עבור לתוכן

יש נועלי VIBRAM FIVE FINGER בפורום?

Featured Replies

פורסם

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

פורסם

תגיד... אתה אוהב קרוקס?

אם כן, אז שיהיה לך בהצלחה עם הנעליים האלה.

פורסם

רומן - מה הקשר לקרוקס?

יעקב - הקונספט נכון. בנוגע ל5 fingers, קודם תמדוד אותם - לי אישית הם לא התאימו והציקו באצבעות. לא חסרים נעליים מינימליסטיות אחרות במידה והם לא יתאימו לך. אה וכן, לדעתי הם גם מכוערות.

פורסם

עד עכשיו לא נתקלתי באף אחד שרץ עם החרטה הזאת.

פורסם

אה וכן, לדעתי הם גם מכוערות.

DING! DING! DING! We have a winner... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני לא שם קצוץ על איך הם נראות.

חייתי שבע שנים עם השורש שלי עד לשחיקה מושלמת בהתאם לרגל, ניסיתי חדשות... זוועה

צריך משהו גמיש, דקות ונוח... אז עלה הנושא של הויבראם

פורסם

עד עכשיו לא נתקלתי באף אחד שרץ עם החרטה הזאת.

חברים שלי מתחלקים ל2:

1. אלו שלא ניסו - ואומרים שזה חרטא ומכוער

2. אלו שניסו - וכולם - התאהבו ובעלים של לפחות זוג אחד. חלקם אמר לי מפורשות - שהעניין הוא שצריך למדוד בצורה מיוחדת ולהזמין בדיוק. אי אפשר סתם ככה לקחת מהמדף מידה 43 ויהיה בסדר.

אישית? מסקרן אותי , אבל לא מספיק כדי לחפש ולנסות.

ליביו

פורסם

כמו שהבנת ממני- אין לי אותם ואני בטוח לא הקנה.

אבל... לפי הביקורות שלהם ברשת הם באמת נוחות (סה"כ עוד נעל שצריכים להתרגל אליה) ומתאימות בדיוק לצרכים שלך.

אני לא בן אדם ספורטיבי, אבל אני די אוהב ללכת יחף- חוץ מאבנים וחצץ שממש מעצבנים אותי. ונעליים כאלה היו באמת אופציה מושלמת לעלות רמה בעבירות והסיבולת בשטח כשאתה יחף (בערך).

אני מאוד בררן בקטע של המראה, לכן נעליים כאלה הם לא אופציה. אבל מבחינתך זה לא הסעיף שישבור אותך- לכן ממליץ לבדוק יותר לעומק.

כשאני אומר לעומק- אני מתכוון ללכת לחנות שמשווקת אותם ולמדוד אותם, כמו כל נעל שאתה לא בטוח לגביהם.

סעיף שאמור לעניין אותך זה שברוב המקומות אומרים שהנעליים מחזיקות עד שנה (תלוי גם בכמות ואופן השימוש).

סה"כ נראה לי שהם באמת הבחירה הנכונה בשבילך.

פורסם

אם להליכה ופעילות שוטפת אז סבבה, לך על זה :) הKSO אמרות להיות הכי נוחות בליין כי הן הכי קרובות לסנדל.

אם אתה מתכוון גם להתאמן איתן, במיוחד ריצה תעיף מבט בשרשור הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510990.msg4368292#msg4368292

לא נעליים למתחילים.

פורסם

כשאני אומר לעומק- אני מתכוון ללכת לחנות שמשווקת אותם ולמדוד אותם, כמו כל נעל שאתה לא בטוח לגביהם.

סעיף שאמור לעניין אותך זה שברוב המקומות אומרים שהנעליים מחזיקות עד שנה (תלוי גם בכמות ואופן השימוש).

מוכרים אותן בפרו-ספורט בת"א, ניתן למדוד אותן מן הסתם. שם קניתי את הקומודו שלי לפני שנה וחצי בערך, רץ כמעט כל שבוע, על כביש, דרך חצץ ובחוף, אין עליהן סימן אחד לקרע עדיין.

פורסם

אני לא שם קצוץ על איך הם נראות.

חייתי שבע שנים עם השורש שלי עד לשחיקה מושלמת בהתאם לרגל, ניסיתי חדשות... זוועה

אתה עובר מסנדל לדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

כן... הפסים שיש לי על הרגליים יעלמו סוף סוף (2 פסים מהשורש שאני נועל, שנים על גבי שנים)

הגעתי למצב שאני הולך עם השורש שלי עם סוליה אפסית (7 שנים) בפועל אני גם ככה התחלתי ללכת יותר מדי יחף בכלל (נוח)

הVIBRAM הם ההמשך הנדרש, ללכת עם הגנה על הרגל אבל עם מינימום סוליה בשביל להרגיש "חופשי"

הבעיה היא שאין לי איך למדוד כרגע באזור מגורים שלי אותם, חושש קצת להזמין על עיוור (מהארץ, לא חול)

פורסם

כשתחליט ללכת עם משהו שנראה נורמלי אני יכול להמליץ לך בחום רב על סנדלי TEVA.

פורסם

כשני קילומטרים ממחלף המוביל (כשנקודת המוצא שלך היא טבריה,כמובן) ישנה חנות אשר מתמחה בנעלי ספורט מקצועיות.

בחנות ניתן למדוד את הנעליים המדוברות - ובנוסף, ישנו הליכון וסט מצלמות מתוחכם, בשביל לסגור את הפינה :)

פורסם

כן... הפסים שיש לי על הרגליים יעלמו סוף סוף (2 פסים מהשורש שאני נועל, שנים על גבי שנים)

הגעתי למצב שאני הולך עם השורש שלי עם סוליה אפסית (7 שנים) בפועל אני גם ככה התחלתי ללכת יותר מדי יחף בכלל (נוח)

הVIBRAM הם ההמשך הנדרש, ללכת עם הגנה על הרגל אבל עם מינימום סוליה בשביל להרגיש "חופשי"

הבעיה היא שאין לי איך למדוד כרגע באזור מגורים שלי אותם, חושש קצת להזמין על עיוור (מהארץ, לא חול)

אז תקנה עוד זוג שורש, אם הם מחזיקות לך 7 שנים ולא אכפת לך. its a win-win situation.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים