עבור לתוכן

מתמטיקה, מאיפה להזכר לפני התואר?

Featured Replies

פורסם

אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? :)]

אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום.

יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?

פורסם

בתל אביב לפני 13 שנה בערך (פאק, אני זקן! :( ), בתרגול הראשון בחדו"א, עברו איתנו בקצרה על הנושאים הרלוונטיים מ-5 יחידות. קיבלנו כמה עשרות תרגילים לעשות, והמתרגל אמר שהחל מהתרגול הבא אין יותר שאלות לגבי 5 יחידות.

גם אנשים שעשו 3 יחידות מתמטיקה בתיכון הסתדרו. לדעתי מיותר לחזור על זה.

פורסם

אין איזה קורס קיץ/מכינה במתמטיקה? להשלים למי שלא עשה 5 יחידות. בדרך כלל עושים דברים כאלה ואז אתה יכול לבוא וללמוד איתם (יותר נכון לשבת לשחק ב IPHONE).

פורסם

אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? :)]

אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום.

יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?

זה לא יעזור לך, זה לא אותו חומר.

פורסם

אין טעם לחזור על החומר של 5 יח"ל.

במקום זה יש הרצאות מוקלטות ביוטיוב של הטכניון באלגברה לינארי והחדו"א שאם תעבור עליהם ותדע חלק מהחומר יהיה לך הרבה יותר קל להכנס לענניינים .

פורסם

לפני 13 שנה בערך

פה קבור הכלב

פורסם

אינטרלקט הוא מקור מעולה מניסיוני, אבל הסרטונים ארוכים ומייגעים, ואם גם רוצים ממך תשלום- אל תגע בו!

הכי טוב- לך לסטימצקי ותחפש איזה ספר. אבל כאן אומרים לך שאתה לא צריך- אז סמוך עליהם יותר...

פורסם

תלך לחנות ספרים ותקנה את ספרי בני גורן משומשים של 5 יחידות.

פורסם

יש טעם ועוד איך לחזור על החומר.

נכון שמכסים אותו בשבוע הראשון, רק שאתה עוד לא רגיל לקצב הרצחני הזה כשבדיוק חזרת מהודו.

תלמד קצת. לא צריך לחרוש, רק להתרענן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים