פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים ALPINE נחשבת לטובה בתחום הזה?? ולמה רדיו טייפ, מי שומע קלטות? וכמובן תתחדש ותהנה .
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר Pioneer, Apline..all good iPod+Casette ויש Changer לדיסקים -so no prob תודה
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים מחבר קיבלנו אותו מהביטוח רכב שהוא כיסה את הרדיו-טייפ, פיצוי כ1200 ש"ח אני חושב... אנחנו לא שילמנו תוספת מחיר. זה מה שאני יודע. ???
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים ALPINE נחשבת לטובה בתחום הזה??בעולם מבינים באיכות ויודעים שהיא לא נמדדת רק באמצעות Pioneer ו Kenwood (יום אחד, בתקווה שלא יגיע כזה, אבין את ההתלהבות מה Head Units הזוועתיות של החברה הזאת ומשאר מוצריה בכלל).עוד קצת חברות בשביל להכניס אותך קצת לשוק - Clarion, Jensen, Sherwood, Infinity ועוד...
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים לאבא שלי יש Clarion איזה אחד דיי ישן לפני כמה שנים טובות (4-5) בזמנו עלה 2000 ש"ח(רדיו דיסק) ... כשהוא קנה חשבתי "מה זה החרא הזה", כי לא הכרתי את השם ... עכשיו אני מבין שזהו נגן איכותי , אגב הוא באמת נשמע אחלה ועדיין מתפקד מצויין, רק חבל שהוא לא קורה MP3 . אגב אני לא סובל את kenwood... ואם אני לא טועה אז בכלליות ה JVC בסאונד, הם לא משו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.