההחלטה. למה לא קראת לדיון "האם סתם קניתי ראוטר יקר יותר"? המטרה של השאלה שלי הייתה לברר האם המוכר ניסה למכור לי משהו שאני לא צריך, לשם השגת רווח אישי או עסקי. אם חנות מנצלת את חוסר הידע של צרכנים כדי למכור דברים יקרים שאין בהם צורך, זה מעיד על רמת ההגינות שלה. אבל אני רואה שלא כך הדבר, אז הכל טוב תודה לכל העונים
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים הוא מכר לך את הנב הטוב ביותר ביחס לכסף לסכום.בקטגוריית מחירים הללו ה-841 לוקח.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים לא "עבדו" עליך, להיפך. קיבלת מהמוכר שלהם עצה מצוינת, החיסכון של ה 75 ש"ח כנראה היה עולה לך בצרות. 20 מטר זהו מרחק גדול, במיוחד אם ישנם קיר או יותר בדרך. אתה צריך להודות לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.