עבור לתוכן

באיזה נגן מדיה וקודקים אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם

אני גם משתמש וותיק בKMPLAYER ואחרי ההגדרות MADVR עברתי לMPC...

אני אבדוק את הPOTPLAYER הזה, נראה מה הסיפור שלו :D

לא יודע, בהיתי ב MADVR שעה וחוץ מכאב ראש קל לא ראיתי שינוי. שיחקתי עם ההגדרות, SIDE BY SIDE וכו'.

זה לא ממש רלוונטי לי כי את רוב התכנים אני רואה בסטרימר אבל עניין אותי הבדל האיכות, שלא מצאתי.

• תגובות 73
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ MADVR אמור לשפר בעיקר בשני תחומים:

1. מבחינת דיוק בצבעים וכיוצ"ב (בלי קשר לסוג המקור), אפשר להרגיש הבדל בעיקר אם השתמשת בrenderer ממש גרוע קודם (למשל VMR7/9), אם השתמשת באחד נורמלי (למשל EVR או Haali) ההבדל - גם אם קיים - פחות יורגש.

2. מבחינת יכולת להתגבר על איכות נמוכה של הוידאו, אם במקרה של רזולוציה נמוכה משמעותית מגודל המסך, או וידאו דחוס מדי עם ארטיפקטים וכדומה - איכות התצוגה תהיה הרבה יותר טובה. כמובן שאם אתה צופה בעיקר בסרטים באיכות ורזולוציה גבוהות מספיק, לא יהיה מה לשפר כי לא היתה בעיה מלכתחילה.

(מלבד הנ"ל שמעתי גם שלמי שצופה מהמחשב על טלוויזיה יש שיפור נוסף - אין לי מספיק מידע על זה.)

בקיצור, כדי שיהיה שינוי משמעותי לטובה, צריך שיהיה קודם משהו גרוע (תוכנה או קובץ מקור). אם הכל היה נראה מצויין קודם, לאיזה שיפור אתה מצפה? מה גם שאין לי מושג במה השתמשת קודם או באילו סוגי וידאו אתה צופה.

פורסם

סליחה על הבורות איך אני בדיוק משחק עם ההגדרות שלו?

פורסם

^^

אם אתה מתכוון לMADVR אז יש לך אייקון בTASKBAR של MADVR, באייקון הזה יש מספר הגדרות שאפשר לשחק איתן אבל זה מאוד מוגבל מבחינת יכולת ההגדרה

פורסם

הגדרת את הנגן שיעבוד עם הMADVR?

ביטלת את הINTERNAL FILTERS כמו שכתבו במדריך?

הסרת את כל הקודקים למיניהם שהיו מותקנים אצלך?

כשאני מפעיל את הנגן אחרי ההגדרות, הוא מופיע לי בTASKBAR בדיוק כמו במדריך...

פורסם

לא מותקנים אצלי שום קודקים. לא ראיתי בהתחלה שום התייחסות לביטול Internal Filters אני אנסה להסיר את MPC ו- MADVR ולהתחיל מ- 0.

עריכה: שאני לוחץ Ctrl+J מופיעות אצלי הסטטיסטיקות באדום.

פורסם

תודה, הצלחתי להסתדר.

פורסם

נו? ואתה רואה שינוי? אני העיוור היחיד?

פורסם

בינתיים לא רואה שום שיפור מיוחד (בדקתי על סיינפלד באיכות SD). אם כי עדיין לא כיילתי את ההפילטר/לא שחקתי עם ההגדרות שלו.

יש שם אפשרות לסינון רעשים?

פורסם

במדריך שננת קישור אליו יש חלק מההגדרות שמתייחסות לSHARPNESS וכו', תנסה לשחק איתם, זה אמור לשפר קצת את המצב עם הרעשים...

אחרי שעברתי על המדריך שפירסמת, ישנו שיפור קל נוסף, במיוחד בסוגיית התמונה והצבעים....

פורסם

טוב גם אני לא מרגיש שום הבדל הארטיפקטים בקטעים כהים עודנם שם. לא מרגיש שזה משפר את הצבע... באמת אמורים להרגיש הבדל או שזה פרטים ממש קטנים?

אפרופו הנה ההמדריכים שעבדתי לפיהם-

http://coalgirls.wakku.to/faq/playback/setup-guide-for-mpc-hc-madvr

http://www.torrent-invites.com/audio-video/191921-mpc-hc-madvr-setup-guide.html

http://azurehakua.wordpress.com/2012/02/23/mpc-hc-lav-filters-xy-vsfilter-madvr

פורסם
  • מחבר

לא יודע בקשר לשאר, בפעם הראשונה שפתחתי סרט עם MADVR פשוט ראיתי את ההבדל בעיניים.

פורסם

אני הייתי משתמש ב-k-lite וב-bsplayer, התקנתי את ה-MADVR ואת MPC-HC ואני כן רואה הבדל באיכות התמונה, סרט MKV 720p על הלפטופ שלי.

אציין שבהתחלה לא ההבדל לא היה כל כך ברור אבל הצמדתי את ה-bsplayer וה-MPC-HC צד לצד וכן רואים הבדל, ב-MPC-HC התמונה חדה יותר והצבעים חיים יותר.

למישהו יש המלצה על קודק אודיו?

וכיצד ניתן לאפשר את ה-MADVR ב-BSplayer? לא מצאתי באפשרויות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים