עבור לתוכן

ביטול עסקה באייבי

Featured Replies

פורסם

קניתי משהו מאייבי ושלחתי הודעה למוכר שאני רוצה לבטל את העסקה והוא הסכים אבל הוא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף רק אחריי שאני אלחץ agree לאישור הביטול עסקה.

והודעה מאייבי אומרת לאשר ביטל עסקה רק אם עוד לא שילמתי או שכבר החזירו לי את הכסף אז מה לעשות ?

אם אני מאשר את בטיול העסקה והוא לא מחזיר לי את הכסף אז אייבי יחזירו לי את הכסף או פייפאל או המוכר ?

פורסם

אומנם לא יצא לי להתעסק בזה אף פעם אבל ממה שאני מבין פה המוכר מנסה להיות זהיר

זה כמו שאתה קונה שירות באינטרנט מבנאדם פרטי ואתה מבקש שקודם הוא ישלח לך את המשתמש

לפי מה שאני מבין אישור ביטול העסקה מתבצע בסוף הביטול אחרי שמחזירים לך את הכסף ומה שהמוכר מפחד זה שהוא יחזיר לך את הכסף ואתה לא תאשר

ככה שבקשר לאם אתה צריך לאשר או לא זה תלוי בכמה אתה סומך על המוכר כי לפי מה שאני מבין אחרי שאישרתה אם אתה הוא לא מחזיר לך את הכסף אתה די נדפק

תסתכל על כמות הפידבקים של המוכר וככה תחליט

פורסם
  • מחבר

יש למוכר 910 פידבקים

פורסם

קניתי משהו מאייבי ושלחתי הודעה למוכר שאני רוצה לבטל את העסקה והוא הסכים אבל הוא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף רק אחריי שאני אלחץ agree לאישור הביטול עסקה.

והודעה מאייבי אומרת לאשר ביטל עסקה רק אם עוד לא שילמתי או שכבר החזירו לי את הכסף אז מה לעשות ?

אם אני מאשר את בטיול העסקה והוא לא מחזיר לי את הכסף אז אייבי יחזירו לי את הכסף או פייפאל או המוכר ?

תעשה אך ורק מה שאיביי אומרים. אם הוא לא יסכים תגיד לו שתדווח על זה שהוא ניסה לרמות אותך בביטול העסקה. איביי יכסחו אותו.

פורסם
  • מחבר

אז אם הוא לא יחזיר לי את הכסף

אייבי ידאגו שאני אקבל את הכסף שלי חזרה ?

כי יש לי הוכחות שהוא כתב לי שהוא יחזיר לי את הסכום המלא מתי שאני אאשר את ביטול העסקה.

פורסם

כמובן שלא יחזירו לך את הכסף אם לא תתנהל לפי החוקים של EBAY.

פורסם
  • מחבר

ומהם ?

פורסם
  • מחבר

אבל אני קונה לא מוכר

פורסם

היה לי את אותו מקרה בדיוק לאחרונה.

אני יכול רק להגיד שהמוכר החזיר את הכסף בלי בעיות, לאחר ביטול העסקה מצדי.

פורסם

אני עדיין חושב שמה שאמרתי נכון ובהתחשב בזה שלמוכר יש רק 910 פידבקים לא הייתי סומך עליו

פורסם

אם המוכר ואתה תתנהלו לפי הסדר של הפעולות בקישור שהבאתי לא תהיה לך בעיה. מקסימום איביי יחזירו לך ממנו את הכסף. לעומת זאת, אם לא תעשה לפי ההוראות של איביי אף אחד לא יכסה אותך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי למוכר הודעה שאני רוצה לבטל את העסקה אז הוא פתח קייס וכתב שהוא רוצה לבטל את העסקה והסיבה היא שאני התחרטתי שקניתי בטעות או ששיניתי את דעתי .

אז הוא כתב לי שאני אלחץ אישור על ביטול ההזמנה הוא יחזיר לי את הסכום המלא . אז ללחוץ אישור או לא ?

כי אייבי כתבים בצד הודעה שלא להסכים אלא אם כן לא שילמתי או שקיבלתי את הכסף

וגם כבר קיבלתי הודעה לאיימיל שהמוצר נשלח עוד לפניי יומיים כבר אז אני לא יודע מה לעשות .

לא אכפת לי לקנות מהמוכר הזה אבל איך אני אדע אם מה שהזמנתי מזוייף או אמיתי ? כי הנתונים שהוא תיאר לא תואמים לאתר של המוצר

פורסם

^^

אם אתה כל כך מודאג למה אתה פשוט לא שולח מייל למוכר ומבקש ממנו לתת לך REFUND לפני אישור הביטול?

זה לא אמור להיות בעיה מבחינתו... הוא בסה"כ רוצה להזדכות מאייבי על העמלות שגבו ממנו.

הבטח לו רק שתאשר את הביטול לאחר שתקבל החזר.

המוכר פתח קייס?

על מה קייס?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים