עבור לתוכן

באיזה נגן מדיה וקודקים אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן לא ראיתי נושא על זה בפורום. עד לפני זמן לא רב הייתי ממליץ בחום על נגן SPLASH PRO עם הפונקציה הייחודית של הצגת תוכן שקודד ב23-29 פריימים לשניה ב60 פריימים לשניה, פיצ'ר מעולה ומוסיף הרבה לחוויית הצפיה. בזמן האחרון שמעתי על מקודד MADVR וניסיתי אותו. התוצאה השאירה אותי פעור פה. אין בכלל מה להשוות בין איכות התמונה בשימוש במקודד זה לעומת SPLASH PRO או כל נגן וקודק אחר שניסיתי. לאחר מספר ניסיונות והגדרות נשארתי עם MPC-HC כנגן ראשי בגלל כמות הTWEAKING המטורפת שלו וניהול ערוצי הקול הנוח המובנה שלו ובMADVR כפילטר בגלל איכות התמונה המדהימה שלו. אני ממליץ בחום רב לנסות, לא תתכאזבו. קחו בחשבון שמדובר בתהליך הגדרה קצת מסובך ויש צורך במעבד חזק לתכנים כבדים.

האם אתם מכירים נגן או קודק אחר השווים בדיקה?

• תגובות 73
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה MADVR אכן מעולה, אבל אני עדיין נשאר עם ספלאשפרו בשביל צפיות מזדמנות. די זנחתי את ה 24" לטובת מסך נורמלי ומשתמש ב PS3 כסטרימר.

פורסם
  • מחבר

תנסה להפסיק באמצע פרק כלשהו ותעבור לMADVR. תאמין לי שההבדל יהיה מורגש.

פורסם

האם השתמשת באיזשהוא מדריך ע'מ להגדיר את הקודק?

אני השתמשתי בזה: לינק.

ולומרות שעשיתי את כל השלבים בדיוק לפי מה שכתוב. בשלב האחרון של הבדיקה אני לא מקבל את התוצאה הרצויה.

פורסם

BSPLAYER!!!

מוריד כתוביות אוטומטית, קודקים נדרשים אוטומטית.

מאוד נוח ומאוד אינטואיטיבי.

בכל אופן, אני תמיד מתקין עצמאית KLITE CODEC PACK.

פורסם
  • מחבר

האם השתמשת באיזשהוא מדריך ע'מ להגדיר את הקודק?

אני השתמשתי בזה: לינק.

ולומרות שעשיתי את כל השלבים בדיוק לפי מה שכתוב. בשלב האחרון של הבדיקה אני לא מקבל את התוצאה הרצויה.

השתמשתי במדריך דומה. איזה תוצאה אתה לא מקבל?

BSPLAYER טוב לכתוביות אוטומטיות וזהו. ניהול תכני הHD שלו פשוט על הפנים.

פורסם
השתמשתי במדריך דומה. איזה תוצאה אתה לא מקבל?BSPLAYER טוב לכתוביות אוטומטיות וזהו. ניהול תכני הHD שלו פשוט על הפנים.

איזה ניהול hd צריך למשל שאין שם?

פורסם
  • מחבר

הם פשוט נראים רע. בנוסף הSEEK ושינוי הגודל גם לא משהו.

פורסם

הSEEK אפשרי עם כל מקש שתגדיר והוא עובד דיי טוב.

הHD נראים רע? אם התוכנה משתמשת באותם הקודקים, אז למה שזה יראה שונה?

אולי אתה צודק ואני ארגיש בהבדל אם אשתמש בתוכנה מומלצת אחרת, אבל מדוע למעשה יש שינוי אם בכלל?

פורסם

מעקב.

פורסם

מי מתקין בימינו קודקים?

mpc-hc עם madvr עושה עבודה מצויינת.

פורסם

הSEEK אפשרי עם כל מקש שתגדיר והוא עובד דיי טוב.

הHD נראים רע? אם התוכנה משתמשת באותם הקודקים, אז למה שזה יראה שונה?

אולי אתה צודק ואני ארגיש בהבדל אם אשתמש בתוכנה מומלצת אחרת, אבל מדוע למעשה יש שינוי אם בכלל?

את השיפור בתצוגה הוא השיג באמצעות madVR שזה לא קודק אלא video renderer (מה שלא יהיה התרגום של זה), שהתפקיד שלו הוא להציג את התמונה בפועל על המסך - להבדיל מקודקים שתפקידם הוא לפענח את המידע המקודד. רוב הנגנים לא נותנים אפשרות לבחור באיזה video renderer להשתמש, ומשתמשים בברירת המחדל של מערכת ההפעלה, או במה שבא להם. mpc-hc הוא אחד הנגנים הבודדים שכן מאפשרים לך לבחור.
פורסם

גם BSPLAYER תומך בזה.

כולל גם ב madvr

פורסם

השתמשתי במדריך דומה. איזה תוצאה אתה לא מקבל?

BSPLAYER טוב לכתוביות אוטומטיות וזהו. ניהול תכני הHD שלו פשוט על הפנים.

Step Three: Confirmation

אני מקבל את ה-Incorrect בדקתי בכמה סרטים שונים כולם 1080P

פורסם
  • מחבר

ממה שאני רואה זה בכלל מדבר על תוכן אנימה שמגיע ב10 ביט. זה לא רלוונטי לשאר התכנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים