עבור לתוכן

בעיות תיפקוד דרייבר של NVIDIA בכרטיס GTX570 במשחק battlefield 3

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו.

זאת ההודעה שהייתי מקבל:

Display driver stopped responding and has recovered

Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped

responding and has successfully recovered

האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?

פורסם

זה קורה ללא OC ? באיזו תדירות ?

זה קורה במשחקים אחרים ?

ניסית להתקין דריבר בטא אחרון (304.79) או זה שלפניו (304.48) ?

אתה משחק בהגדרות ultra ? אם כן, האם קורס גם בהגדרות high ?

אצלי ה gtx680 ו-BF3 חברים טובים מאוד עם דריבר בטא אחרון, אבל למשל כן נתקלתי בבעיות עם דריבר בטא קודם (לא היו בעיות עם הרשמי שלפניו).

דריברים שונים יכולים לגרום בעיות כמו גם לפתור אותן. זה הדבר הראשון שכדאי לבדוק במקרה של קריסות דריבר. תחליף כרטיס רק אם הנוכחי נמצא כתקול או שלא מספק את צרכיך. אני אספר לך סיפור - לפני ה-680 היה לי גם 570 שמאוד אהבתי, אבל מה רק ב-BF3 המשחק היה קורס (לא הדריבר עצמו), במיוחד בהגדרות הכי גבוהות. לאחר מלא חפירות, בדיקות ומה לא, הרמתי ידיים והמשכתי לשחק עם קריסות, עד שביום בהיר נחת לידי gtx680 ונחש מה - הקריסות ב-BF3 נשארו איתי ! תסכול נוראי. הבאתי 8GB זכרון, התקנתי מערכת 64bit ושם הקריסות המדוברות נעלמו קליל. את ה-gtx570 מכרתי לידיד, שעד היום משחק BF3 ללא שום בעיות (אחרת הייתי הראשון לדעת).

אני יודע שיש לך 12GB ושלא מדובר באותה הבעיה, רק מנסה לומר שאל תמהר להחליף כרטיס בגלל קריסות של משחק אחד. (בלי קשר 670 כרטיס תותח :) )

פורסם
  • מחבר

זה קורה ללא OC ? באיזו תדירות ?

זה קורה במשחקים אחרים ?

ניסית להתקין דריבר בטא אחרון (304.79) או זה שלפניו (304.48) ?

אתה משחק בהגדרות ultra ? אם כן, האם קורס גם בהגדרות high ?

אצלי ה gtx680 ו-BF3 חברים טובים מאוד עם דריבר בטא אחרון, אבל למשל כן נתקלתי בבעיות עם דריבר בטא קודם (לא היו בעיות עם הרשמי שלפניו).

דריברים שונים יכולים לגרום בעיות כמו גם לפתור אותן. זה הדבר הראשון שכדאי לבדוק במקרה של קריסות דריבר. תחליף כרטיס רק אם הנוכחי נמצא כתקול או שלא מספק את צרכיך. אני אספר לך סיפור - לפני ה-680 היה לי גם 570 שמאוד אהבתי, אבל מה רק ב-BF3 המשחק היה קורס (לא הדריבר עצמו), במיוחד בהגדרות הכי גבוהות. לאחר מלא חפירות, בדיקות ומה לא, הרמתי ידיים והמשכתי לשחק עם קריסות, עד שביום בהיר נחת לידי gtx680 ונחש מה - הקריסות ב-BF3 נשארו איתי ! תסכול נוראי. הבאתי 8GB זכרון, התקנתי מערכת 64bit ושם הקריסות המדוברות נעלמו קליל. את ה-gtx570 מכרתי לידיד, שעד היום משחק BF3 ללא שום בעיות (אחרת הייתי הראשון לדעת).

אני יודע שיש לך 12GB ושלא מדובר באותה הבעיה, רק מנסה לומר שאל תמהר להחליף כרטיס בגלל קריסות של משחק אחד. (בלי קשר 670 כרטיס תותח :) )

טוב, אז ככה...

הכרטיס כבר נמכר אתמול ומכיוון שהכרטיס עבד בכל במשחקים האחרים ללא שום בעיות קריסה כנראה שהכרטיס תקין לחלוטין מה גם שיש לו עוד שנתיים אחריות.

מקריאה שחברים קראו ברשת העולמית מסתבר שזאת בעיה נפוצה לכל משתמשי ה- GTX570 בעולם. לא רק לי.

ניסיתי כבר הכל, התקנתי את כל הבטאות האפשריות, שחקתי גם במצב של LOW , כל הזמן הדרייבר קרס.

האמת התייאשתי.... לכן מכרתי.

אין לי ספק שזה כרטיס מעולה ושווה את כספו אבל לצערי המשחק היחדי שאני משחק הוא BF3 ורק בגלל קניתי את הכרטיס.

עכשיו את התחלת להדאיג אותי שאמרת שגם עם GTX680 הדרייבר קרס שלך....... מה הקטע ? מה עושים?

הייתי קונה כבר כרטיס אחר של REDAON אבל מכיוון שאני צריך תמיכה של NVIDIA עם תוכנת PREMIERE של ADOBE אז אין לי ממש ברירה.

אגב, האם יש הבדל משמעותי בין ה-GTX570 שהיה לי לבין ה- GTX670 ?

תודה.

פורסם

לי יש 570 בבית (קניתי עכשיו 680), אין לי בעיות ב-BF3. אם הכרטיס היה תקין זאת כנראה בעיית תוכה פרמוט היה פותר אותה.

פורסם

עכשיו את התחלת להדאיג אותי שאמרת שגם עם GTX680 הדרייבר קרס שלך....... מה הקטע ? מה עושים?

אמרתי שה-gtx680 לא פתר לי את הבעיה (הדריבר לא קרס אלא המשחק עצמו) אבל תוספת זכרון בשילוב מע' 64bit כן פתרו את הבעיה (ז"א הבעיה לא היתה בדריבר).

אם כבר התחלת את תהליך החלפת כרטיס, מילא, אתה לא תתחרט - ה-gtx670 חזק מה-570 באיזה 40%~ בממוצע.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שה-gtx680 לא פתר לי את הבעיה (הדריבר לא קרס אלא המשחק עצמו) אבל תוספת זכרון בשילוב מע' 64bit כן פתרו את הבעיה (ז"א הבעיה לא היתה בדריבר).

אם כבר התחלת את תהליך החלפת כרטיס, מילא, אתה לא תתחרט - ה-gtx670 חזק מה-570 באיזה 40%~ בממוצע.

הבנתי. OK תודה.

תגיד, מה דעתך על הכרטיס של ASUS GTX670 ? חשוב לי מאוד שהכרטיס יהיה שקט.

האם הכרטיסים שהם בעלי מאוריר אחד הם יותר רועשים?

ראיתי גם שלאסוס יש שני דגמים, אחד מואץ והשני לא שההדבל בינהם הוא כ-50 ש"ח.

(באופן מוזר ה-NEWEGG יש ביקורות פחות מומלצות על הדגם המואץ ומה גם שהוא הופסק להמכר)

מה דעתך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים