פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים מחבר אם מדובר על 8 מול 10 ביט זה לא רלוונטי אליך (אא"כ אתה צופה באנימה ויש לך מסך שתומך בזה).
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים לא יודע... ניסיתי שוב, ואני עדיין מאוד מרוצה מ BSPLAYER!גם מוריד כתוביות אוטומטית, גם אפשר לתקן אותם בזמנים ובגובה באותו הרגע שמתנגן הסרט (מונע צורך בהורדת כתוביות אחרות) וגם תומך ב MADVR .אז הורדתי MADVR והתקנתי, וקבעתי שימוש ב BSPLAYER והכל עובד מצויין. לא רואה שום צורך להשתמש במדיה פלייר...
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים ה madVR עושה לי קובץ LOG בשולחן העבודה כל הזמן, איך אני נפטר מזה?? עשיתי שחזור לברירת מחדל וזה עדין מופיע
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים אז MADVR HC רק ב 32 ביט? לא יעשה בעיות למערכת של 64 בלבד? אגב MADVR הוא מפענח ישן יחסית ולא מתעדכן או שצפויה לו גירסת 64X?
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים גם לכם יש את הקובץ LOG הזה בשולחן העבודה כל פעם?הסרתי אותו ומחקתי את כל התיקיה והתקנתי מחדש, נראה שזה הסתדר
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים משתמש ב- mpc-hc לא משתמש בקודקים (אני לא רואה טעם להשתמש במשהו אחר עם מסך 4:3 19") את רוב התוכן אני רואה בטלוויזיה בסלון בעזרת סטרימר של פופקורן.בנוגע ל- Splashpro מצאתי שתוכניות ישנות ב- SD (סיינפלד למשל) החידוד עושה עבודה לא רעה בכלל.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מחבר תכני SD נראים נורא בSPLASH PRO. תנסה את MADVR, לא תתאכזב. אגב, יצא עדכון לA200 לא מזמן.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים תלוי מאיזה מרחק אתה מסתכל. לגבי הפופקורן יש לי קושחה אחרונה מאפריל (C200)מה זה בדיוק ה- Madvr הזה, הוא מתלבש על ה- MPC?
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים איך אני משתמש ב VLC ולא נתקלתי אפילו בבעיה אחת ?(משהו אומר לי שאני לא מעודכן ברמות )
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מישהו יודע איך עם הMADVR אפשר לשנות את הבהירות של המסך? בMPC הוא כותב שזה לא אפשרי עם הMADVR ולא מצאתי בהגדרות של הMADVR איך לעשות את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.