עבור לתוכן

CS.GO דיון

Featured Replies

פורסם

היום התחילה המכירה מוקדמת למשחק מישהו כאן קנה?אני קונה בבוקר שאני יהיה בבית

מה אתם אומרים יהיה מוצלח כמו 1.6?

פורסם

רכשתי :)

שיחקתי בבטא - המשחק עשוי טוב מאוד, לא יודע לגבי ההשוואה של 1.6 בכל זאת זמנים שונים, יש לא מעט תחרות בתחום ה- FPS אבל עדיין, מי שאוהב את סדרת CS לא יתאכזב, לדעתי.

פורסם
  • מחבר

רכשתי :)

שיחקתי בבטא - המשחק עשוי טוב מאוד, לא יודע לגבי ההשוואה של 1.6 בכל זאת זמנים שונים, יש לא מעט תחרות בתחום ה- FPS אבל עדיין, מי שאוהב את סדרת CS לא יתאכזב, לדעתי.

ותגיד אחי מה תאומר חבילת קומפלט שעולה 18 דולר יש לי 1.6 במשתמש עם אני יקנה אני יקבל עוד עותק כי אמרו לי שלא כולם רשאים לקבל עוד עותק תיודע מי אמור לקבל עותק ואיך אני אמור לדעת עם אני אמור לקבל עוד עותק אחרי שאני קונה תקומפלט?

פורסם

חחח what?

פורסם

יש fps drops עצבניים אחרי הפאטץ, אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. קורה לעוד מישהו?

פורסם

שיחקתי בבטא,מחכה למעט חוות דעת משחקני TOP בCS\CSS.

אני בא מקהילת COD4,הרבה שחקני TOP שם(מאירופה כמובן) המליצו על המשחק ואומרים שזה הולך להיות משחק תחרותי שעשוי להחליף את 1.6,

מקווה שזה מה שיקרה.

בבטא חוויתי ירידות FPS אחרי כל עידכון(למרות שזה היה יותר עידכון מוריד FPS ואז עידכון שמעלה קצת),באחד העידכון - הם דיי הרסו את הRECOIL של חלק מהנשקים ושיפרו את הRECOIL לרתע שפוי יותר בחלק מהנשקים,בזמן האחרון לא שיחקתי בבטא כך שאני לא יודע אם תיקנו את הרתע בחלק מהנשקים.

פורסם

קניתי היום :)

יחסית למחיר של 13$ זה אחלה משחק. סוף סוף יצא לי לשחק במפות ומצבי משחק שכבר שכחתי שקיימים, בגלל שכל השרתים בארץ של CSS היו של DeDust, Surf או הכלא המעצבן. הסקינים עשויים טוב ולכל מפה יש סקינים ספציפיים של T ו-CT ככה שנגמרה חגיגת התחפושות שהייתה במשחקים הקודמים. יש מצב Gun game משעשע ביותר בסגנון CoD שבו הנשק מתחלף אחרי כל הריגה. אה, וכמובן איך אפשר לשכוח את חיילי צה"ל שמופיעים במשחק במפה 2 Dust ואפילו יכולים להגיד איזו מילה או שתיים בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים