עבור לתוכן

/./.

Featured Replies

פורסם

/././.

נערך על-ידי MrAlex

פורסם

יהיה יותר קל לחפש על זה באינטרנט..

בכלליות גאמ"א זה שם למספר מסלולים בחיל המודיעין שנחשבים מסלולים טובים מאוד בתחום המחשוב, רובם דורשים ידע מוקדם נרחב יחסית(נרחב מ5 יח"ל שלומדים במדעי המחשב בבית ספר, למרות שיש כאלה שהתקבלו גם עם ידע כזה בלבד)

המיון של גאמ"א כולל יום מיון ראשון בכתב(שאלות על הרבה מושגים בתכנות, רשתות, ווינדוס, לינוקס וכו', לא חובה לדעת הכל או את הרוב כמובן, רוצים לדעת מה אתה יודע), לאחר מכן מיון שני מבחנים מעשיים מול המחשב בהתאם למה שהצלחת בו במבחנים הראשונים בדרך כלל(בשאלות של התכנות נותנים לך אפשרות לבחור באיזה שפה תרצה לענות על השאלות), לאחר מכן ראיון מקצועי(יכולים להיות כמה, תלוי במסלול אליו אתה מתמיין), ראיון אישיותי, ותחקיר בטחוני...

אם אתה אוהב תתכנות, תלמד מעבר למה שילמדו אותך בבית ספר, תתנסה בדברים משלך, תאתגר את עצמך, ויכול להיות שתמצא את עצמך שמה..

יש עוד מסלולים שפחות קשורים לתכנות אבל אני לא כל כך בקיא בהם ואני לא רוצה להטעות..

אם אתה רוצה עוד מידע בגוגל יש המון

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לומד C++

כדאי להמשיך או להתחיל C#

כי בבית הספר מילא ילמדו אותי את זה 0=

?

פורסם

בוודאות להמשיך עם מה שאתה טוב, C# זו שפה שמנוונת את ההבנה שלך באיך המחשב עובד. (ולמרות זאת אני מאוד נהנה ממנה כשפה שעוזרת לך להוציא כמה שיותר מכל שורת קוד)

תנסה להתעסק בתכנות מול רשתות (socketים), DBים, תלמד רשתות בצורה סבירה (שבע הרמות, פרוטוקולים, רכיבי רשת) ובכלליות תנסה להתרחב לכמה שיותר נושאים שמעניינים אותך.

הם מחפשים אנשים שיכולים ללמוד לבד, אנשים שזה באמת מעניין אותם (לא ילדים שהציונים שלהם טובים אבל זה לא התשוקה שלהם) - כלומר open source יעשה לך טוב.

אם אתה לא באמת נהנה מזה, לא באמת רוצה ללמוד עוד לך למסלול אחר, זה לא בשבילך. (הרבה אנשים רצו והגיעו אבל גילו שהעולם הזה לא בשבילם כי זה לא התשוקה שלהם)

פורסם
  • מחבר

בוודאות להמשיך עם מה שאתה טוב, C# זו שפה שמנוונת את ההבנה שלך באיך המחשב עובד. (ולמרות זאת אני מאוד נהנה ממנה כשפה שעוזרת לך להוציא כמה שיותר מכל שורת קוד)

תנסה להתעסק בתכנות מול רשתות (socketים), DBים, תלמד רשתות בצורה סבירה (שבע הרמות, פרוטוקולים, רכיבי רשת) ובכלליות תנסה להתרחב לכמה שיותר נושאים שמעניינים אותך.

הם מחפשים אנשים שיכולים ללמוד לבד, אנשים שזה באמת מעניין אותם (לא ילדים שהציונים שלהם טובים אבל זה לא התשוקה שלהם) - כלומר open source יעשה לך טוב.

אם אתה לא באמת נהנה מזה, לא באמת רוצה ללמוד עוד לך למסלול אחר, זה לא בשבילך. (הרבה אנשים רצו והגיעו אבל גילו שהעולם הזה לא בשבילם כי זה לא התשוקה שלהם)

תודה רבה :)

אשמח שמישהו יסביר לי על תיכנות מול רשתות ומה זה DBים 0=

או שאני אפתח אשכול מתאיפ בפורום מתאים

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים