עבור לתוכן

חיבור כבלים ואינטרנט לנקודה אחת.

Featured Replies

פורסם

אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??

פורסם

אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??

האם כוונתך הייתה שהוצאת את כבל הרשת שמחובר מהקיר למחשב וחיברת אותו לממיר?

אם כן, ומה שבעצם אתה רוצה זה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב על אותו כבל בודד, אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של 50 ש"ח...

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר

אני מכפר סבא

הכבל מחובר מהמודם לקיר

אני מתכוון לחבר את המודם ואת הממיר לאותה נקודה בקיר שיהיה לי גם אינטרנט וגם כבלים

פורסם

האם כוונתך הייתה שהוצאת את כבל הרשת שמחובר מהקיר למחשב וחיברת אותו לממיר?

אם כן, ומה שבעצם אתה רוצה זה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב על אותו כבל בודד, אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של 50 ש"ח...

מאיפה אתה בארץ?

אכפת לך להביא דוגמא למתאם כזה?

מאיביי אפילו

תודה!

פורסם

אני מכפר סבא

הכבל מחובר מהמודם לקיר

אני מתכוון לחבר את המודם ואת הממיר לאותה נקודה בקיר שיהיה לי גם אינטרנט וגם כבלים

לא הבנתי...

יש לך מודם כבלים? ויש לך שקע כבלים בקיר? אליו אתה רוצה לחבר את המודם ואת הממיר? זה HOT?

אם כן, תבקש מHOT שיביאו לך מפצל פשוט...

אם זה לא המצב, תסביר את עצמיך שוב...

או אולי עדיף תצלם...

אכפת לך להביא דוגמא למתאם כזה?

מאיביי אפילו

תודה!

לא עובד עם איביי, אני עובד עם מוצרים שנמכרים בארץ שיש עליהם אחריות יבואן.

*הודעותייך אוחדו

פורסם

אוקי, אתה יכול להביא דוגמא למוצר כזה?

פורסם

הוא צריך מפצל לכבל קוקסיאלי של הכבלים לפי מה שהבנתי, הכבל הוא לבן עגול בעל גיד אחד עבה יחסית?

אין אפשרות לחבר ממיר הוט לכבל רשת כיום למיטב ידיעתי

פורסם

אוקי, אתה יכול להביא דוגמא למוצר כזה?

לדוגמה:

פורסם

סויץ'?

פורסם

זה נקרא מפצל RF והוא נראה כך...

פורסם

מה נסגר איתכם...הוא לא חיבר ממיר טלוויזיה לכבל רשת. הוא מדבר על נקודת הוט שנותנת טלפון, אינטרנט וטלוויזיה (קווקס גידי מסוכך).

כל מה שהוא צריך זה מפצל RF שאם יזמין את הוט הם מחוייבים להתקין לו בחינם ולבדוק עוצמות ותקינות סיגנל (שמחברים שניים אז יש נחיתות באות ולכן המפצל משמש גם כרפיטר/מגבר).

פותח התרד אם יש לך טריפל של איטרנט, טלפון וטלווזיה..בקש מהוט שיישלחו טכנאי עם HOTBOX, זה סוגר את עניין המודמים טלפון+אינטרנט והנתב גם. רק בנקודה אחת בת יש גם את ה- HOTBOX וגם ממיר טלוויזיה, יתקינו לך מפצל כזה של שניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים