עבור לתוכן

האם אפשר לשחק משחק רשת (MMO) דרך חיבור 3G בארץ ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G .

האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ?

ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ?

יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G .

המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך .

כל עזרה תתקבל בברכה :)

- ג'ו

פורסם

חיבו 3G הוא כמו wifi לכן אין בעיה לשחק. הבעיה היא נפח התעבורה.

רוב החברות מאפשרות "חבילה ללא הגבלה", אך הן סובלות מהאטת קצב אחרי נפח מסוים.

פורסם

"כמו WIFI"?

אני ממש לא בטוח. כדאי שמישהו עם חיבור כזה יבדוק פינגים לעומת חיבור WIFI, שגם הוא איטי יותר מחיבור קווי באותו מקום.

וזה עוד בלי להזכיר פקטים שהולכים לאיבוד בגלל קליטה לא מושלמת.

תלוי בטיב המשחק, אבל אם יש בו שמץ של תגובה בזמן אמת, עדיף חיבור קווי.

פורסם

בעבר יצא לי לשחק לא מעט עם חיבור אינטרנט מהפלאפון.

שיחקתי בעיקר League of Legends וקצת Champions online (שהוא MMO), שניהם עבדו מעולה על גבי אינטרנט סללורי. פינגים כמובן יחסית גבוהים, בסביבות 150 לשרת באירופה (בLOL לפחות).

ואפילו אחרי האטה של האינטרנט בגלל שגלשתי יותר מהנפח המותר לי (גם כן חבילה ללא הגבלה), LOL עבד חלק לגמרי אפילו שגלישה היתה איטית ביותר.

שים לב כמובן שצריך לבדוק כמה נפח הורדה שהמשחק לוקח לכמות זמן מסויימת אם יש לך חבילה עם נפח הורדה מוגבל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם על התגובות !

תלוי בטיב המשחק, אבל אם יש בו שמץ של תגובה בזמן אמת, עדיף חיבור קווי.

אין לי ספק שחיבור קווי עדיף , אבל לאחר שאני מעוניין להתחיל לעבוד בסופ"שים באבטחה לצורך השלמת הכנסה , לא בטוח אם חיבור קווי או WIFI יהיו זמנינים לי -- לכן אני מתעניין ב-3G .

בעבר יצא לי לשחק לא מעט עם חיבור אינטרנט מהפלאפון.

שיחקתי בעיקר League of Legends וקצת Champions online (שהוא MMO), שניהם עבדו מעולה על גבי אינטרנט סללורי.

טוב , זה נשמע לי מעודד לאחר ש-CHAMPIONS הוא מאותו בית מדרש של המשחק שאותו אני מעוניין לשחק בו ע"ג ה-3G .

אם הבנתי אותך נכון , אתה מנוי בפלאפון (?) -- אז אני אבדוק גם איתם לגבי חבילת גלישה .

שים לב כמובן שצריך לבדוק כמה נפח הורדה שהמשחק לוקח לכמות זמן מסויימת אם יש לך חבילה עם נפח הורדה מוגבל.

או.קיי , אז הבנתי שאני אמור לבדוק שהחבילה תיהיה "ללא הגבלה" למרות שגם חבילות אלו הן למעשה מוגבלות אחרי כמות גיגבייטים מסוים .

שוב תודה על כל התגובות ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים