עבור לתוכן

חזרתי לפורוםD: מספר שאלות בנוגע MW3

Featured Replies

פורסם

הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי.

כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב?

מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה?

מה אתם חושבים?

פורסם

"שמעתי דברים טובים על MW3"

באמת? ממה שאני רואה כאן בפורום ובכלל, רוב השחקנים מאוד מאוכזבים ממנו. הרבה עברו לBF3 ששם יש קהילה גדולה ופעילה מאוד.

פורסם

הי ג'וני.

S6 for life!!

תשמע , אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אני הייתי COD Fan Boy במשך שנים רבות.

למרות הביקורות הרעות על MW3 , לא ויתרתי ורכשתי ושיחקתי אפילו עד Prestige 1.

ואז אמרתי שאני אעשה הפסקה , יעבור לראות מה הסיפור עם BF3.

מאז לא חזרתי יותר.

Battlefield 3 הוא המולטי היותר ביותר ששיחקתי בו (כן כן אפילו יותר מ- MW2).

בהתחלה לאנשי COD כמונו קשה להתרגל אבל שאתה נכנס לזה , צפה להרבה מאוד שעות של משחק מהנה.

חוץ מזה , כולם שם. כמעט.

פורסם

הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי.

כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב?

מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה?

מה אתם חושבים?

לא

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה על העצות, יש לי כבר באטלפילד 3, שיחקתי בו מלא ומאוד התחברתי אבל בזמן האחרון דיי נמאס לי ממשחק איטי כזה שלוקח לו שעה להתחיל ולהיגמר.. באלי לרוץ ולירות ולהרוג אנשים ולהרגיש את הריגוש של להשיג MOAB וזה דברים שאי אפשר לחוות בבאטלפילד.

עריכה:

הא וסיימון אתה יכול לפרט לי בבקשה למה אתה חושב שMW3 זה חרא של משחק? שחקנים מסריחים? קאמפרים? טיוברים? לאגים? באגים? אין סרברים טובים?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה על העצות, יש לי כבר באטלפילד 3, שיחקתי בו מלא ומאוד התחברתי אבל בזמן האחרון דיי נמאס לי ממשחק איטי כזה שלוקח לו שעה להתחיל ולהיגמר.. באלי לרוץ ולירות ולהרוג אנשים ולהרגיש את הריגוש של להשיג MOAB וזה דברים שאי אפשר לחוות בבאטלפילד.

עריכה:

הא וסיימון אתה יכול לפרט לי בבקשה למה אתה חושב שMW3 זה חרא של משחק? שחקנים מסריחים? קאמפרים? טיוברים? לאגים? באגים? אין סרברים טובים?

שיחקת Close Qouters ב- BF? זה הרבה יותר מהיר מ- MW3 לדעתי.

פורסם

אין סרברים למולטי זה P2P (אותו IWNET הזכור לשמצה)

המפות אולי הכי מכוערות שידעה הסדרה הזו

הנשקים די סטנדרטים ולא מעניינים והסאונד שלהם נוראי

המשחקיות עקומה ומרגישים ש IW המקוריים לא בתמונה

הקילסטריקים משעממים ורוב השחקנים משתמשים באקימבו

נשמע מפתה , אה?

ואגב, אני מבין את ההרגשה שלך כי זה בדיוק מה שקרה לי אחרי למעלה מ 200 שעות משחק בבטלפילד.

אז אולי לשלושה חודשים הקרובים (כי יש מצב שבלאק אופס החדש יהיה טוב) תנסה לשחק בבלאק אופס הראשון

או בכל מיני משחקי יריות חינמיים שיעבירו לך את הזמן. כמו זה

פורסם
  • מחבר

Do you have any hopes for Black Ops 2?

פורסם

Frankly, i have

8)

פורסם
  • מחבר

אז לדעתי כדי לי להשכיר את MW3 לשבוע ואז כשבלאק אופס יצא לעשות אותו דבר, לחזור לבאטלפילד 3 לתקופה ולהגיע להחלטה

וסיימון, מכל מה ששמעתי ומהטריילרים וזה גם לי יש ציפיות מבלאק אופס 2, אבל חבל שהיו לי מלא ציפיות גם לקודם וגם לMW2..

פורסם

אני לא יודע מה היו הציפיות שלכם אבל אני ציפיתי למשהו שיהיה דומה יותר ל- BF3 , או לפחות משהו בכיוון.

אם לא זה , אז איזה שיפור במנוע הגרפי וכו'.

בנתיים לא ראינו שום דבר מזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי דיל ממש טוב באיביי לMW3 ב26 דולר (מכירה פומבית) זה יגיע בדואר עוד איזה שבוע ואז אני אשחק קצת, עם כזה מחיר גם אם אני לא אהנה מהמשחק אני לא ירגיש רע עם ההוצאה.

ועוד שאלה, בBEST BUY כאן בניו יורק (אני לא בארץ כרגע) אפשר לעשות PRE ORDER לבלאק אופס 2 וככה אפשר לקבל את הDLC שיצא ב5 דולר במקום ב15 דולר, אני יודע שבאופן כללי אנחנו נגד DLC אבל אולי זה דווקא ישתלם?

פורסם

אוקיי מצאתי דיל ממש טוב באיביי לMW3 ב26 דולר (מכירה פומבית) זה יגיע בדואר עוד איזה שבוע ואז אני אשחק קצת, עם כזה מחיר גם אם אני לא אהנה מהמשחק אני לא ירגיש רע עם ההוצאה.

ועוד שאלה, בBEST BUY כאן בניו יורק (אני לא בארץ כרגע) אפשר לעשות PRE ORDER לבלאק אופס 2 וככה אפשר לקבל את הDLC שיצא ב5 דולר במקום ב15 דולר, אני יודע שבאופן כללי אנחנו נגד DLC אבל אולי זה דווקא ישתלם?

רק למען הסדר הטוב , אני שיחקתי לא מעט ב- MW3 , נהנתי מאוד.

הבעיה היא שרציתי לראות משהו חדש ולא היה שם אבל טחנו כבר את הנושא.

אף אחד לא נגד DLC , הבעיה היא התשלום :lol:

אין מה לעשות, אנחנו חיים בעולם שתוכן עולה כסף , כדאי להשלים עם זה. זה קורה בכל התעשיות.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא נגד DLC , הבעיה היא התשלום :lol:

אין מה לעשות, אנחנו חיים בעולם שתוכן עולה כסף , כדאי להשלים עם זה. זה קורה בכל התעשיות.

אז אתה אומר שכדי לי לעשות PRE ORDER מBEST BUY בשביל לקבל את הDLC בתוספת 5 דולר?

או שבכל זאת עדיף לחכות שכולם כבר יקנו את המשחק ואז לראות אם כדי לי בכלל, אולי הוא יהיה מאכזב בכלל?

פורסם

לפני דעתי שווה לחכות עד BO2 , זה סה"כ עוד 3 חודשים פחות יום.

תשרוף עוד קצת שעות על BF3 בנתיים , גם ככה זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים