עבור לתוכן

חברות מחשבים אכותיות

Featured Replies

פורסם

גם בהודעה הראשונה וגם בשניה, לא ניסיתי להעליב או לפגוע, זה אכן שעשע אותי זכורים לי מהחנות שני דברים: ההתנהלות הבזיונית שלהם במקרה שתואר פה לפני כשנה - שנתיים וההלמצות החוזרות ונשנות שלך.

בנוגע ל-TMS, ממה שהבנתי גם TMS החדשה מומלצת וממשיכה בקו ישיר של הבעלים הקודמים. יש לנו גם נציג שלהם בפורום ויש לי הרגשה שהם מאוד קשובים לקהילה שלנו..

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול להגיד לך שמנסיון שיש לי עם RSM במיוחד בסניף בתל אביב

השירות שם ממש מעולה ועוזרים לי בכל שאלה או בעיה שיש לי

וגם מימוש האחריות כשאני צריך הוא מהיר

בקיצור מומלץ

פורסם

לוג'יק PC חנות טובה. הם קיימים משהו כמו 12 שנה כבר (אולי יותר). הם גם יצאו מזאפ כי המחירים שלהם לא תחרותיים לעומת KSP ואייבורי, אבל! וזה אבל גדול. בתמורה מקבלים שירות טוב. לא יעשו לך חרטות סטייל אתה יודע מי.

פורסם

אני עד כה קניתי 4 מחשבים שונים בIQPC, ועד עכשיו הם לא אכזבו אותי (לא בשירות ולא במחיר).

פורסם

קניתי מהם שני מחשבים וכרטיסי מסך, עזרו לי בכל הבעיות שהיו לי, אין לי תלונות השרות היה מצוין והכי חשוב המשלוח חינם. יש לי ניסיון ארוך בהרבה חנויות ורק אצלם קיבלתי יחס מצוין, ברמה גבוהה.

כמובן שאני דבר על TMS.

פורסם

אני עד כה קניתי 4 מחשבים שונים בIQPC, ועד עכשיו הם לא אכזבו אותי (לא בשירות ולא במחיר).

דווקא אותי הם איכזבו בגדול

הציעו מחירים תחרותיים על סמך סחורה שטרם קנו ושהבטיחו להם במחיר נמוך

אחרי שההוא לא עמד במחירים המובטחים עצרו לי את האספקה בתואנות שונות למעלה מחודש ובסוף הייתי צריך להתפשר איתם על מחיר גבוה יותר בשביל לקבל.

אחרי ההרפתקה המפוקפקת הזו איתם התחלתי לקנות ב-KSP, משלמים ומקבלים מייד.

אבל החנות המועדפת עלי ביותר היא לוג'יק פיסי, יש להם יחס טוב ללקוח וגם אם מחפשים מוצאים מציאות במחירים ממש טובים.

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם IQPC.

לוח אם שהתקלקל במסגרת האחריות-הוחלף בדגם מתקדם יותר (מכיוון שהיבואן לא החזיק בדגם שהיה לי).

ספק כוח שנשרף פעמיים במסגרת האחריות-בפעם הראשונה הוחלף תוך שבוע וחצי ובפעם השנייה הוחלף מהיום להיום בחדש.

את כרטיס המסך (HD5850) שנשרף בגלל הקצר בספק-לא היה ניתן להחליף במסגרת האחריות, כיוון שהיבואן פשט את הרגל-אז קיבלתי HD4890 במקומו עד למציאת כרטיס מסך מקביל.

ניכר שלצוות החנות וליאיר בפרט-איכפת מהלקוחות לאורך כל הדרך ולא רק במעמד הקנייה :xyxthumbs:

כמה מחבריי רכשו שם מחשבים שלמים בהמלצתי-כולם מרוצים מהמחשבים ומההתנהלות מול החנות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ...

חנויות כמו IQPC ו-TMS שמאוד מומלצות כאן, ממש רחוקות לי וזה מאוד מקשה במקרים שצריך לממש אחריות או להביא חלקים/מחשב לתיקון.

לממליצים על לוג'יק PC: איך מגוון המוצרים שם בהשוואה לחנויות האחרות? לא הצלחתי למצוא שם הרבה אופציות לקירור מעבד למשל...

האם למישהו מכם היה נסיון עם מימוש אחריות דרכם בשנים האחרונות?

תודה רבה!

פורסם

ב-TMS יש לך משלוח חינם עד הבית, במקרה של רכיב תקול במסגרת האחריות, הם שולחים שליח שיאסוף מימך את הרכיב/מחשב התקול. כל זה בחינם.

פורסם

ללוג'יק יש תקופות שונות

פעם הם יקרים ופעם זולים, עכשיו דווקא בתקופה לא יקרה, צריך לפשפש ולבדוק בקטלוג, לפעמים מסתתרות שם מציאות.

יצא לי כמה וכמה פעמים לממש אחריות, ציוד שלי וציוד של אחרים שהזמנתי עבורם.

אין שום טענה, כל מה שלא היה תקין הוחלף

אם אתה נמצא באיזור עיריית ר"ג, לא תמצא חנות טובה מהם.

פורסם

זיגזג. קצת יותר יקרים אבל מבחינת שרות ומקצועיות אני לא חושב שיש עוד חנות שמתקרבת אליהם. לקוח שלהם כבר כ 10 שנים.

אל תתקרב ל RSM תל אביב - וזה מנסיון , ממש לאחרונה

פורסם

תודה רבה חברים.

בינתיים לוג'יק הכי נוחה לי מבחינת מיקום.

הם מתמחים גם במחשבי גיימינג? (רכיבים והרכבה)

פורסם

זיגזג. קצת יותר יקרים אבל מבחינת שרות ומקצועיות אני לא חושב שיש עוד חנות שמתקרבת אליהם. לקוח שלהם כבר כ 10 שנים.

השרות שלהם הוא כמצופה מחנות טובה

בתור לקוח שקנה אצלם מספר פעמים וגם נדרש לשרות פעמיים על אותו המוצר לא ראיתי שום דבר שניתן להעלותו על נס.

פורסם

הייתה לך תקלה במשהו שקנית מהם או שנאלצת פעם לממש דרכם אחריות?

מהחיפוש שביצעתי ממש הרבה תופסים מזיגזג...

פורסם

מצתרף להמלצות של כולם :

בעבר הייתי לקוח קבוע של LOGICPC בר"ג ...עד שהמחירים שלהם כבר החלו להיות לא הגיוניים ...אבל השירות שלהם פשוט מאוד מעולה !

כיום אני קונה ב - RSM ת"א ומרוצה מאוד ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים