עבור לתוכן

מחפש : פרוייקט נוער בסיכון / משפחות במצוקה לתרומת מחשבים

Featured Replies

פורסם

יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר

הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים

כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה

אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני מחפש פרוייקט קטן וחסר אמצעים שבאמת צריך את זה - לא משהוא שמקבל סיוע מגופים גדולים) תאמרו לי או כאן או בהודעה פרטית

פורסם

אני גאה להגיד שכבר יצא לי להשתתף ולתת יד בפרוייקטים של השתמשת מחשבים למען נזקקים. לצערי לא ידוע לי על פרוייקט כזה שמתנהל היום.

פנה למתנ"ס המקומי עם בקשה והסברה ואני בטוח שהם יקצו מקום לחלוקה, תיקון ונקודה שתקבל מחשבים וחלקים ישנים מאנשים (גם ברמת הפנטיום 4 וצפונה, יש מחשבים שאני רואה נזרקים ופשוט כואב הלב).

במידה ויצא כזה לפועל - בבקשה ליידע אותי!

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים