עבור לתוכן

באיזה נגן מדיה וקודקים אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם מדובר על 8 מול 10 ביט זה לא רלוונטי אליך (אא"כ אתה צופה באנימה ויש לך מסך שתומך בזה).

• תגובות 73
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה

פורסם

לא יודע... ניסיתי שוב, ואני עדיין מאוד מרוצה מ BSPLAYER!

גם מוריד כתוביות אוטומטית, גם אפשר לתקן אותם בזמנים ובגובה באותו הרגע שמתנגן הסרט (מונע צורך בהורדת כתוביות אחרות) וגם תומך ב MADVR .

אז הורדתי MADVR והתקנתי, וקבעתי שימוש ב BSPLAYER והכל עובד מצויין. לא רואה שום צורך להשתמש במדיה פלייר...

פורסם

ה madVR עושה לי קובץ LOG בשולחן העבודה כל הזמן, איך אני נפטר מזה?? עשיתי שחזור לברירת מחדל וזה עדין מופיע

פורסם

אז MADVR HC רק ב 32 ביט? לא יעשה בעיות למערכת של 64 בלבד? אגב MADVR הוא מפענח ישן יחסית ולא מתעדכן או שצפויה לו גירסת 64X?

פורסם

גם לכם יש את הקובץ LOG הזה בשולחן העבודה כל פעם?

הסרתי אותו ומחקתי את כל התיקיה והתקנתי מחדש, נראה שזה הסתדר

פורסם

משתמש ב- mpc-hc לא משתמש בקודקים (אני לא רואה טעם להשתמש במשהו אחר עם מסך 4:3 19") את רוב התוכן אני רואה בטלוויזיה בסלון בעזרת סטרימר של פופקורן.

בנוגע ל- Splashpro מצאתי שתוכניות ישנות ב- SD (סיינפלד למשל) החידוד עושה עבודה לא רעה בכלל.

פורסם
  • מחבר

תכני SD נראים נורא בSPLASH PRO. תנסה את MADVR, לא תתאכזב. אגב, יצא עדכון לA200 לא מזמן.

פורסם

תלוי מאיזה מרחק אתה מסתכל. לגבי הפופקורן יש לי קושחה אחרונה מאפריל (C200)

מה זה בדיוק ה- Madvr הזה, הוא מתלבש על ה- MPC?

פורסם

איך אני משתמש ב VLC ולא נתקלתי אפילו בבעיה אחת ?

(משהו אומר לי שאני לא מעודכן ברמות )

פורסם

מישהו יודע איך עם הMADVR אפשר לשנות את הבהירות של המסך? בMPC הוא כותב שזה לא אפשרי עם הMADVR ולא מצאתי בהגדרות של הMADVR איך לעשות את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים