עבור לתוכן

החלפת גוף קירור ל8800GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר.

ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?

פורסם

למה לא פשוט לנקות אותו עם לחץ אויר?

הכרטיס הזה כבר לא משתלם להכניס בו קירור צד שלישי מה שכבר יש לו.

פורסם
  • מחבר

לחץ אויר לא עוזר למאורר שכמאט תקוע. ולפרק מאורר הזה לא נראה לי קל, כי צריך לפרק את גוף קירור ולפתוח אותו ולא יודע אם אפשר להחליף מאורר פנימי.

בכל זאת מצאתי Arctic Cooling Accelero S1 VGA Cooler ב50 שח בlogicpc אז אני מאמין שזה יפתור לי את הבעיה.

פורסם

אם תשמן את המאוור עם גריז (על תשאל אותי מאיפה לקנות (גם אני רוצה)) המאוור לא יפסיק להסתובב אחרי זמן קצר בגלל החום

פורסם

יהיה לך יותר זול לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו מיושן קצת פחות, מאשר להתחיל להתעסק עם מאווררים חלופיים:

http://ksp.co.il/?uin=12335

http://www.tms.co.il/cat/50/sort:0

תחפש גם באתרי יד שניה. אולי תמצא מציאות לך תדע?

בכל מקרה, אם אני לא טועה, גוף הקירור מחובר בהרבה מקרים ישירות לשבב, עם איזשהו דבק או הלחמה, מה שהופך את הסיפור להרבה יותר קשה.

פורסם

בטח תצליח למצוא משהו מתאים באיביי.

פורסם

^ תודה על היריה בחשיכה, עזרת המון.

פותח הדיון, ניסית לשנות את מהירות המאוורר?

פורסם

חבל שהיא לא פגעה בך.

פורסם
  • מחבר

מוזר שלא חזרו אליי מחנות עד עכשיו, עבר כבר שבוע. בכל מקרה היום מאורר נתקע לגמרי. נסיתי לשים עליו מאורר 120 ממ עם בנד פלסטיק, אחרי שחיברתי ראיתי ארטיפקטים, כל מיני ריבועים לבנים רצים על המסך וכמה פעמים מסכים כחולים לפני עליה של וינדוס וריסטרטים.

ויתרתי על רעיון הזה, חשבתי שבגלל נסיון לחבר מאורר הזזתי גוף קירור או משהו וכנראה זה כבר לא צמוד למעבד הגרפי. בקיצור פירקתי גוף קירור (רק 4 ברגים) ניקיתי את כל החלקים מאבק ובוץ שחור שהיה שם (מוזר) פירקתי מאורר שלו, ניקיתי ושימנתי, ניקיתי משחה יבשה מבסיס גוף קירור וממעבד גרפי, מרחתי משחה חדשה (MX2) והרכבתי הכל חזרה.

מאורר עובד חלק על 100% כמו קודם כל הזמן, טלפרטורה במנוחה לפני זה 58, עכשיו 50 (בחדר 30) במאמץ לפני זה היה 74, עכשין 68.

אבל... מהתחלה כשהחזרתי כרטיס למארז היו ארטיפקטים כמה פעמים וריסטרטים עד שמערכת עלתה, ובמשך היום פה ושם פתאום מופיעים ארטיפקטים ויש תקיעות של מחשב. כבר לא יודע מה לעשות. יש מצב שדפקתי משהו ומזה כל הבעיות? (כרטיס מסך עצמו, לוח אם)

מצרף תמונה של ארטיפקט (אחד מהם).

כרגע עובד כשעה בלי בעיות.

פורסם

תבדוק שכל הקבלים במקום ושאף אחד מהם לא מפוצץ\נוזל.

פורסם
  • מחבר

תבדוק שכל הקבלים במקום ושאף אחד מהם לא מפוצץ\נוזל.

כרגע שיחקתי במשחק כחצי שעה בלי בעיות.

בתמונה מצורפת מסומן קבל שהוא יכול לזוז מצד לצד בהזזת אצבע, אבל עדיין יציב אם לא נוגעים בו. אבל לא נוזל ולא מפוצץ שום דבר.

גם הברגתי בורג מסומן, כי היה משוחרר כמאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים