פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה לnvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר אני רוב הזמן עובד לא היה לי זמן לקחת תמחשב לתיקון אבא שלי לא מבין כלום במחשבים לקח תמחשב לקחו לו 100 שקל על ניקוי המחשב ובדף של ההערות רשמו רק שניקו תמחשב לא רשמו שהחליפו כלום היום ראיתי שהמשחקים עובדים לי חלש ולא כמו פעם אז בדקתי תדרייברים והכל וראיתי שהכרטיס מסך הוחלף לכרטיס מסך פחות טוב ממה שהיה לי מה אני צריך להגיד להם כי אני ממש עצבני עליהם אני קניתי מהם 3 מחשבים וככה הם עובדים עליי?זה מותר להם?
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר מה אכפת לי שהבעיה נפתרה הבעיה יכלה להיפטר גם עם הכרטיס שהיה לי ואני צריך תכרטיס הזה למשחקים הכרטיס שהם החליפו לי אותו לא פועל לי על משחקים כבדים והכרטיס שהיה לי פעל לי על כל משחק שילמתי עליו הרבה כסף והם החליפו לי אותו
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מצלמה נסתרת אם מיקרופון ולחזור אליהם לבירור+1.אם עושים עוד בעיות לאיים בתביעה.אם הם ממשיכים- פחת להם את הצורה בבית משפט, עם עדויות מצולמות.ואל תחזור אליהם בחיים.
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מה אכפת לי שהבעיה נפתרה הבעיה יכלה להיפטר גם עם הכרטיס שהיה לי ואני צריך תכרטיס הזה למשחקים הכרטיס שהם החליפו לי אותו לא פועל לי על משחקים כבדים והכרטיס שהיה לי פעל לי על כל משחק שילמתי עליו הרבה כסף והם החליפו לי אותואז תלך אליהם ותגיד שאתה מעונין לקבל כרטיס זהה ולא תחליפי
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר אז תלך אליהם ותגיד שאתה מעונין לקבל כרטיס זהה ולא תחליפיזה מה שאני יעשה מחר על הבוקר אני עכשיו בעבודה ואין לי זמן להסתכל על עוד מה הם החליפו לי אני כמעט בטוח שהם החליפו לי את רוב החלקים אני לא מבין הם ניסו לעבוד עליי?
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר אלה שאלות רטוריות? כי לי נשמע די ברור שהם לא ניסו לעשות לך טובה.חח לא יאומן איזה חארות הם ראו את אבא שלי שלא מבין כלום במחשבים ודפקו לו תחלקים הכי גרועים שאפשר לדחוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.