פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??האם כוונתך הייתה שהוצאת את כבל הרשת שמחובר מהקיר למחשב וחיברת אותו לממיר?אם כן, ומה שבעצם אתה רוצה זה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב על אותו כבל בודד, אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של 50 ש"ח...מאיפה אתה בארץ?
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מחבר אני מכפר סבאהכבל מחובר מהמודם לקיראני מתכוון לחבר את המודם ואת הממיר לאותה נקודה בקיר שיהיה לי גם אינטרנט וגם כבלים
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים האם כוונתך הייתה שהוצאת את כבל הרשת שמחובר מהקיר למחשב וחיברת אותו לממיר?אם כן, ומה שבעצם אתה רוצה זה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב על אותו כבל בודד, אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של 50 ש"ח...מאיפה אתה בארץ?אכפת לך להביא דוגמא למתאם כזה?מאיביי אפילותודה!
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים אני מכפר סבאהכבל מחובר מהמודם לקיראני מתכוון לחבר את המודם ואת הממיר לאותה נקודה בקיר שיהיה לי גם אינטרנט וגם כבליםלא הבנתי...יש לך מודם כבלים? ויש לך שקע כבלים בקיר? אליו אתה רוצה לחבר את המודם ואת הממיר? זה HOT?אם כן, תבקש מHOT שיביאו לך מפצל פשוט...אם זה לא המצב, תסביר את עצמיך שוב...או אולי עדיף תצלם...אכפת לך להביא דוגמא למתאם כזה?מאיביי אפילותודה!לא עובד עם איביי, אני עובד עם מוצרים שנמכרים בארץ שיש עליהם אחריות יבואן.*הודעותייך אוחדו
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים הוא צריך מפצל לכבל קוקסיאלי של הכבלים לפי מה שהבנתי, הכבל הוא לבן עגול בעל גיד אחד עבה יחסית?אין אפשרות לחבר ממיר הוט לכבל רשת כיום למיטב ידיעתי
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים מה נסגר איתכם...הוא לא חיבר ממיר טלוויזיה לכבל רשת. הוא מדבר על נקודת הוט שנותנת טלפון, אינטרנט וטלוויזיה (קווקס גידי מסוכך). כל מה שהוא צריך זה מפצל RF שאם יזמין את הוט הם מחוייבים להתקין לו בחינם ולבדוק עוצמות ותקינות סיגנל (שמחברים שניים אז יש נחיתות באות ולכן המפצל משמש גם כרפיטר/מגבר).פותח התרד אם יש לך טריפל של איטרנט, טלפון וטלווזיה..בקש מהוט שיישלחו טכנאי עם HOTBOX, זה סוגר את עניין המודמים טלפון+אינטרנט והנתב גם. רק בנקודה אחת בת יש גם את ה- HOTBOX וגם ממיר טלוויזיה, יתקינו לך מפצל כזה של שניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.