פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים ממה שאני רואה זה בכלל מדבר על תוכן אנימה שמגיע ב10 ביט. זה לא רלוונטי לשאר התכנים.זה גם מה שחשבתי!תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים התקנתי לפי המדריך שקישרו אליו פה וה - MADVR עדיין מופיע לי באפור ב MPC-HC, מה לעשות ?
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים מחבר הוא לא תומך בMADVR. תתקין גירסת 32 ביט של MPC-HC, אין עם זה שום בעיה. על הדרך אני מקווה שאתה מתקין מכאן.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים תודה רבה עזרתם גם לי .. לא השתמשתי באף אחד מהקודקים חוץ מהMPC בלבד ! ..אני רואה שיפור באיכות הסרטים , בשמע , ועוד.. וגם הארטיפקטים האלה שהייתי רואה לפעמים בתחילת הסרט או איפשהו בהמשך נעלמו ..
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים התקנתי אתMPC-HC MADVR וLAV FILTERS(כולם X86), ומשום מה אני לא מוצא דרך לקנפג את הLAV חוץ מבזמן ההתקנה עצמה.ולקונפיגורציה של MADVR לא מוצא דרך בכלל.הMADVR מקונפג כVIDEO OUTPUT בMPC-HC לפי ההוראות באתרים שונים, והLAV מוגדר כEXTERNAL FILTERS.בזמן צפיה בסרט אמור להופיע ICON של MADVR כמו שקורה עם הפילטרים של FFDSHOW.ולמרות זאת שום דבר לא מופיע ואין לי גישה לMADVR.
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים פעלתי לפי זה... http://www.torrent-invites.com/audio-video/191921-mpc-hc-madvr-setup-guide.htmlאני לא מבין גדול בזה יותר מידי אבל לדעתי יש שינויים גדולים בין השניים
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים מחבר אותו רעיון עם קצת יותר הרחבה על האודיו. אצלי הLAV AUDIO עשה בלגן אז ביטלתי אותו.
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים הכל עובד, אבל בבדיקה זה לא מראה לי כמו שצריך להיות אלא משהו אחר...תודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.